2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044307 بازدید | 88227 پست
سلام صبح ابری اول هفتمون بخیر باشه ظاهرا هوا چندروزیه یادش افتاده پاییزه و باید سرد و ابری و بارونی ...

اگه امکانش،هست حتما کمکی بیار 

فقط اون قسمت کارای کمکی رو یکم بیشتر کن 😁

حواستم بیشتر به نوه،گل رومینا باشه کارارو بزار برای کمکی 😂 

🖤🖤🖤🖤
اگه امکانش،هست حتما کمکی بیار  فقط اون قسمت کارای کمکی رو یکم بیشتر کن 😁 حواستم بیشتر ...

😄😁😄😁

از دست این نوه گل رومینا، یه روزایی هوای منو داره یه روزایی اصلا حال ندارم.خودمم به زور راه میبرم😉

این نیز بگذرد...                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام خوبین خوشین 

الهیکه حال دل همگی عالی باشه 

چند وقتیکه نبودم و گزارش ندادم خیلی سخت گذشت خیلی . ممنونم از همه دوستای مهربونم که کنارم بودن و دالدایم دادن ...نام نمیبرم که خدای نکرده یه اسم جا  نمونه .....

.فقط یه تشکر ویژه به  سرووو عزیزم  ممنون دوستم . 

دوشب پیش که میخواستم برنامه کارامو مینوشتم دیدم که همه کارا درهم برهم شده 😕

خب یهو تصمیم گرفتم که کارای دوزانمو به چهار قسمت تقسیم کنم . 

برگه دفترمو به چهار ستون تقسیم کردم .

یه ستون کارهای معنوی که شد 13 مورد از جمله نمازام و اذکار  یه موردش،خوندن سوره بقره اس که 2 ساعتی زمان میبره یه صفحه رو ده دفعه میخونم از دست پسرا😬و....

یه ستون هم کارای مربوط به همسرم که بازم 13 مورد شدن از جمله داروها و دمنوش ها و آبیموه ها .....

یه ستونش هم مربوط به خودم 😍 که هر روز متغیره 

شامل رسیدگی به خودم 

و خوندن زبان 

و استفاده کم از گوشی 

یه ستون دیگه هم مربوط به پسرا 

3 مورد بازی،

یه ستون هم مربوط به کارای خونه 😬

و اینگونه بهتر تونستم به کارام نظم بدم و ذهن آشفته ام اروم تر شد 

خب تا یه جایی به همه میرسم ولی اگه اینجا گفته میشد قطعا نتیجه متفاوت بود . ولی واقعا سخته اینجا گفتنشون و خارج از خوصله خوانندگان گرامی 

اگه دست خط نازنینم اینقدر خراب نبود یه کاری میشد ولی 😂

راهی هم به ذهنم نمیرسه 

روز خوش 

🖤🖤🖤🖤
سهههههلاااامممم عشق های جاااان 💞 هفته ی پیش  رو  تون پرررررربار .......  مررررر ...

شما خودت منبع انرژی تاپیکی مهربون 🌺

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام صبح ابری اول هفتمون بخیر باشه ظاهرا هوا چندروزیه یادش افتاده پاییزه و باید سرد و ابری و بارونی ...

به نظرم کمکی بگیری بهتره 

الان باید حدودا ماه هفت باشی درسته؟ 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام رفقا

امیدوارم حال دلتون خوب باشه

❤این هفته نتونستم رژیمم رو خوب رعایت کنم امیدوارم فردا که وزن کشی میکنم روسیاه نشم.😬

❤یه ماه به آزمونی که میخوام بدم فرصت دارم و بازده مطالعه ام به شدت کاهش پیدا کرده؛مجبور شدم دوقلوها رو بدم مامانم و پنج شنبه و جمعه  ها بیارم پیشم. دلم برای دوقلوها تنگ میشه ولی چاره ای نداشتم.😥

❤همسرم همیشه تایم اداری میرفت سرکار ولی شغلش ایجاب کرده که شیفتی بشن.اینطوری بعضی از شبها تنهام و مجبورم بیشتر وقت برای پسر بزرگم بزارم.

❤امروز رفتم یه خرده تنقلات مفید برای خودم خریدم تا تایم مطالعه ازش استفاده کنم.😋

❤پدرم بعد از بازنشستگی اش مغازه ی میوه فروشی باز کرده و امروز بازم یه مقدار میوه و صیفی جات داد ببرم خونه.

❤یه مقدار انگور دارم که میخوام کشمش کنم ولی هوای شهرمون بارونی و ابریه ، میشه رو بخاری خشک کرد؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔

❤روتین خونه از جمله نظافت و آشپزی و شست و شو هم انجام شد.

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

سلام خانوما  ی خبر خوب دیروز زنگ زدن بهم گفتن ویزات اومده بیا ببر 💃🏻💃🏻 خیلی خوشحالم و کمی ...

نگین جان خیلی خوشحالم برات😍😍😍

امیدوارم وقتی رفتی اونجا بازم بیای به تاپیک و از اوضاعت خبر بدی.

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

سلام رفقا امیدوارم حال دلتون خوب باشه ❤این هفته نتونستم رژیمم رو خوب رعایت کنم امیدوارم فردا که وز ...

بله که میشه خشک کرد داخل ابکش بذار یا سینی،طوری که روی هم قرار نگیرن