2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044376 بازدید | 88227 پست
بارکدالله شهرزاد جونی  آفرین به درس خوندنت

ممنون حدیث جان 🌺

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من از شش صبح بیدارم حلما دوباره تب کرد متاسفانه منم سرماخوردم ایشالا تا دوشنبه خوب بشم نمیدونم ...

عزیرم ان شا اللهخوب بشه بچه هایمنم همینن پسر من داره اسپیمیزنه واسه ریش

همیشه تب داره و ابریزش کلافه شدیم ن تابستون ن پاییز ن زمستون ن بهار هیچی

سلام خانوما  ی خبر خوب دیروز زنگ زدن بهم گفتن ویزات اومده بیا ببر 💃🏻💃🏻 خیلی خوشحالم و کمی ...

عزیییزم برات خیلی خوشحالم 

امیدولرم در مسیر زندگیت اتفاقات خوبی بیوفته و همیشه لبختد به لب باشه 

ما هم ۵ بهمن مصاحبه داشتیم که شوهرم کنسل کرد  ، منم از نرفتنم خوشحالم    همه چی قسمته 

دو بار تا دم رفتن رفتیم و نشد ...  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام   برنامه ی امروزم  

اتاق کن و فکیون شدم تمیز کنم 

تخت مرتب بشه 

اتاقم برقی بشه 

آشپزخونه و حال طی کشی بشه 

پذیرایی برقی بشه 

سرویس بهداشتی رو بشورم 

ظرفای دیشب  شسته بشه   زیاد نیست 

نهار درست کنم    ماکارونی 

برم دنبال پسرم 

بیایم خونه نهار بخوریم 

اتاق پسرم مرتب بشه 

با پسرم درساش کار کنم 

پدر شوهرم امشب میاد خونمون    برا عصرونه کتلت درست کنم و با مخلفات   بیشتر درست میکنم شامم بشه برا پسرم 

همسرم نیست  رفت مسابقات اداره ای تا پس فردا    پدرشوهذم پیش مون می مونه   

شام درست کنم 

ظرفاش بشورم 

نمازام بخونم 

دارو ها خورده بشه 

امگا پسرم     (جدا مینویسم تا انجام بدم ) 

سطل زباله خالی بشه 

گاز تمیز بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام عزیزم اول از همه بابت طلا باید بگم که اگه قراره الان بخری و یه سال دیگه بفروشی که ضرر میکنی اگه ...

ممنون دوستم😍

پونزده تومن که پنج تومنش قسطو شهریه باشگاهو مدرسه بچه ها.میمونه ده تومن.خونه هم کرایه نمیدیم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
ممنون دوستم😍 پونزده تومن که پنج تومنش قسطو شهریه باشگاهو مدرسه بچه ها.میمونه ده تومن.خونه هم کرایه ...

سلام عزیزم خواهش میکنم .ببین اول از همه که حقوق گرفتی ۲تومن رو بذار تو یه کارتی که رمز دوم نداره .بعدش بشین خرجاتو بنویس و سقف تعیین کن مثلا ما که یه خانواده ۳نفره هستیم یه کیلو چرخ کرده که میگیرم ۸بسته میشه که هفته ای دو وعده غذا با چرخ کرده دارم .دو وعده مثلا مرغ میذارم .یکی دو وعده غذای نونی .سعی کن ریز ترین چیزا رو هم بنویسی و طبق همون عمل کنی .ولی واسه خرید حتما یه لیست بنویس.اگه خواستی من میتونم یه برنامه برات بریزم که طبق همون عمل کنی که هم پس انداز کنی هم تو خرج خونه کم میاری 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
سلام عزیزم خواهش میکنم .ببین اول از همه که حقوق گرفتی ۲تومن رو بذار تو یه کارتی که رمز دوم نداره .بع ...

اگر لطف کنید اینکارو انجام بدین که واقعا ممنونتون میشم.چون واقعا خودم‌ناراحتم.ده تومن فقط میشه مخارج روزمره و خوردو خوراک و گاهی هم کم میارم😒

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
اگر لطف کنید اینکارو انجام بدین که واقعا ممنونتون میشم.چون واقعا خودم‌ناراحتم.ده تومن فقط میشه مخارج ...

نه عزیزم پس شما صد در صد خرجای اضافی خیلی دارید .اول از همه از بچه ها شروع میکنیم .بچه ها چند سالشونه؟اهل خوردن گوشت و مرغ و ماهی هستن یا نه؟خودتون و همسرتون اهل خوردن گوشت و مرغ و ماهی هستید یا نه؟اینا رو جواب بده تابرنامتو برات بچینم .مثلا ما مرغ زیاد نمیخوریم به خاطر همین گاهی میخرم گاهی جایگزینش ماهی میخرم 

