سلام دخترا! الوعده وفا من اومدم😃
چطورین؟ ان شاء الله زندگی در بهترین حالت در جریان باشه فعلا درس تعطیل کردم،از دیروز شروع کردم به خونه تکونی،اینقدر اوضاع زندگیم داغون شده،که نمیدونم چند روز طول میکشه به حال 6ماه قبل برگردونم!
پنج شنبه
🔹فقط برنامه نوشتم و هیچ کاری عملا انجام ندادم
جمعه
🍀جا رختخوابی
🔹خالی شد+جاروشد+ملحفه ها چک شد+کثیف ها شسته شد+اطرافش قلم سوسک کشیده و دوباره همه جمع شدن
🔹دوتا پتو شسته شد
🔹ملحفه یک لحاف نیاز به دوختن داشت، کنار گذاشتم فردا انجام بده
🍀بالای حمام
🔹کتابها و وسایل اومد پایبن+جارو شد+موکت کف شسته شد
🔹تمام کتابها تفکیک شد+کتابهای کمک درسی و تست و یکسری غیر درسی کنار رفتن تا بدیم به کتابخانه
🔹کتب درسی و جزوه و کتابهایی که اطلاعاتشون قدیمی شده و.. . که دیگه لازم نیستن رفتن واسه تحویل به بازیافت
🔹چندتا کتاب از بایگانی تمیز شده و به کتابخانه اومدن تا در اسرع وقت مطالعه بشن
🔹وسایل مهد و کلاس اول و یکسری لوازم که جنبه یادگاری داشتن داخل کارتن بسته بندی شد رفتن بایگانی
🔹اسباب بازیها هم تفکیک شد یکسری دور ریخته شد بقیه دوباره جمع شد داخل کیسه مخصوص(فعلا دلمون نمیاد دور بریزیم)
🔹چمدون لباسهای بچگی دخترم چک شد و دستمال کشیده و جمع شد
🔹بقیه وسایل یکسری دور ریخته شد، باقی هم تمیز شد تا دوباره برن بالای حمام
🍀کتابخانه
🔹کتابهایی که اطلاعاتشون قدیمی شده و اونهایی که دیگه مطمعنم نمیخونیم رو خارج کرده و رفتن داخل کارتن
🔹کتابخانه و کتابها دستمال شدن و دوباره چیدم الان دیگه راحت نفس میکشن، جاشون بازتر شده
🍀جعبه وسایل خرت و پرت تخلیه و تمیز شد یکسری دور ریخته شدن بقیه دوباره جمع شد
🍀اسناد و مدارک
🔹اسناد هویتی داخل پوشه کار، مجزا و مرتب شد
🔹مدارک تحصیلی هر کس جداگانه داخل پوشه های چفتی منظم شد
🔹اسناد و مدارک منزل +مدارک وسایل نقلیه هم جداگانه داخل پوشه های چفتی رفتن و روی تمام پوشه ها برچسب خورد تا نشاندهنده محتوا باشه
🔹لوح تقدیرها و افتخارات دخترم(به قول خودش)، جدا داخل پوشه کار رفتن
🔹این بخش بالاخره به نظمی که میخواستم رسید
🔹فقط آلبومها و عکسها موند رسیدگی بشه که باشه بعدا
🍀اتاق کار کمی مرتب شد و جاروی سطحی شد
🍀اتاق دیگه حسابی جارو شد و کمی تغییر دکور
🍀حال و آشپزخانه سطحی جارو شد+تی، فردا اساسی جارو بکشم
🍀یکسری زباله از خونه خارج و معدوم شد
خونه الان اوضاعی داره که کسی بیاد متوجه نمیشه، اسباب کشی کردیم، یا داریم اسباب کشی میکنیم🙄😄
🍀🌺شادباشید شبتون بخیر🌺🍀