2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043591 بازدید | 88178 پست
سلام چرا کسی جوابمو نمیده؟ این تاپیک گروه توی ایتا یا روبیکا یا تلگرام نداره؟ شما گروهی دارین ک همی ...

سلام نه نداریم همه همین جان 

گروه هم بچه ها موافق نیستن بزنن   اینجا چنین ساله هستیم خونمونه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
✨ارزشش رو نداشت جمله ای که خیلی دیربهش میرسیم 🍃 دیشب خیلی دیرخواب رفتم پسرمم اصلا خوب نخوابید م ...

بانوی زیبا جان خداقوت. ایشالا حال دلت خوب بشه عزیزم😘😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا!  الوعده وفا من اومدم😃 چطورین؟ ان شاء الله زندگی در بهترین حالت در جریان باشه فعلا ...

وااااای ببین کی اینجاست😍😍😍😍😍😍 

مشتاق دیدار آذربانو جان. چندبار تگتون کردم، دلتنگتون بودم. دلتنگ گزارشای پر انرژی و انگیزه بخشتون💓💓

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
چه تاپیک خوبی، چه خوب که پیدا کردمتون♥️ سلام بچه ها  لطفا منم راه بدید تو جمعتون ☺️☺️☺️ تازه ...

سلام سوگل جان. خیلی خوش اومدی عزیزم

سلام دوستان🌹🌹

من تابستون گذشته اومدم تو جمعتون. اون موقع داشتم برا کنکور ارشد میخوندم. بعد یه سری تغییرات تو زندگیم ایجاد شد که فعلا دور ارشد رو خط زدم. 

الان دوقلوهام دو ماهه شدند و یه پسر چهار ساله هم دارم. 

شب و روز مشغول دوقلوهامم و وقت زیادی برای کارهای دیگه برام نمیمونه. ولی سعی میکنم بیام اینجا رو بخونم و از شما خانمای فعال انرژی بگیرم. 🥰💙

امروز حیاط رو شستم و کارهای روتین رو انجام دادم ظرف شستن، مرتب کردن خونه...

همراه پسرم با خرماهایی که خیلی وقته مونده بودن یه دسر درست کردم. 

تا انتهای روز باید یخچال رو کمی مرتب کنم😬 و یه کابینت رو تمیز کنم. 

لباسها رو بشورم و با پسرم ۱۵ دقه بازی کنم‌. ماهی رو هم باید بذارم تو مواد که دیر انجامش دادم باید عجله کنم. اخر شب میام گزارش میدم که این دو سه تا کار رو انجام دادم یا نه. 

سلام از ۷ صبح بیدار شدم و عملا تا نه گوشی دست گرفتم صبحانه آماده کردم و خوردیم 

جارو کشیدن 

ناهار اش کرم کردم 

کشوی لباس بچه ها رو مرتب کردم ی سری لباس گذاشتم بیرون

خیلییی خوابم نیومد ولی حلما نخوابید

راستی روزهایی که به حلما شربت ایمیونس میدم دمای بدنش می‌ره ی کم بالا و امروز هم همین بساط بود درنتیجه دانم تب سنج دستم بود 

رفتیم حمام 

تو خونه ۳ کیلومتر راه رفتم 

شام درست کردم 

ایرفرایر شستم 

چای دم کردم و تمام

سلام سلام سلام 

خب جونم براتون بگه ک دیروز ک اصلا الکی سپری شد

امروزم زیاد جالب نبود

فعلا با ذهنم درگیرم باید آرومش کنم و ی فکر اساسی کنم نیاز ب تغییر برنامه دارم

گزارش امروز

ساعت بیداری4:20

اتوماتیک ب سمت آشپزخانه روانه شدم

صبحانه و نهار و میان وعده بچه‌ها اماده شد نهار از روز قبل داشتم فقط گرم شد

ساعت 6:20 پسرمو رسوندم مترو 

برگشتنی دخترا رو بردم پارک تا ساعت 8:30 حسابی بازی کردن صبحونشون رو تو پارک خوردن رفتم بانک خیلی طول کشید بعدش رفتیم تره بار خرید

