2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044376 بازدید | 88227 پست
عمل پاروتید ی توده زیر گوش متأسف چون روی عصب صورت ی کم خطرناک 

یکی از نزدیکانم این عمل رو انجام دادن، نگران نباشین،  سرو جان گفتن، عمل سنگینی نیست،  انشالله به سلامتی ازش میگذرین🥰🥰

سلام خانما صبحتون بخیر 

منم از امروز می‌خوام همراهتون باشم اگر کسی دوست داره اینجا با هم هماهنگ باشیم و گزارش بدیم که من تنها نباشم حس میکنم تازه وارد و تنهام🥺

خب الان که دارم می‌نویسم براتون هنوز تو رخت خوابم 

ساعت ۹ تا ۱۱

الان پاشم دست و رومو بشورم و یکم به خودم برسم 

صبحانه بخورم 

رخت خوابارو جمع کنم و مرتب کنم 

خونه رو مرتب کنم 

جارو برقی بزنم 

حاضر شم برم خونه مامان جونم 

از ساعت ۱۱تا ۱۵:۳۰: 

اتاق خواب خونه مامانمو مرتب کنم و جارو بزنم 

دوش بگیرم 

نماز ظهر و عصر اول وقت بخونم 

یکم کار مربوط به شغلم دارم باید انجام بدم 

ساعت ۱۵:۳۰ حاضر شم برم کلاس تا ساعت ۱۹:۳۰ 

بعدم بیام خونه و تا شب دیگه کاری ندارم فقط روی کابینت هارو دستمال بکشم و گازو دستمال بکشم و تمام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم.گروه دارید برای پس انداز؟میشه لینک بدید؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-امد-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردنش-و-نکات-مهم-خانه-داری

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلااااام دیروز صبح فایزه اومد پیش پسرا موند و من یکم نشستم پای لپتای،  بعدشم حاضر شدم رفتم سمت ...

زههههههههههههرایِ جاااااان  بینهایتِ بینهایت برای پیشرفت هات ذوق مرگمممممم 💖

از قبلِ خرابیِ سایت که لپ تابت اوکی شد و ذوقیدی  همینجوری میخوام بغلت کنمممم و صمیمانه بهت تبریک بگم و بگم که چقققققققدر زیاد خوشحالم برات دوست عزیززززززم 💜

ان شاءالله همواره شاهد اوج گرفتن هات باشیم جانِ دل 💖

ازت ممنونم که دعامون کردی و به یاد ماهم بودی عزیزم

باور کن دعات بی تاثیر نبوده زهراجونممم مرررسی 💞

تو روخدا همگی برا مامانم دعا کنید عشقا مررسی 

آخه از اون روز که ازتون التماس دعا خاستم انگار یه نمه بهترن 💚💖

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
زههههههههههههرایِ جاااااان  بینهایتِ بینهایت برای پیشرفت هات ذوق مرگمممممم 💖 از قبلِ خرابیِ س ...

من یکم عقب موندم تو خوندن گزارشاتون  هنوز قبلی هارو میخونم !!

کلا چند روزه  از زندگیمم عقب موندم 🥴

از دست مریضی بچها و خودم

یک عالمه کار عقب مونده 🥴

یکم نون باگت بلا استفاده  رو خشکونده بودم  ببینم میتونم تبدیلش کنم به پودر سوخاری  و بعععد باهاش از اون گل کلم سوخاری های شف شهرزاد ! بدرستم  یانه ؟!! 

حالا کوهی از ظرف و لباس خشک و اینا هم که در حال رژه روی مخ هستن بماند !

به اضافه ی گریه های نی نی 🥴

و تی وی دیدن های بیش حد پسرم 🤯

اصن این مورد  آخری داره منو به فنا میده !! 

فعلا عشق هااا😘😘

تو این گیر و دار بعد از سه روز مریضی و مهد نرفتن پسرم 

روزی که میخاست بره گفته بودن صبحانه ی سالم بتزئینیم  بچها ببرن 

این بار ماکی نبود 🤪!! 

اینو با بدبختی براش درستیدم  ایده ی درختش از نت بود 

وگرنه درمورد خونه ش !!  از همون  روز اول مهد  دلم میخاست یه روز صبحونه شو بشکل خونه که بچگونه ترین شکله و مناسب سنش  براش بتزیینم و از پسرم عکس بگیرم باهاش !! 

که دیگه خداروشکر  توفیق اجباری شد  بِ انجامم این کارو ! 

یه گل کلم گنده هم گرفتم فکر میکردم تعداد بیشتر ببعی جابگیره داخلش !! البته گل کلم بیستر به هدف همون سوخاریِ شف شهرزاد جان خریداری شد 😄

تو این گیر و دار بعد از سه روز مریضی و مهد نرفتن پسرم   روزی که میخاست بره گفته بودن صبحا ...

هنوزم باید مرتب تر میبود اما خیلی عجله ای شد دیگه 

و اینکه باز بخاطر خرابیِ دوربینم مجبور شدم از گوشی همسرم بفرستم کیفیت عکس بد شده  ببخشید دیگه

اصلا خطرناک نیست فقط میگن که چنین خطری هست ولی خیلی انگشت شمار براشون مشکلی پیش امده.مثل اینه که بگن ...

سلام سرووو عزیز

یه سوال : از روی پارامترهای سونوگرافی میشه قد نوزاد رو فهمید؟

این نیز بگذرد...                                                       
سلام سرووو عزیز یه سوال : از روی پارامترهای سونوگرافی میشه قد نوزاد رو فهمید؟

سلام جانم معمولا وزن و دور شکم 

اگر سونولوژیست همکاری کنه و جنین همکاری کنه بله 

ولی بسیار سخته چون جنین همیشه در حالت خم کردن کردن و جمع کردن پاست

عزیزززززم😍😍🥰🥰🥰 اومدم تا فکوری ۱۳،  دیگه تا خونه شما راهی نبود.  امیدوارم به زودی واق ...

ان شاء الله 😍😍

ولی فکوری تا خونه ما خیلی راهه ها 

تنبل خانم جوری گفتی اون سر شهر که فکر کردم اومدی اینورا 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
تو این گیر و دار بعد از سه روز مریضی و مهد نرفتن پسرم   روزی که میخاست بره گفته بودن صبحا ...

چه خوب شد 👌😍

شف شهرزاد منتظر عکس گل کلم سوخاری ها هست 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام 

فکر کنم دو سه روزی هست گزارش ندادم 

تو این چند روز به جز روتین همیشگی، پذیرایی رو که مبل و فرشهاش رو جمع کرده بودیم وسط برای تعمیر کاغذدیواری، جارو و طی کشیدم 

روسریهام رو از چوب لباسی جمع کردم و تو کشو چیدم 

کابینت زیر سینک رو تمیزکردم 

لاندری روم مرتب شد 

گلدون یکی از پتوس هارو عوض کردم 🌱

رفتم کتابخونه و برای خودم و محمد و علی کتاب گرفتم، خداروشکر کتاب‌های درسی که میخواستم بود 😍

آنسوی مرگ تموم شد و فعلا کتاب جدید شروع نمیکنم دو تا نصفه دارم اونا رو تموم میکنم،. حقوق زن در جامعه اسلامی متنی و عادت‌های اتمی صوتی 

همینا دیگه ☺️