2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043627 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادامه دیروز: 

همسرم اومدن و نهار خوردیم

نهار آنا جون رو دادم

یکساعتی استراحت کردم، البته آنا جون بازیش گرفته بود و نمیزاشت من بخوابم. 

یکم براش قصه خوندم تا خواب رفت

آبچکان رو خلوت کردم و ظرفهای نهار رو شستم

گاز و سر شعله ها و چدنها و کابینت کنار گاز سیف کشی شدن

نهار خوری و سینک دستمال کشی شد

آشپزخونه رو مرتب کردم و ب نظم قابل قبولی رسید

برنامه ماهیانمو نوشتم

برنامه درسیمو بروز کردم

لباسهای بند رخت جمع شدن و رفتن سر جاشون

هال مرتب و جمع و جور شد

یکم کتاب خوندم

آنا جون بیدار شد و اصرار کرد بریم بیرون 

موافقت کردیم و رفتیم یکم دور زدیم

خریدهامون رو انجام دادیم

قسط ها رو پرداخت کردیم

شام خوردیم

همسرم رفتن باشگاه 

دوباره شام خوردیم🤦‍♀️

روتین پوستی و مسواک انجام شد و در آخر خوابیدیم

سلام  برنامه ی امروزم 

خونه افتضاحه 

میز نهارخوری مرتب بشه 

آشپزخونه مرتب بشه 

ظرف نشسته ها شسته بشه  اووو نگم براتون آشپزخونه رو نمی شناسم 

همه جا سیف کشی شه 

گاز تمیز شه 

اتاق پسرم مرتب بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

اتاق خودم مرتب بشه 

آشپزخونه و پذیرایی برقی بشه 

طی کشی شه همه جا 

اتاق  خودم برقی شه 

سرویس ایرانی شسته شه 

لباس خشک ها تا زده شه 

جا کفشی مرتب بشه 

بالکن دستمال شه 

نهار خونه ی بابام میرم 

ظرفا رو اونجا بشورم 

شب خونه ی مامان بزرگم میخوابم  چون همسرم ماموریته تا یک ماه دیگه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام چندروزه گزارش ندادم چون واقعا سرم شلوغ بود وفقط میخوندمتون .یه گزارش چندروزه بدم خدمتون .پسرموبردم کلینیک دندانپزشکی روز شنبه از اونجا رفتیم لوازم التحریر که کسری داشت بگیریم دفتر نقاشی ومداد وپاک کن ودفترچه یادداشت  (منم برای خودم دفترچه یادداشت برداشتم 🙈)وحشتناک گرون شده همه چی ۳تادفترو۶تامدادو۴تاپاک کن ودفترچه یادداشت ۳۷۰حالا بگذریم....برگشتیم خونه املت درست کردم ترشی درست کردم میوه جابه جاکردم.مادر همسرمو بردم دکتر تا۹ مطب بودیم بسیار خسته شدم برگشتیم تخم مرغ خوردیم شام نداشتیم بعد بیهوش شدم.روزبعدش ۸تا بالش خودمون ومهمان رو شستم هم آستَر وهم رویه وهم پشم والیاف رو کلا ...گلدون گلهامو عوض کردم .به گلها آب دادم .بچه هارو بردم حموم لباس هاچندین بار شسته شد وپهن شد.چندین بار ظرف شستم ..امروز هم اتاق خودمون شروع میکنم به خانه تکونی ببینم چی پیش میاد.آهان خودمم رفتم دکتر دوز قرص هامو کم کرد وآزمایش نوشت برای کم خونیم دوباره ....یه نکته بگم وبرم ❤️همیشه لیست غذا داشتن ولیست خرید ولیست کارها بهم خیلی کمک میکنه اینم از نی نی سایت یاد گرفتم ❤️هفته دیگه تولد پسرم هست ولی من هیچی به ذهنم نمیرسه چیکارکنم براش که بهش خوش بگذره ....تولدش تکراری نباشه ایده ای دارین دوستان؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام چندروزه گزارش ندادم چون واقعا سرم شلوغ بود وفقط میخوندمتون .یه گزارش چندروزه بدم خدمتون .پسرموب ...

ببر رستوران تولدشو خانوادگی 

ما میخوایم برا خواهرزادم ببریم رستوران میگه خونه نباشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام چندروزه گزارش ندادم چون واقعا سرم شلوغ بود وفقط میخوندمتون .یه گزارش چندروزه بدم خدمتون .پسرموب ...

