2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043594 بازدید | 88179 پست
سلام دوستهای خوب و نازنیم چقدر دلم برای دوستهای عزیز و تاپیک تنگ شده بود اما متاسفانه وقت نمیکردم و ...

اوه خدای من ببین کی اینجاست😍😍

با دیدن اسمت یه لبخند بزرگگگگ ناخوداگاه اومد رو لبم❤❤

شما لطف دارین استاد،  داریم درس پس میدیم😊😍. 

خیلی زیاد از دیدن پستت خوشحال شدم،  و دلم برای خودت و نوشته هات تنگ شده، اگه تو برنامت میگنجه بیشتر اینجا بیا❤❤🥰

ممنون عزیزم 😘 چند روز پیش رفتم واسه معاینه گفتن که خوبه ولی همچنان تا یک ماه دیگه باید به استراحت ...

خدارو شکککر که بهتری عزیزم،  و بابت سلامتی خواهرتونم الهی شکر❤❤

انشالله همیشه بلا ازتون دور باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم های گل منگلی.صبحتون بخیروشادی مامان فرناز سادات قدیم هستم در حال حاضر مامان سه گل دختر &n ...

سلام عزیزم خوشحالم که برگشتین پیشمون😍😘

تولد دخترتون مبارک باشه قدمش پرخیروبرکت باشه🤲🌹

الهی خدا گل دختراتون رو براتون حفظ کنه و شاهد خوشبختی و عاقبت بخیریشون باشید🤲🤲🤲❤️

یادمه برا اسمش گفته بودین ولی نمیدونم اخرش چی گذاشتین ☺️

و سلام

امروز صبح فایزه اومد پیش پسرا،  

یه عالمه ظرف از دیشب مونده بود،  دوس نداشتم فایزه بشوره،(گاهی اگه کم باشه زحمتشو میکشه ولی واقعا زیاد بود) 

خودم وایسادم پای سینک و نیم ساعتی ظرف شستم تا تموم شد

لباس پوشیدم یه صبحانه الکی خوردم و رفتم اداره،  باید با سه تا از مسئولین اداره صحبت میکردم که فقط موفق به دیدار یکیشون شدم.  ظاهرا که خیلی همراه بود و گفت کمکم میکنه ولی تجربه بهم ثابت کرده از حرف تا عمل کارمندادن ادارات فاصله ای بس طولانیست😕.  انشالله یکشنبه باید برم برای دیدار دو نفر بعدی ببینم خدا چی میخواد. 

مسیر برگشت به خونه چند تا پارچه فروشی بود،  رفتم و خیللللی خویشتن داری کردم که طبق لیستی که نوشته بودم فقط خرید کنم. پارچه هایی که تو لیستم بود پیدا نکردم،  پارچه های دیگه ای هم که همینجوری خوشم میومد رو هم تحریم کردم نخریدم(یه کاور پارچه ای پر از پارچه دارم که هی همینطوری خوشم اومده خریدم و مونده،  دیگه اینجوری نمیخرم،  بزرگ شدم عاقل شدم😎😊). 

و نتیجه این شد که هیچچچی نخریدم و برگشتم خونه.  خب نتیجه خیلی لذتبخش نبود ولی حداقل عاقلانه بود🙄. 

یکم پای لپتاپ نشستم خیللللی خوابم گرفته بود

نماز خوندم 

نهار خوردیم

پسرا دیر بیدار شده بودن و فایزه نمیتونست بخوابونتشون،  بهش گفتم بره خودم میخوابونمشون(چه اشتباهی کردم😑😅). 

و اژ ساعت ۲ تا حدود ساعت ۴  اقایون در حال خوابیدن بودن ولی نمیخوابیدن، و من طفلک چشمام از خستگی باز نمیشد.  این وسط چند تا تماس داشتم برای پیگیری یک پروژه که اخرش رودروایسی رو کنار گذاشتم گفتم میخوام پسرام رو بخوابونم بعد که بیدار شدم پیگیری میکنم😎. 

