2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044022 بازدید | 88187 پست

سلاااااام

امروز صبح علی جون رو اماده کردم سوار سرویس شد و رفت. 

مهدی جون خواب بود،  منم نشستم پای لپتاپ، تا مهدی خواب بود آموزش دیدم،  یه نکته ای تو اموزش مطرح نشده بود و بهش نیاز داشتم،  کلی راجبش سرچ کردم،  و کلی کد نوشتم تا بالخره ۷٠ درصدش تکمیل شد، ولی بازم به نتیجه نهایی نرسیدم، باید دوباره روش کار کنم. 

تقریبا تا ۱۲ پای لپتاپ بودم و البته وسطش صبحانه خوردیم، نهار کوکو سیب زمینی درست کردم، میوه خوردیم،  دمنوش خوردم. 

علی جون اومد نهار خوردیم،  یکم ظرف شستم و با پسرا خوابیدیم. 

وقتی بیدار شدیم، یکی از ست های خونگی زمستونی رو استارت زدم،  بلوزشو برش زدم و کم کم دوختم، برای علی جون الفباشو درست کردم تا رنگ بزنه. 

برای شام خوراک سیب زمینی و مرغ درست کردم

ظرفا رو شستم

حال و اشپزخونه رو. نپتون کشیدم

روی کانتر و اپن رو دستمال کشیدم

شام سرو شد صرف شد و جمع شد

علی جون دلش میخواست یکم تمرین کنه، منم براش سرمشق دادم

با مربی علی جون راجب یه مسئله ای یکم چت کردم. 

از بلوزم فقط کشباف پایین و سراستیناش موند،  خیلی کار نداره ولی دیگه انرژیم تموم شد. 

شبتون بخیر🥰🌻🌻

سلام سلام خوبین خوشین  الهیکه حال دل همگی عالی باشه  چند وقتیکه نبودم و گزارش ندادم خ ...

انشالله که همسرتون شفای کامل پیدا کنن. ما گزارش نداده قبولت داریم🥰🥰🥰. برای حال خوب خانوادت دعا میکنم عزیز دلم🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه از من باشه و تمکن مالی اش باشه،میگم هر روز کمکی بگیر😁

خداییش اگه آدم مطمئن و کاربلد که غرغرو و پولکی نباشه پیدا میکردم، هرروز نه ولی هرهفته، هر۱۰روز میگفتم بیاد😉😁 امان از تنبلی ۰🙈🙈🙈🙈

این نیز بگذرد...                                                       
چه حس عجیب و باحالی😍

ان شالله هروقت دوست داری قسمت خودت بشه دوستم.

وقتی بیداره و تکون میخوره ناخودآگاه یه حس آرامش و لبخندی سراغم میاد .

😍😍😍

این نیز بگذرد...                                                       
ممنونم عزیزم  ن که اونطور تنبل  یکم تو برنامه نوشتن اهمال کردم

آره بابا میگم که تنبل اینا نداریم.

شما هم ماشالله پرکاری

این نیز بگذرد...                                                       
سلاااااام امروز صبح علی جون رو اماده کردم سوار سرویس شد و رفت.  مهدی جون خواب بود،  م ...

اگه شرایط جور بود عکس لباسها رو بذار ببینیم.

تریکو دوختی یا پارچه کرکی؟

این نیز بگذرد...                                                       
خداییش اگه آدم مطمئن و کاربلد که غرغرو و پولکی نباشه پیدا میکردم، هرروز نه ولی هرهفته، هر۱۰روز میگفت ...

من از اپلیکیشن سنجاق استفاده میکنم،آچاره هم خوبه

درخواست تو ثبت کن،شرکت های نزدیکتو پیدا کن و ارزیابی شون کن،کلا ۱۰ دقیقه هم طول نمیکشه

وای ۱۳ صفحه عقب بودم، خوندمتون 😍

سلام

یاس عزیز @_yas_24   و زهرا جان @zahra009   بی نهایت بابت دعاهاتون ممنونم، بهترین‌ها نصیب‌ شما و عزیزانتون بشه ان شاالله

من بعد از آزمون کذایی😬 میام و گزارش میدم. تو فکر یه خونه‌تکونی ام. با خوندن گزارش‌هاتون مصمم‌تر شدم

شاد باشید و سلامت😘

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
🥰😍🥰😍🥰😍 نوه گلت اواخر دی میاد مامان رومینا!😉

جان دلممم 🥰 پس از خالش فقط یک سال کوچیکتره😄😄

ما هم دقیقا دی ماه پارسال زایمانیدیم آخه !!

اسم قشنگش قراره چی باشه ان شاءالله دخترِ نازِ دخترم ؟😄

ان شاءالله که بسلامتی و آسون و بموقع  دنیا بیاد فرشته کوچمولومون 

راستی درمورد اون یکی کامنتتون هم  مرسی جناب همسر زیاد کمکم نیستن و اینکه  درست میگی  امروز یکم بیشتر با خودم مهربون بودم  خب واقعا تنهای تنها  با نی نی ای که خواب نداشته باشه و چسب ناک !!! هرکسی هم باشه  دستش بسته میشه دیگه   

اصن بیا باهمدیگه کمکی بگیریم دخترم😄  میخوای اول من بگیرم ببینم اگه خوب بود بفرستمش پیش تو ننِه ؟؟! 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
😄😁😄😁 از دست این نوه گل رومینا، یه روزایی هوای منو داره یه روزایی اصلا حال ندارم.خودمم به زور را ...

به خالش رفته جانم !! خالش هم پارسال دقیقا همین رفتارو با من داشت !!! خخخخ   خودِ خودِ همین رفتار 😑

فقط تو از الان  حلّالِ چسب زیاد بخور  😅🤣🤣🤣

خیلی ممنونم رومینا خانوم  چشم حتما ، از طریق ازدواج‌ میخوام برم ولی درسمو هم میخوام ادامه بدم& ...

ای جاانممم  پس هیچ جا  از دست ما  رومینا ها  آسایش نداری!!! 😁😂😆

البته  اعتراف میکنم در حال حاضر  رومینای کمتری ازمن باقی مونده  بچگیام  بیشترتر  رومینا بودم !! آخه دو اسمه بودم  و الان در واقعیت بیشتر  اون یکی اسممَم ، نمی دونم چرا !! 😄😄

خوشبخت باشی نگینِ عزیز  و همینطور موفق 

عروسی اگه مشهده که بار و بندیل رو ببندیم ؟😅🤭

یه اتبوس از همین تاپیک فک کنم باید درنظر بگیری 😄😄

آخه ما ندیده  دوسِت داااااریم 

یادت نره بیای از  حسن و معایب  آلمان بتعریفی برامون هاااا

باز ببینیم اگه خوب بود  اتبوس جان رو  اونوری هم هدایت کنیم  😐😐😐 🤦‍♀️  🤪

داغم نیستماااا  !!!  خوبم فک کنم !!😬