رفتیم نونوایی اومدیم خونه خریدا جابجا شدن شستنی ها شسته و خشک شدن و در جای خودشون قرار گرفتن بچه‌ها کارتون دیدن و منم ی استراحت و تماس تلفنی داشتم 

میوه بچه‌ها داده شد

نهار خوردن و ی نیم ساعتی خوابیدن

دخترمو بردم باشگاه رفتم دنبال پسرم

بچه‌ها حموم رفتن من و دخمل کوچیکه فردا میریم

عصرونه آماده شد وخورده شد

شام آماده شد

مقداری ب نظافت خونه رسیدگی کردم

الان هم آشپزخونه رو دستی بکشم 

لباسای پهن بشه

نماز خونده بشه و بخوابم

موفق باشید

مرسی از صحبتای قشنگت بازم وقت کردی بیا بگو برام😍 امروز باز یکم زودتر از دخترم بیدار شدم تا دخترم خ ...

بازم بهتر میشه فقط باید خودت بخوای عزیزم اراده کنی همه چی حله ...منم یه مدت تنبلی کردم البته بچم اونموقع کوچیک بود واذیت میکرد ولی رفته رفته بهتر شد اوضاعمون واینکه نزار کاری رو زمین بمونه وروهم دیگه جمع بشه اینطوری خسته کننده میشه وزمان بر برات .برای خودت جایزه در نذر بگیر مثلا من خودمو مهمون یه فنجون قهوه میکنم که تونستم امروز سرموقع کارهامو انجام بدم یا یه بستنی...واینکه لیست کارهایی که قراره انجام بدی رو بنویس و هرکدوم انجام شد جلوش یه تیک بزار ببین چقدر جلو میوفتی ....

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام دوستان چند روزی هست که اتفاق های ناگواری برای دوست وآشناو فامیل میوفته ومن کلی از تاپیک عقب موندم.امروز مراسم خاکسپاری رفتیم چندبار بیمارستان برای عیادت رفتیم کلی کار عقب مونده داشتم که عصری تقریبا همرو انجام دادم فقط موند داخل یخچال مرتب بکنم.نهار فردامو نصفه درستم کردم فقط موند پلو که گفتم بمونه فردا تازه باشه .گاز پاک کردم ظرفارو شستم آبچکان خالی کردم .جارو کشیدم به گلها آب دادم لباس بچه هارو عوض کردم .سرویس هارو شستم لباس هارو تا کردم.هواخیلی گرمه ومجبوری خیلی لباس میشوریم .فردا میخوام کابینتهارو داخلشون مرتب کنم وسبزی خوردکنم برای آش وببینیم چی پیش میاد چون دوباره باید بریم مسجد برای فاتحه

شبتون خوش 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام

یکشنبه

گوشه کنارا مرتب شد

گلها آبیاری شدن

یک کاکتوس در جوار یکی بزرگتر کاشتم تا بهش تکیه کنه.

کمد لباسها مرتب شد+یکسری از چرخه استفاده خارج شد(اینها رو نمیدونم چکارشون کنم،دیگه قابل استفاده نیستن، داخل زباله ها هم نمیشه انداخت؛ مثل چادر..) +یک عده بایگانی شدن

جالباسی ها خلوت شد

یک کابینت مرتب شد، جای حبوبات و.. دستمال شد +کف کابینت و درب لکه روغن خورده بود با مایع شستم

همزمان با پختن نهار، آشپزخانه مرتب شد +نمای کابینت‌ها و یخچال و لباسشویی دستمال کشی شد

لباسشویی روشن شد+لباسها جمع شد

همه جا اساسی جارو شد بعد هم چندین مرتبه تی کشیدم+گردگیری+کلی کار ریزه میزه که،انجام میشه ولی نوشته نمیشه. 

دو ساعت در یک همایش انتخاب رشته شرکت کردیم

حمام با اعمال شاقه(شستن حمام +شیرآلات +تمام وسایل+شستن لباس با دست و...)

ظرف شسته شد+زباله ها و دستمال‌های خیس رفت بیرون

خداروشکر بالاخره دارم می‌افتم روی غلتک، امیدوارم دوباره غلتک نیفته روی من، فقط مونده ورزش یا پیاده روی.

شاد باشید 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