2777
2789
عنوان

داغ خودم وبچه هامو رودلش بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 44 پست
چقدر سختی کشیدی😢

خیلی خیلی خیلیولی بازم منه احمق دوسش داشتم وبه جدایی فکر نمیکردم نگو این بلاهارو سرم میاورد که من بگم مهرم حلال جونم آزاد که منه دیوونه حتی تا الان نزاشتم خانوادم چیزی ازاین بلاها که سرم اورد بفهمن. حتی یه شب به خاطر همون زنداداشش چاقو دست گرفته بود میخواست بزنتم التماسش میکردم ترسیده بودم بعد با کمربند انقدر بهم زد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ار اعتمادی ک بهت کرده سو استفاده نکن یاگه همچین کاری کنی هیچوقت اعتماد بهت نمیکنه ولی بهش بفهمون چقد ...

من هیچوقت اون بلاهارو یادم نمیره هیچوقت. همش به ذوش میارم اونم هی میگه اون روزا گذشته من عوض شدم هی نگو

خیلی خیلی خیلیولی بازم منه احمق دوسش داشتم وبه جدایی فکر نمیکردم نگو این بلاهارو سرم میاورد که من بگ ...

اینجور مردها بی وفا هستن و فوق العاده جوگیر 

حواست به خودت باشه ،،فکر نکن الان خوب شده !!((اگه باز خانواده اش باهاش خوب بشن همین آش و همین کاسه اس)))

برای خودت پس انداز کن

شوهر منم هروقت فک و فامیلش و خانواده اش بهش رو بدن ،،،چنان برای من قلدر میشه و هوا برش می داره 

وقتی محلش نمیزارن دیگه زبونش کوتاه میشه و آدم میشه و درست رفتار می‌کنه 

اینجور مردها شخصیت و ذات خرابی دارن

قبلا ول کن از الان بگو

الان خیلی خوبه عاشق زندگیمون وبچه هاش هست ۵ سالم هست باخانوادش ارتباطش خیلی کمه  به من میگه اونا دیگه برام مهم نیستم من همه جوره پشت توهستم دربرابر خانوادم . ‌ولی من چکارکنم که هیچوقت اون روزا رویادم نمیره بدجورکینه شده تودلم

اینجور مردها بی وفا هستن و فوق العاده جوگیر حواست به خودت باشه ،،فکر نکن الان خوب شده !!((اگه باز خا ...

الان ۵ ساله رابطش باهاشون خیای کمه چون اونا مخصوصا مادرش ذات خودشونو بهش نشون دادن

خب روابطتون افتضاح بود بعدش خوب شد الان چیشده ؟

الان من اون روزا رو یادم نمیره میخوام انتقام بگیرم با وجودیکه الان زندگیم خوبه میخوام ورخواست طلاق بدم ازش جدابشم بجه هامم ببرم

الان من اون روزا رو یادم نمیره میخوام انتقام بگیرم با وجودیکه الان زندگیم خوبه میخوام ورخواست طلاق ب ...

من تو زندگیت نبودم و نیستم 

اما به نظرم ی مشاوره قبلش برو

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
الان ۵ ساله رابطش باهاشون خیای کمه چون اونا مخصوصا مادرش ذات خودشونو بهش نشون دادن

میدونم سخته فراموش کردن اون روزا ولی اینجوری به زندگیت آسیب میزنی، حالا که خوب شده زندگیتونو از نو بسازین

حداقل بخاطر آرامش بچت زندگیتو درست کن

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی