2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044317 بازدید | 88227 پست
عزیزمممم ان شاءالله که بهترین ها برات رقم بخوره  چه عاالی ، برو بعد بیا برامون تعریف کن 😁&nbs ...

خیلی ممنونم رومینا خانوم 

چشم حتما ، از طریق ازدواج‌ میخوام برم ولی درسمو هم میخوام ادامه بدم 

راستی اسم خواهر نامزدم هم رومینا هست خیلی مهربون و شوخ طبع مثل شما هر وقت اسم شما رو میبینم یاد اون میفتم خواهر نامزدمو میبینم یاد شما میفتم 💐😁

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
نگیییییییییییییییییییییین     خیلی خوشحال شدم  ان شاللله به سلامت بری رفیق  ...

ممنون عززززیز دلم 😂😘😘😘

منتظر بودم بیای ب سایت سر بزنی ک دعوتت کنم حتما بیا خوشحال میشم عروسی انشالله یک ماه و ۴ روز دیگه هست حتما خودتو برسون🤨😗

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاس عزیزم     من خراب معرفتت شدم که  چشام پرشد از مهربونیت  ممنونم ازت  ...

یه وقتایی آدما جوری تو دل آدما جاباز می‌کنند که هر کاری هم کنی نمیتونی یادشون نکنی.

خیلی دوست دارم یه روزی یه جایی خانمهای تاپیک یه جا جمع شیم و همدیگه رو ببینیم. فکر میکنم با همه تفاوتهامون اما این تلاش برای پیشرفت تو جایگاه و مسیری که هستیم یه نقطه اشتراک زیباست.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
سلام دخترا  هفته ای که گذشت... پنجشنبه یه ازمون مهم داشتم که از اول هفته براش برنامه ریزی کرد ...

یعنی دارم از فضولی غش میکنم که اون کار شخصی قورباغه ای که  ود تو زندگیت نتیجش رو ببینی چی بوده!!!

😁😁

این نیز بگذرد...                                                       
یه وقتایی آدما جوری تو دل آدما جاباز می‌کنند که هر کاری هم کنی نمیتونی یادشون نکنی. خیلی دوست دارم ...

چه روزی بشه اون روز

یعنی میشه؟؟!!!

این نیز بگذرد...                                                       
چه روزی بشه اون روز یعنی میشه؟؟!!!

حتما میشه، اون روز یه روز به یاد موندنی و دلنشینه،که تا مدتها هر وقت بهش فکر میکنیم یه لبخند میاد رو لبمون و دو تا قلب 💓 تو چشامون روشن میشه و یه نور تو دلمون میتابه.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
   چه مامان قشنگ و خوش سلیقه ای  برای مامان عزیزت دعا میکنم ان شالله که سلام ...

سهههههلاااامممم عشق های جاااان 💞

هفته ی پیش  رو  تون پرررررربار ....... 

مررررررسی دیانای مهربوووووون  دیشب از گزارشت واقعا کیییف کردممم دختررر  کِیییف همراه با کف  😄😄😄

همه مون بهت افتخار میکنیم دخترِ با اراده 👌

مرررسی از دعای پر مهرت عشق جاااان  ان شاءالله که همسر خودتون هم بهتر شن عزیزممم 

خب خووووشگلا همه  تا کِیف و کففف ها برای دیانا جانمون داغه   بزنیید کف قشنگه رو به افتخارش  👏👏👏

۵ شنبه منتظرت بودم بین گزارشا  دخترر خیالم راحت شد که اومدی 🥰

آخه اینجا  گزارش های ارزشمند پیشکسوت های عزیزمون(مثل زهرا ،شهرزاد سوسن و حدیث جان ها )  حکم اکسیژن خون مون رو دارن برامون 

و گزارش های قشنگ شما ویتامین خون مون هستن  الان دیگه گزارش شما و آوین جونِ خون مون داشت میفتاد ! که به موقع خودتونو رسوندین دیگه  خداروشکررر 😄😂🥵

پاییزجونِ خون مون هم انگار lowباطریه !! گفته باشم ...🥵

بقیه هم که تفریحی میگزارشن دیگه  ماشالا هزارماشالا 🤔

اما قسمت قشنگش همون کمک و دعا هامون برا همدیگه است  زی زی جوووووون  دلت قرص باشه خواهررر  امروزم قابل باشیم صلوات هامون هدیه به قلب تو 💚💕

من برم یه سامونی به زندگی بدم  باز میام اینجا هم بقیه ی جواب مهربونی هاتونو میدم هم نفس میگیرم 🤭🥰

تا الان که فقط نماز و صبحانه و آماده کردن و راهی نمودن مردهای خونه بوده  به اضافه ی تعمیر کتاب قصه ی مهد که پسرجان به امانت آورده بود و ظاهرا  مال قرن ها پیش بود ،اما زیبا ☺ خب میدونین که! هرچی قدیمی ترتر قشنگتر !!!

راستی دیروز هم کلا نبودم  و آشفته بازارم همچنان براهه 🤒

لحظه هاتون ناب عششقااااا  

فعلا✌😘

(راسدی نگفتم بهتون  اون (ها) ی جمع  برای واژه ی جان  داخل متنم    بمعنی اینه که  کلمه ی جان برای کل اون چهار شخص بکار رفته   😅😂😅)

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

[QUOTE=257425430]سلام دخترا هفته ای که گذشت

.... محدودیت ها‌که شروع شد من و موندم یه گوشی بی قند شکن ....تا چند ..

سیر چجوری خشک کنیم پوست بگیریم؟.

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

سلام صبح ابری اول هفتمون بخیر باشه

ظاهرا هوا چندروزیه یادش افتاده پاییزه و باید سرد و ابری و بارونی بشه بالاخره!!

خداروشکر 

ان شالله هوای دلاتون آفتابی باشه🌄

امروز نزدیک۶ بیدارشدم و اول یکم نت گردی بیهوده کردم.

بعد برای پسرجان صبحانه حاضر کردم.خورد و رفت 

صبحانه باباش رو هم برد ،داد.

پسرجان کوچک با سرفه های مداوم بیدار شد.هیچ علامت سرماخوردگی نداره، فقققط سرفه.البته ۱هفته نیست دارو میخوره ولی خب سرفه هاش ادامه داره.

صبحانه و شربت عسلش رو دادم و مشغول بازیه.

بعد ظرفشویی خالی کردم و مجدد چیدم.

سینک خالی و شسته شد.

روی کانتر نفرین شده کمی خالی شد ولی بعضی چیزا دیگه عضو ثابت شدن تکون نمیخورن!!!!

با اینکه خیلی خوابم میاد ولی نشستم یه جلسه از دوره م رو گوشدادم و نت برداریش رو انجام دادم.

الان هم دراز کشیده در حال گزارش دادنم.

کارهایی که باید انجام بدم

ناهار حاضر کنم

قابلمه ها رو بازرسی و خلوت کنم.

پسرجان رو برای مدرسه آماده کنم.

دکمه لباس پسرمو بدوزم جمع کنم🐸زشت بدمزه.

روکش تخت رو عوض کنم.

خرید شوینده و بهداشتی برم.

🪶🪶🪶🪶🪶🪶🪶🪶🪶🪶🪶

گاهی روزهایی که حالم بهتره با خودم میگم بی خیال کمکی بشم و از یه گوشه آشپزخونه شروع کنم به تمیزکاری و تمومش کنم.

گاهیم میگم ول کن بذار یه نفرو بیارم 

🔴🔴🔴🔴🔴به نظرتون میتونم؟( عزیزان لطفا در نظرسنجی شرکت نمایید با تشکر)

اگر شخص مورد نظررو پیدا کنم فقط قراره کابینتها رو نه از داخل فقط بیرونش رو تمیز کنه، گاز و هود( داخلش با خودم)

سرویسها رو هم بشوره، 

پرده پذیرایی رو جابجا کنه.همین 

کار دیگه ای نیست.

این نیز بگذرد...                                                       
سلام صبح ابری اول هفتمون بخیر باشه ظاهرا هوا چندروزیه یادش افتاده پاییزه و باید سرد و ابری و بارونی ...

حتما یکی رو بیار دختر.

کار خونه کم هم که باشه، هی از یه جاش یه کار دیگه می زنه بیرون. تو رو خدا خودت دست به کار نشو. 💓 💓

🍂🍂 اینجا هم هوا ابریه فقط ولی نمی باره. دلم به همین پنجاه درصد سهمم از پاییز هم خوشه. برا همین چند روزه که بعد مدتها، وقت میذارم تا تو دو سه تا خیابون که دوستشون دارم، پیاده روی به قصد پیاده روی داشته باشم. 

خیلی زمان کوتاهیه و کالری سوزیش هم اصلا قابل مقایسه با ایروبیک یا زومبا نیست ولی آرامش و تغییر حال و هوایی که برام میاره رو به اون دو تا ترجیح میدم. 

🍂🍂 یه شال گرم و نرم خوشگل مشکی خاکستری دارم که رو سر، پفالو میشه ولی این قدر دوستش دارم که حیفم میاد بلا استفاده بمونه. چک کردم دیدم هم عرض و طول یه شال خاکستری دیگمه که اونم پاییزه ست. اگه یه طرفشونو به هم بدوزم، یه رویه ی گرم از آب در میان. خوب میشه این هفته براش وقت بذارم. 

🍂🍂 و از خرده کاری ها که بگذریم، امروز باید به این کارها برسم:

لباس تیره با ماشین 

کیک پزی و ماست بندی

شام شب و ناهار فردا

نظافت ورودی و آشپزخانه 

گردگیری

روز و هفته به خیر و سلامتی بچه ها. 

🍂🍁🎑💛

حتما یکی رو بیار دختر. کار خونه کم هم که باشه، هی از یه جاش یه کار دیگه می زنه بیرون. تو رو خدا خود ...

متشکرم از نظرتون آبان عزیزمن

پیاده روی های پاییزانه خوش بگذره، بجای منم چندتا نفس پاییزی بکشین( البته اگه هوا آلوده نبودا)

این نیز بگذرد...                                                       

سلام  برنامم برا امروز به امید خدا 💕

شکر گزاریم رو بنویسم 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

لباس خشک ها تا زده بشه و جا به جا شه 

آشپزخونه مرتب بشه 

برنج دارم   کباب پسرم درست کنم 

کالربم رو ۱۷۰۰ ببندم 

ظرفای نشسته شسته بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

میز نهار خوری مرتب بشه و دستمال بشه 

همه جا برقی کشیده بشه 

همه‌جا طی کشی بشه 

شام درست کنم 

ظرفای شام شسته بشه 

گاز تمیز بشه 

نمازا خونده بشه 

سطل زباله خالی بشه 

نهار فردای همسرم رو درست کنم 

دارو ها خورده بشه 

امگا ۳ پسرم رو بدم‌

با پسرم درساش کار کنم 

لباسا اب کشی و پهن بشه 

حموم برم 

به سرم دارو بزنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام صبح ابری اول هفتمون بخیر باشه ظاهرا هوا چندروزیه یادش افتاده پاییزه و باید سرد و ابری و بارونی ...

کمکی بیار به نظرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
یه وقتایی آدما جوری تو دل آدما جاباز می‌کنند که هر کاری هم کنی نمیتونی یادشون نکنی. خیلی دوست دارم ...

منم 💕