بالخره خوابیدیم

بیدار شدم

یکم خونه رو مرتب کردم

حاضر شدیم با پسرا رفتیم فروشگاه همسرمم اومد اونجا،  خرید کردیم برگشتیم

نمازمو خوندم

شام درست کردم

صرف شد

قرانمم خوندم

همسرم یکم با علی روخوانی کار کرد،  چقد وسطش با هم جالش داشتن رو بزارین نگم. 

یه فایل رو دو روز پیش فرستاده بودم،  یکم نیاز به بررسی داشت،  مجدد بررسی کردم و ارسال شد. 

یه موضوعی رو باید جمع بندی میکردم و خبر نهاییش رو به فرد مورد نظر میدادم،  انجام شد. 

و برای فردا عصر با دوستان قرار بیرون گذاشتیم،  قرار شد هر کسی شام خودش رو اماده کنه(تعداد زیاده نمیشه همه رو گردن گرفت😁). 

قرار شد یا الویه باشه یا سالاد ماکارونی. 

فردا صبح اگه بشه انشالله مبحث جدید رو که شروع کرده بودم تموم کنم عالی میشه

پنج شنبه هم بخش دومش رو ببینم و انشالله از هفته جدید برم سراغ مرحله بعدی

سلام سلام متاسفانه امشب هم شوهرخواهرم بیمارستان موند و واقعا نگرانم انشالله فردا مرخص بشه امروز صب ...

ان شاءالله که تا الان حال شوهرخواهرتون خوب شده باشه🤲

عزیزم در مورد لایک کردن ،چیز سختی ازمون خواستین😅😅😅آخه ما اینجا یاد گرفتیم با لایک کردن پیام هم دیگه نشون بدیم که پیام رو خوندیم و نخونده ازش رد نشدیم در واقع برای ما (یا ممکنه هم فقط برای من بشخصه) لایک کردن یعنی توجه نشون دادن به پیام دوستمون حتی اگه چیزی بهش نگیم و ریپلایش نکنیم برای همین برای من یکی سخته بدون لایک کردن از پیامی رد بشم☺️☺️😅

اینجا حتی ممکنه بعضی از دوستان باشن که هیچی نگن ولی حضورشون رو با لایک کردن نشون بدن🥰

سلام

🔹زدم رادیو آوا که با موسیقی کار کنم ولی از اونجا که ظرفیت من جهت گوش کردن موسیقی کم، بقیه کارهام توی سکوت انجام شد. از فردا کتاب صوتی بگیرم

🔹گردگیری+تی کشیدن همه جا

🔹ظرف شسته و جمع شد

🔹گاز و اطرافش تمیز شد

🔹نهار گذاشتم

🔹کلی با یک دوست مجازی صحبت کردم.دوستی که لیسانس حسابداری داره و شاغله درآمد داره، جدیدا هم استخدامی دولتی قبول شده ولی حال دلش خوب نیست،این پنج یا ششمین موردی هستش که شغل خوب موقعیت،استقلال مالی و... دارن ولی حال دلی و روحیشون خوب نیست،خیلی وقته ذهنم به شدت درگیره، شاید داریم راه رو اشتباه میریم!

🔹نیم ساعتی پیاده روی کردم +خرید کوچک

🔹ورزش کردیم+30تا شنا، خیلی چسبید (بدنم مثل دسته بیل خشک شده از بس این مدت نشستم)

🔹دوش گرفتم بعدش بادکش گذاشتم+آبرسان 

🔹مطالعه اجباری

شااد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بازگشت همه به سوی تاپیک است و بس 😃 سلام😅 خوبین کدبانو ها ؟ عزاداریهاتون قبول انشاءالله،  من ...

چه بازگشت شیرین و دلنشینی😃😍🤩چقدر منتظر بودم خبری از شما بشه چندبار خواستم از دیانا جان بپرسم ولی از بس سراغ دوستان رو ازشون گرفته بودم دیگه روم نشد بازم ازشون بپرسم

خدا رو شکر که خوبین و چه خوب که اومدین😘😘😘

به امید بازگشت همه دوستان🥰