dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 3237 عنوان کیا دوستهای زیادی ندارن 64 بازدید | 16 پست وقتی جمعهای دوستانه که باهمدیگه میرن سفر یا دور هم جمع میشن رو میبینید دلتون نمیخواد؟ دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم... امروز | 11:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومیییی عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2048 همیشه دلم میخواد کلی دوست خوب داشته باشم همیشه یه اکیپ بودن خانوادگی با هم میرفتیم سفر و دورهمی این چندبار اخیر دیدم مردهاشون دارن سیگار میکشن دست شوهر منم سیگار داده بودن من چون از سیگار متنفرم به اجبار باهاشون قطع رابطه کردم خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 3237 نه نمیخواد من دوستام دخترام هستن و همسرم دوست خوب همسن و سال یه چیز دیگست دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 3183 کلا پنج تا دوست دارمسه تاشون ک اصلا خانوادشون اجاره نمیدن تنهایی برن بیرون چ برسه بخوایم سفربریم هعی💔😐
زن_رونالدو عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 92 تا همین یماه پیش فقط با ینفر دوست بودم چت میکردیم فقط همونم بلاک کردم دیگه کلا هیچکی نیسن حوصله اینکارام ندارم اگ از منه چندسال پیش میپرسیدی ک سفر رفتن و اکیپی بیرون رفتنو دوس داری چشم بسته میگفتم اره کلیم دوست و رفیق داشتم قبلنا بی شمارررررر جورجینام زن رسمی رونالدو🧿💍❤️
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 3237 تا همین یماه پیش فقط با ینفر دوست بودم چت میکردیم فقط همونم بلاک کردم دیگه کلا هیچکی نیسن حوصله اینک ... چرا دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
فاطی_پاندا عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 83 قبل از ازدواج کم داشتم اونام خیلی صمیمی طوری که بیرون اینا میرفتیم بعد از ازدواج محدود تر کردم شوهرم بهترین رفیقمه الان خانومِ معلم همسرِ آقای معلم که عاشق نینیه 🥲
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 3237 قبل از ازدواج کم داشتم اونام خیلی صمیمی طوری که بیرون اینا میرفتیم بعد از ازدواج محدود تر کردم شوهرم ... من که شوهر ندارم مجردم چی دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
زن_رونالدو عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 92 چرا نمیدونم دیگه حوصله ندارم دوس دارم وقتمو با خانواده بگذرونم هیچکی مث خانواده نمیشههمشون یروزی میرن من بخاطر رفیقام چندددبار توروی خانوادم وایسادم ولی حماقت کردم رفیق اونقدارم ارزش نداره بخاطرش دل خانوادتو بشکنی جورجینام زن رسمی رونالدو🧿💍❤️
فاطی_پاندا عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 83 من که شوهر ندارم مجردم چی کلا خودمو درگیر رفیق اینا نمیکردم مجردیم هم برای من دردسر و اعصاب خوردی زیاد داشت اون تایم رو واسه خودم میذاشتم راحت تر بودم خانومِ معلم همسرِ آقای معلم که عاشق نینیه 🥲