2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043579 بازدید | 88178 پست
سلام به روی ماهت  بخدا انقدر شلوغم‌‌وقت نمیکنم گزارش بدم و انقدرم دلم برا گزارش دادن تنگ شده ک ...

اوه خدای من !!!عزیزمممم 

بیا بغل من که فقط من میفهممت 🤒

کمال همنشین انگار  دیگه زیادی و   خانوادگی اثر کرده !!😬

چند ماهشونه میثم کوچولو ؟؟ 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
سلام دوستان 🍀🍀🍀 گزارش امروز از صبح که بلند شدم صبحونه آماده کردم کلی کار خونه داشتم ولی باید میر ...

حرم آقا 🥺  نمی دونم چرا گفتی بغض کردم 

زیارتت قبووول ماماناتراجان 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااام

ما دیشب قبل مهمونی یکم با علی جون تکلیف نوشتیم ولی مگه اقای مهدی میذاشت،  به صورت یک نیم دایره اطرافمون کتابای رنگی و دفترای نقاشی و مدادرنگی ریختیم تا اقا کوچولو سرگرم بشه، ولی دقیقا همون یه دونه کتاب لغت انگلیسی که دستمون بود رو میخواست. 

دیدم علی طفلی تمرکز نداره از دست اون کوچول خان،  بیخیال شدیم و تمرین رو به زمانی دیگر سپردیم. 

همسرم دیر اومد و نزدیک ۹ رسیدیم مهمونی. 

ولی عالی بود،  جمع گرم و باحالی بود و خیلی خوش گذشت خداروشکر. 

و امروز فایزه اومد پیش پسرا و من نشستم پای لپتاپ،  حریصانه زمان رو مدیریت میکردم که بیشترین استفاده رو ازش ببرم و خداروشکر خوب پیش زفت

هر چند وسطش علی جون بخاطر کم خپابی های پی در پی سردرد شده بود و مجبور شدم بهش دارو بدم و کنار خودم بخوابونمش.(خب بگو بچه مگه مجبوری صبح زود بیدار شی،  ساعت بدنش تنظیم شده رو صبح زود،  هر چقدرم کم خواب باشه باز صبح زود بیدار میشه). 

نهار ماکارونی درست کرد فایزه جون و صرف شد 

بعدش دیگه خودمم از کم خوابی دلشتم بیهوش میشدم مهدی رو بردم کنار خودمون و خوابیدیم و فایزه هم رفت

بیدار شدم یه کاپوچینو اماده کردم رفرشم کنه

کف خونه پر از خمیر بازی و خمیر شنی بود از بازی های صبح اقایون،  تمیز کردم و یه جم و جور کلی کردم

همسرم بیاد بریم خونه خواهرشون دعوتیم

و امشب تولد همسرمم هم میباشد

نمیدونم چطوری یواشکی برم کیک بخرم

باید یه پلنی بچینم که سورپرایز بشه

کادوشو وقتی برگشتیم خونه بهش میدم.  علی جون هم براش چند تا نقاشی کشیده که اخرشب بهش میدیم. 

بریم کم کم حاضر شیم ببینم چطوری کیک رو بخرم و بیارم خونه خواهرشوهر که اقای همسر بویی نبره

هر چند هر نشانه کوچکی کار رو لو میده و نمیشه واقعنی سورپرایزش کرد ولی خب بازم تلاشمو میکنم

حرم آقا 🥺  نمی دونم چرا گفتی بغض کردم  زیارتت قبووول ماماناتراجان 💚

ممنون خانومی آن شا الله آقا امام رضا بطلبه بیای زیارت 🤲🌺♥️

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
سلامت باشین😍.  انشالله پسر دوست داشتنیت تو این چالش بزرگ چیزهای زیادی یاد بگیره😍😍 چش ...

