2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043627 بازدید | 88179 پست
سلام رفقا  بابت محبتی که بهم داشتین ازتون ممنونم ببخشید که تک تک اسم نمیارم     یه ...

به ماچ گنده به لپاش بده از طرف من 🌺🌺🌺🌺🌺💋💋💋💋💋💋💋

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی 

من امروز صبح رو هم متاسفانه خیلی سرحال نبودم ولی خب سه چهار تا تماس کاری مجبورم کرد سرحال بشم، رفتم سرکوچه برا پروژه  و بعدش دوباره ظرف شستم صبحونه خوردم آشپزخونه مرتب و گرد گیری کردم . کتاب "وقتی که یک اثر هنری بودم"رو تموم کردم. بشدت توصیه میکنم ش 

یه کم به گل ها رسیدگی کردم. طی کشیدم آشپزخونه رو . زبان خوندم یه نیم‌ساعته. ناهار خوردم.  مقدمات شام آماده کردم.  یه چرت زدم. رفتم دنبال پدرشوهر و شب شعر و خرید دوتایی و حالا هم خونه م شوهر چایی گذاشته 

جاتون خالی

ببر رستوران تولدشو خانوادگی  ما میخوایم برا خواهرزادم ببریم رستوران میگه خونه نباشه

سلام ممنون اتفاقا بخاطر شیفتهای باباش خیلی وقته نتونستیم بریم رستوران اینطوری بایه تیر دونشون میزنیم😘🤣البته اگه دوباره شیفت نباشه هنوز برنامه شهریور نمیدونیم .ممنون 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
تولد پسر گلتون مبارک 😘😘😍😍😍🤩🤩🤩🎈🎈🎈 به نظرم ببینید پسرتون با چی خوشحال میشه  همون کار ...

سلام عزیزم ممنون از پیام پرمهرتون بله دارم فکرمیکنم که امسال یکم متفاوت تر باشه .پسرم میگه مهمون دعوت کنیم خونه ولی من خودم راضی نیستم راستش.خدا دخترهای شماهم عاقبت بخیر کنه🙏🙏🙏

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام من امروز ۹ پاشدم نهارمو درست کردم راه پله ها اتاقا خونه همه جا رو جارو کردمو ظرفا هم شستم بعدشم ...

این همه کار تو سه خط خواهر باز باز می نوشتی به چشم بیاد 😁

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام به همگی  من امروز صبح رو هم متاسفانه خیلی سرحال نبودم ولی خب سه چهار تا تماس کاری مجبورم ...

می خونمش 👍🏼🌺

سلام  برنامه ی امروزم 

میز نهارخوری مرتب بشه ✅

آشپزخونه مرتب بشه ✅

ظرف نشسته ها شسته بشه  اووو نگم براتون آشپزخونه رو نمی شناسم ✅

همه جا سیف کشی شه ✅

گاز تمیز شه ✅

اتاق پسرم مرتب بشه ✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

اتاق خودم مرتب بشه ✅

آشپزخونه و پذیرایی برقی بشه ❌

طی کشی شه همه جا ❌

اتاق  خودم برقی شه ✅

سرویس ایرانی شسته شه ✅

لباس خشک ها تا زده شه ✅

جا کفشی مرتب بشه ✅

بالکن دستمال شه ✅

نهار خونه ی بابام میرم ✅

ظرفا رو اونجا بشورم ✅

شب خونه ی مامان بزرگم میخوابم❌ 

جانبی  حموم رفتم 

کابینت دستمال سفره ها رو مرتب کردم دوباره چیدم

۷ تا کابینت از رو دستمال شد 

سینک وایتکس کشی شد 

رفنم مسجد محله یه نیم ساعتی نشتم 

رفتم خونه ی پدرشوهرم ۱ ساعت نشستم پسرم پیاده از اونجا  اوردم خونه 

کیفم خالی شد تمیز شد 

رو میز نهارخوری اسپری شد 

نمازا خونده شد 

شام درست کردم 

می خونمش 👍🏼🌺

امروز کتاب کنسرتویی به یاد یک فرشته رو از همین نویسنده گرفتم . ببینم چطوره این کتابش. کتاب اسکار و مادام صورتی ش البته اشکم رو در اورد

البته من امانت میگیرم از کتابخونه 

امروز کتاب کنسرتویی به یاد یک فرشته رو از همین نویسنده گرفتم . ببینم چطوره این کتابش. کتاب اسکار و م ...

ممنونم بابت معرفیت 

🌺🌺🌺