2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043560 بازدید | 88177 پست
سلااااام ما دیشب قبل مهمونی یکم با علی جون تکلیف نوشتیم ولی مگه اقای مهدی میذاشت،  به صورت یک ...

چقدر گزارش های شمارو دوست دارم همیشه شلوغه و گرم خانواده پرجمعیت با رفت امدهای زیاد و کار سرگرمی ادم اصلا حوصلش سر نمیره برعکس زندگی خودم تو جای غربت صبح تا شب تنها بدون هیچ رفت امدی واقعا کسل کنندس هم برا خودم هم بچم ک بیشتر نق میزنه از تنهایی

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
اوه خدای من !!!عزیزمممم  بیا بغل من که فقط من میفهممت 🤒 کمال همنشین انگار  دیگه زیادی و ...

😁😁

هشت ماهشه عزیزم ، مامانم میگه شاید بخاطر اینه که یک ساعت و نیم تنهاش میزاری میری باشگاه اینطوری شده 🤕🥲

نمیدونم والا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااام ما دیشب قبل مهمونی یکم با علی جون تکلیف نوشتیم ولی مگه اقای مهدی میذاشت،  به صورت یک ...

خداقوت عزیزم ، تولدشون مبارک باشه و حسابی خوش بگذره .

خواستم بگم آنلاین سفارش بده که دیگه کار از کار گذشته و الان کیکتونم خوردین 😁

خب دوستای گلممم  گزارش بنده  دیروز که کارهای روتین بوده به اضافه ی یه کووه لباس شستن &nbs ...

ظرفهای تمام نشدنی 🤕

تو خونه ما پارسا سر موضوعات مختلف از این سبک عنوان کتاب‌های ریچل هالیس استفاده میکنه 😁 مثلا میگه غذایت را بخور دختر، دستهایت را بشور دختر، درست را بخوان دختر و.... 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
خدا قوت نگین جان ، منم چند ساله میگم این ذکر رو و چقدر پر روزی شدم ، خداروشکر که مفید بوده و پر روزی ...

ذکر مرتبط با روزی به منم یاد بدین که شدیدا روزی لازمم 🤪

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
مرررسی زهراجون  ایولااا 👌 چه فلسفی گفتی  منظورت نخوابیدن صبح من بود دیگه درسته ؟  ...

فکر کنم منظور زهرا از چالش همون مسابقه نقاشی بود ها 🤔

بشینید کنسله رفقا 

چه سختش کردی دختر😂😂😂.  منظورم مسابقه نقاشیش بود.  برای یه پسر به این سن چالش بزرگیه، & ...

عه خودت گفتی که 😅

😁😁 هشت ماهشه عزیزم ، مامانم میگه شاید بخاطر اینه که یک ساعت و نیم تنهاش میزاری میری باشگاه اینطور ...

نه عزیزدلم اولِ اضطراب جدایی شه  

اگه یادتون باشه دخترمنم دقیقا همین سن بود که از شدت اضطراب جدایی ش و موندن کارهام  به این تاپیک پناه آوردم 

و اتفاقا اولین کامنتم هم در همین مورد بود که هیچ جوره واینمیسته حداقل ظرفامو بشورم 🤕

جالبه پسرم اصصصصلا اضطراب جدایی نگرفت  ولی برای دخترم بشددددت شدید بود  حتی یه متر هم نمیذاشت ازش فاصله بگیرم   از نزدیکای ۱۱ ماهگیش  دیگه  یکم بهبود  پیداکرد 

یعنی حداقل دستشویی اجازه میداد برم  دیگه فهمیده بود قراره زود برگردم، نمیرم نیست و نابود شم !! 🤣🤣 🥴

الانم یه نمه باز بهتر شده البته گوش شیطون کر !!! 

دیدین تو گزارشام حداقل کارهای روتینو دارم ؟!!😣😌😑

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
چقدر گزارش های شمارو دوست دارم همیشه شلوغه و گرم خانواده پرجمعیت با رفت امدهای زیاد و کار سرگرمی ادم ...

منم دوووووووورم خوشگلم 😁

البت خانواده ی همسرم هستن  ولی خب جز خونه ی مادرپدرهمسر  جای دیگه ای نمیریم بیایم 😐

راست میگی خیلی دیگه کسل کنندست  ولی من بدجور اینجوری عادت کردم دیگه  بعد حدود ۱۲ ساال

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
منم دوووووووورم خوشگلم 😁 البت خانواده ی همسرم هستن  ولی خب جز خونه ی مادرپدرهمسر  جای دی ...

ما حتی اونجا هم نمیریم چند ماهه چون هر وقت هم میرفتم تا ی هفته مریض میشدم از اعصاب خوردی مخصوصا زمستون خیلی حس میشه تنهایی شب ها .شما شاغلی خودت ؟چندتا بچه دارین؟

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
من فک کردم منظورت از چالش بزرگ  همون چالش منو سوسنه 🤣🤣🤣🤣 که باعث رشد پسرم خواهدشد  😂 ...

عاششششقتم که انقد عمیق به همه چی نگاه میکنی. 

و یچیزی رو جدی بگم

واقعا لذت میبرم از این تلاش حریصانه ت واسه بهتر شدن خودت و همچنین تربیت بچه هات. 

بدون اغراق بگم واقعا ازت انگیزه میگیرم تو این زمینه و خوشحالم که پیشمون موندی🥰🥰🥰🥰

ذکر مرتبط با روزی به منم یاد بدین که شدیدا روزی لازمم 🤪

۱۴ مرتبه یا جواد الائمه ادرکنی بعد از هر نماز 

سوره های ذاریات +مزمل+طلاق+انشراح هر روز یا هر شب (من اینو خودم تجربه کردم خیلی مجربه تقریبا چند ماه روتینم شده بود) و من واقعه هم باهاشون میخوندم .

روزهای دوشنبه و چهارشنبه ۴۰ مرتبه سوره تکاثر 

روز چهارشنبه دو رکعت نماز حاجت +۴۰ مرتبه سوره کوثر 

ادامه دار برای من همون ۱۴ مرتبه یا جواد الائمه ادرکنی  بود که بسیاااااار مجربه.