مبارک باشه تولد گل پسرت عزیزم. الهی همیشه لبش خندون و دلش شاد باشه💚💚💚

میتونین تولدش رو توی یه زمین بازی بگیرین

مثلا ببرینش پینت بال یا شهربازی که حسابی با بچه های فامیل بهش خوش بگذره بعدم یه عصرونه الویه و کیک ببرین

خوبیش اینه تمیزکاری خونه نداری 

سلام  برنامه ی امروزم  خونه افتضاحه  میز نهارخوری مرتب بشه  آشپزخونه مرتب بشه ...

سوسن جون من اینجور وقتها عکس قبل و بعد میگیرم بعدا درصورت نیاز جهت افزایش انگیزه نگاشون میکنم😂😂

قبلا اینجا هم گذاشتم یادته؟ تو هم بزار😁

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام دوستان قشنگم ♥️

من امروز احتمالا 5 برسم خونه 

کارهای امروز :

شستن ظرف ها 

شستن سرویس

چای دم کردن 

دوش گرفتن 

خرید سبزی خوردن و پاک کردن و شستن

مرتب کردن اشپزخونه 

خب شام هم که خورشت قیمه یه کم مونده، تن ماهی هم باز میکنم. 

میمونه ناهار فردا برای خودم و نفس و نیکا ♥️♥️

لوبیا چیتی رو که از 24 ساعت قبل گذاشتیم خیس خورده و آبش رو چند بار عوض کردیم، رو میذاریم یه قل بخوره، آبکش میکنیم، آبش رو میریزیم دور برای اینکه کامل نفخش گرفته بشه. 

لوبیاها رو با یه سیب زمینی کوچولو رنده شده میذاریم بپزه. پیاز داغ فراوون درست میکنیم، قارچ اسلایس شده رو هم یه تفت میدیم توش، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، رب هم تفت میدیم.

اخرهای پخت به لوبیا ها اضافه میکنیم،من آب قلم هم تو فریزر دارم بهش اضافه میکنم  ☺️

با لیمو ترش، سبزی خوردن سرو میکنیم 😋😋😋😋

یه غذای غیر گوشتی مفید 😊😋😊😋

تنتون سالم 

دلتون خوش 

جیباتون پر پول ♥️♥️😘😘😍😍🤩🤩

تولد پسر گلتون مبارک 😘😘😍😍😍🤩🤩🤩🎈🎈🎈

به نظرم ببینید پسرتون با چی خوشحال میشه 

همون کار رو براش انجام بدید. 

من خودم مثلا  میدونم دخترام با شهربازی رفتن و رستوران رفتن خوشحال میشن و اینکه برن خودشون شیرینی فروشی کیک و بقیه چیزا رو انتخاب کنند.🤣🤣

ان شاء الله که پسرتون خوشبخت و عاقبت بخیر بشه 🤩😍😘

سوسن جون من اینجور وقتها عکس قبل و بعد میگیرم بعدا درصورت نیاز جهت افزایش انگیزه نگاشون میکنم😂😂 ق ...

گرفتم    اتفاقا   😂😁 

شب میزارم   قبل و بعد  

اره یادمه  

بچه ها شما ها هم بزارید  من خییییلی دوست دارم 

سلام رفقا 

بابت محبتی که بهم داشتین ازتون ممنونم ببخشید که تک تک اسم نمیارم   

یه ماه از مادرانگیم گذشت 

هرروز صبح متفاوت تراز دیروز 

هر روز چالشی تر از دیروز 

هر روز یه چهره                                      بعضی وقتا هم این شکلی      

مادرانگی سختتتتتتتتتتتتتتتتت است 

خیلی سختتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

خبری نیس جز اینکه در حال سروکله زدن با یه فسقلی هستم که کل برنامه ریزی منو بهم ریخته  

ریز ریز دارم برنامه میچینم که روتین شخصی مو فراموش نکنم (درسته همش تیک نمیخوره ولی از هیچی بهتره )

نگم از خونه زندگیم ،فقط در حد حفظ ظاهر پیش میرم 

دلم چقد مسافرت ،خواب و غارتنهایی میخواد 

درست متوجه شدین یه مامان تازه وارد خسته ام 

خسسسسسسته

ولی گذراست

این روزا هم پشت سر میذارم 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....