مرررسی زهراجون 

ایولااا 👌

چه فلسفی گفتی 

منظورت نخوابیدن صبح من بود دیگه درسته ؟ 

که باعث میشه پسرم ازش درس ها بگیره 👏👏👏

منم اتفاقا تمام دغدغه م همینه 👌👌 

میگم اون یه ساعتو باید عصر با اون بازی کنم  بجای اینکه کارام مونده باشه و عصر مشغول کارایی باشم  که  صبح باید انجامیده میشد !!!

چقد خوشحالم که دوستایی چون شما دارممم  واقعا به خودم میبالم 💞

دوستان به احترام این جمله ی فلسفی از زهرا خانم لطفا  دودقیقه بلندشید وبصورت  ایستاده و تمام قد ایشونو تشویق کنید 😄👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

منم هر دفعه برم حرم حتما اشترودل میگیرم 😍خیلی مزه میده

نوش جان منم هر بار میخرم 😍😅

مشهدی هستی ؟

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
ممنون.  ان شالله   نه هنوز بیمارستانه قلبش مشکل داره.... دیابت زده همه جاش نابود کرده چشم ...

😔😔😔 عزیزممم  ان شاءالله که بهتر میشن 

خدا سایه شون رو حفظ کنه براتون 

مرررسی زهراجون  ایولااا 👌 چه فلسفی گفتی  منظورت نخوابیدن صبح من بود دیگه درسته ؟  ...

چه سختش کردی دختر😂😂😂. 

منظورم مسابقه نقاشیش بود.  برای یه پسر به این سن چالش بزرگیه،  امیدوارم موفق باشه، که اگه هم نشد همین که تو این شرایط قرار گرفته کلی رشدش میده🥰🥰

اره عزیزم هم شهری هستیم❤️

چه خوب خوشحال شدم 💚

چه سختش کردی دختر😂😂😂.  منظورم مسابقه نقاشیش بود.  برای یه پسر به این سن چالش بزرگیه، & ...

من فک کردم منظورت از چالش بزرگ  همون چالش منو سوسنه 🤣🤣🤣🤣

که باعث رشد پسرم خواهدشد  😂😂

گفتم چه نگاه فلسفی ای 

مررررسی مهربونم که این نکته ی مسابقه ش برات مهم بود عشششق جان 💖

امیدوارم برنده شه 

خیلی دوسِت دارممم 💞

سلام.  برنامم برا امروز

چالش نخوابیدن صبح ✅

برم پیش بابام تا ظهر باشم✅

این وسطا باید هی برم درمانگاه ببینم دکتر کی میاد برای پای پسرم✅

برم دنبال پسرم مدرسه ببرمش دکتر باز برگردونم مدرسه. اگر دکتر دیر بیاد دیگه بر نمی گردونم✅

نهار درست کنم✅

ظرفای  نهاری که درست کردم و خوردیم بشورم ✅❌

شام درست کنم✅

ظرفای شام بشورم❌

نهار فردای همسرم رو درست کنم✅

سطل زباله خالی بشه✅

ابچکون خلوت بشه✅

نمازا خونده بشه✅

با پسرم درس کار کنم✅

کتاب بخونم. نیم ساعت❌

جانبی 

دکتر زود اومد پسرم دوباره برگردوندم مدرسه 

یه عالمه صیفی جات جا به جا کردم و شستم و خشک کردم  گذاشتم تو بخچال 

سیب زمینی پیاز خالی کردم تو جا شون 

اسفناج مامانم تمیز کرد شستم و ریز کردم و بخار پز کردم بسته بندی کردم برای بورانی گذاشتم فریزر 

سبزی و  کرفس شستم  و ریز کردم گذاشتم فریزر 

کلی ظرف ابکشی کردم برای همین سبزی و ها و میوه ها 

شیر خریدم 

مایه ماست زدم 

شیر برنج درست کردم 

رفتم نونوایی نون خریدم 

یه سری رفتم خونه ی مامان بزرگم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }