2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
سلام به همگی.روز خوش وقت نمیکنم بیام گزارش بدم فقط تا خسته میشم میام میخونمتون انرژی میگیرم.وقت های ...

آفرین به شما مادر هنرمند😍منم کارتون زنان کوچک رو دوست داشتم☺️

شهرزادجان رو میگید،،آره واقعا جاش خالیه کاش ایشونم زودتر برگردن 🥺😘

سلام دوستای قشنگم شب و روزتون بخیر خداروشکر کمردردم رفته رفته داره بهتر میشه و منم دارم ب روال قبل ...

خدا روشکر که کمردردتون بهتر شده ،مواظب خودتون باشید خدای نخواسته باز دردا سراغتون نیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان🌹🌹 من تابستون گذشته اومدم تو جمعتون. اون موقع داشتم برا کنکور ارشد میخوندم. بعد یه سری ...

سلام خوش اومدین🌹🤗

تولد دوقلوهاتون مبارک 😍😘خدا بهتون سلامتی بده و بچه هاتون رو براتون حفظ کنه ان شاءالله🤲🤲

سلام دوستهای خوب و نازنیم چقدر دلم برای دوستهای عزیز و تاپیک تنگ شده بود اما متاسفانه وقت نمیکردم و ...

سلام

خوبین،منم از شما ممنونم به خاطر ایجاد این تاپیک که باعث شد چیزای زیادی ازش یاد بگیریم و با دوستان عزیزی آشنا بشیم.

شما منو نمیشناسید ولی من تقریبا از همون اوائل به صورت خاموش همراهتون بودم.آرزوی بهترینها رو براتون دارم😘😘😘