2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043612 بازدید | 88179 پست

سلام دوستان🌈

امشب میام گزارش میدم کلی کار دارم😍

بعد چند روز حال خراب... 

اگه بخام وضعیت الان رو توصیف کنم
باید بگم که...
دریا طوفانیه /قایق سوراخه/پارو شکسته
ولی انگیزه زیاده...
خیلی زیاده
از کوسه هم نمیترسم😁💪🏻

سلام به همه بانوان فعال

من اولین برنامه ای که تو این تاپیک مینویسم 

صبح ۷.۳۰ پاشدم . آبگوشت بار گذاشتم. صبحانه خوردم . یه ۲۰ صفحه ای کتاب تمام چیزهایی که جایشان خالی ست خوندم. سه تا درس از اپلیکیشن زبانم خوندم. به موهام سرم زدم. خشکاله هام ریختم تو کیسه.

حالا هم یه گردگیری بکنم اتاق خواب و آشپزخونه. باز زبان بخونم و ببینم بعد از ظهر چی پیش میاد چون همسرم ظهر میاد امروز خونه

نمیتونم خیلی برنامه از قبل بچینم

راسی بچه نداریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گزانگبین جان خدا قوت و احسنت به شما 

چه زبانی میخونید ؟ انگلیسی ؟ اگر آره لطف میکنید منم راهنمایی کنید منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم ؟ چجوری شروع کنم ؟ 

سلام گزانگبین جان خدا قوت و احسنت به شما  چه زبانی میخونید ؟ انگلیسی ؟ اگر آره لطف میکنید منم ...

ممنون عزیزم

نه فرانسوی میخونم

این اپی که باهاش میخونم متاسفانه آموزش زبان انگلیسی نداره

ولی سرچ کن تو استور گوشیت چندتا آپ رایگان دانلود کن ببین کدومش خوبه. منم همینطوری این آپ رو پیدا کردم

رزتا استون هم خوبه ولی رایگان نیست

سلام خوبی گلم پیشنهاد من برات اینهاست اول اگه کسی نزدیکت هست مادری خواهری دوستی بگو بیاین پیش بچت تا ...

مرسی از صحبتای قشنگت بازم وقت کردی بیا بگو برام😍

امروز باز یکم زودتر از دخترم بیدار شدم تا دخترم خواب بود صبحانه خوردم پخت ناهارمم تقریبا آخراش بود ک بیدار شد

باز بهتر بود اوضاعم

ممنونم زهرا جون💚 وای اصلا نمیتونم حتی بهش سر بزنم خیلی سخته، جدیدا حتی تایپ هم برام سخته دوست دارم ...

خداروشکر، بخاطر بچه ها سرعت پیشرفتم از چیزی که دوست دارم کمتره، ولی خداروشکر به مراحل خوبی داره میرسه❤❤❤

سلام 

دیروز عصر با مهدی جون رفتیم حرم،  بعدشم همسرم و علی اومدن پیشمون

نماز مغرب رو خوندیم و اومدیم بیرون

خواهر همسرم اومده بودت مشهد رفتیم دیدنشون

و پسرا از حیاط نهایت استفاده رو بردن و فوتبال بازی کردن

برگشتیم خونه و شام اماده کردم خوردیم 

امروز قرار بود برم اداره یه موضوعی رو پیگیری کنم که متاسفانه مسئولش نبود و کنسل شد

فایزه پیش بچه هابود و منم نشستم پای سیستم و یه پروژه رو تکمیل کردم و برای شخص مورد نظر فرستادم، 

یه اموزش برای بهتر شدن کارم لارم داشتم که امروز بعد ارسال پروژه استارتش رو زدم و ۵ تا اپیزود ازش دیدم،  ظاهرا خیلی سخت نیست اگه بتونم حرفه ای باهاش کار کنم خیلی عالی میشه. 

نهار خوردیم و با علی جون یکم روخوانی کار کردم و بعدش خوابید

مهدی خیلی مقاومت کرد تا خوابید

از صبح اینجا گرد و خاک غلیط شود

بعد خوابیدن مهدی بالخره منم خوابم برد،  یهو با صدای در و پنجره ها بیدار شدم، فکر کردم زلزله اومده،  حیلی ترسیدم،  دنبال بچه ها گشتم🥺. 

بعد صدا هنوز بود ولی زمین نمیلرزید

رفتم پشت پنجره دیدم طوفان بوده

بعدشم بارون اومد و همه  گرد و خاک روشست و برد. 

ولی من خیلی ترسیدم شاید کلا ده دقیقه خوابیده بودم که با ترس بیدار شدم😕. 

دیگه خوابم پرید

قرار بود عصر با همسرم بریم خرید

باهاش تماس بگیرم و برنامه رو چک کنم

اگه اومدنش طول میکشه از زمان خواب پسرا استفاده کنم و چند اپیزود از اموزشم رو ببینم

بچه ها امروز اعصابم خورده از دست خودم حسم ب خودم اینه ک عرضه هیچ کاریو ندارم  خونه داریم ک اف ...

سلام پیشنهادم اینه که شبا زودتر بخابی تا صبح زودتر بیدار بشی کم کم بدنت عادت میکنه

اینطوری وقت بیشتری داری هم میتونی کاراتو انجام بدی هم به بچت برسی،واسه بچت وقت بزار بازیهای متناسب با سنش انجام بده 

واسه گوشی هم برنامه ریزی کن مثلا بگو امروز فقط یک ساعت بعد نهار گوشی دستم میگیرم یا مثلا یه ساعت بعدشام 

در مورد همسرت هم به نظر من هرچی بیشتر بهش گیر بدی ازت دورتر میشه یه مدت امتحان کن بیشتر حواست به خودت باشه به خودت برس (خودتو دوست داشته باش)

بعد کم کم تغییر می‌کنه 

ارتباطتت رو با خدا بیشتر کن چون باعث میشه آرامش درونیت بیشتر بشه 

اگه سایت مشکل نداشته باشه دو تا عکس واسه کارای خونه واست می‌فرستم امیدوارم به دردت بخوره عزیزم♥️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

چه تاپیک خوبی، چه خوب که پیدا کردمتون♥️

سلام بچه ها 

لطفا منم راه بدید تو جمعتون ☺️☺️☺️

تازه از سر کار اومدم 

تا پنج و نیم استراحت کنم 

بعد شستن لباس، جارو، گردگیری، چای دم کردن، حمام