عزیزم با چه رقمی راهکار میدی 

رقمی نمیخواد عزیزم برنامه میخواد .ببینید برنامه ما اینجوریه.ما مرغ یکی میخریم و کبابی تیکه میکنیم و هر نفر ۲تیکه چون زیاد نمیخوریم گوشت یه کیلو هر ماه میخریم واسه یه ماهمونه.ماهی دوتا .من هر روز که نمیخوام گوشت درست کنم یا مرغ .مثلا امروز اگه پلویی بود فردا نونیه .پس فردا  عدس پلو و اینجور تا اخر هفته 

دوروزش غذا باگوشت.دوروزش نونی.یه روزش عدس پلویی لوبیاپلویی یه روزش حاضری.البته اینم بایددر نظر بگیری که با موادی که تو خونه داری باید غذا درست کنی نه این که بری از مغازه چیزای اصافه بخری.من چون روعن جامد استفاده میکنم واسه ۳ماهمونه.همیشه اول ماه ارد میخرم و ودر هفته دوبار پنکیک درست میکنم 

من یه دختر ۲سال و نیمه دارم .همیشه وقتی میخوایم بریم بیرون  شب قبل پنکیک درست میکنم و رفتی بیرون بهش میدم میخوره یالقمه میگیرم براش نون و پنیرو خرما و بهش میدم بهش یاد دادم که به جای خوراکی مضر اینا رو بخوره تا قوی بشه 

سلااااام

دیروز صبح فایزه اومد پیش پسرا موند و من یکم نشستم پای لپتای،  بعدشم حاضر شدم رفتم سمت شرکتی که باهاشون قرار ملاقات داشتم. 

مسیرش تقریبا انور شهر بود و از همسرم خواسته بودم ماشین رو بزاره تا با ماشین برم. 

رفتم و رفتم و بازم رفتم تا رسیدم، خیلی دور بود🙄🙄. 

۱۱ قرار داشتم و ۵ دقیقه قبلش رسیدم. 

جلسه ی خوبی بود،  قششششششنگ حس کردم چقدر بزرگ شدم و پخته شدم،  یاد اولین قرار های مصاحبه م افتادم و حس کردم چقددددر قوی شدم و پخته. 

قرار شد با همسرم مشورت کنم و نتیجه رو بهشون اعلام کنم که باهاشون همکاری میکنم یا نه

خیلی ریز همه ی مواردی رو که میخواستم تو حرفام گنجوندم و رییس شرکت هم مخالغتی نکرد😁😁😎😎 

خلاصه قرار شد به شکل دورکاری و اندکی حضوری برای برطرف کردن ایرادات کارم باهم یه مقداری همکاری داشته باشیم،  تا زنانی کت من بتونم بدون کمک کسی کامل پروژه ها رو پیش ببرم، اون موقع تصمیم میگیرم باهاشون ادامه بدم همکاریمو یا مستقل کار کنم.(فعلا برای شروع شرایط خوبی بود خداروشکر). 

و قسمت جذاب ماجرا بعدش بود که ماشین دلشتم و رفتم خرید درمانی😁😁😎،  خیلی وقت بود دلم میخواست بدون دغدغه زمانی برم بچرخم و خرید کنم. 

رفتم چرخیدم و طبق عادت معمول بازم پارچه خریدم،  وااااای که پارچه های زمستونی چقددددر قشنگن،  دو تا برای پسرا خریدم،  دوتا برای خودم و بازم یکی برای خودم🥰😁.(فقط نمیدونم کی میخوام بدوزمشون😜). 

برگشتم خونه نهار خوردیم  و فایزه رفت و من خولستم بخوابم ولی پسرا همراهی نکردن و نذاشتن منم بخوابم

غروب رفتیم دنبال همسرم و حدا روزیمون کرد رفتیم حرم. 

برای همسر پاییز جون، حدیث جون و خزان جون،  برای بابای رومینا جون،  برای پروانه جون هم دعا کردم.  برای حامله های عزیز (چه اونایی که خبر دارن چه اونایی که هنوز خبر ندارن🥰😁 هم دعا کردم). و یه دوستمون که عمل داشتن اسمشون یادم رفته ببخشید🥰چ من همینا یادم بود ببخشید اگه کسی جا مونده،  من حافظه م خیلی همراهیم نمیکنه

سلام 

گزارشم مال دیروز بود ارسال نشده بود، تازه اخرشم نصفه ارسال شد. 🙄🙄. 

و امروز: 

بعد از صبحانه،  فرش اشپزخونه که خشک شده بود رو. پهن کردم،  تمام خونه رو مرتب کردم و جارو زدم

علی جون لباس پهن کرد(جدیدا داره به این فکر میکنه و البته به زبون هم میاره  "که دوس داره حرف بزرگترها رو گوش نده و کاری که خودش دوس داره رو انجام بده"  نمیدونم اقتضای سنش هست یا چی میتونه باشه😐😐) 

بعد از اتمام کارها قرار شد سه تایی یکم بازی کنیم که بازیمون از یه کم به خیلی زیاد تغییر ویدا کرد، تا اذان بازی کردیم و نقاشی کشیدیم و الفبا کار کردیم

نماز خوندم نهار رو تکمیل کردم سرو شد صرف شد جمع شد. 

دیگه پسرا نشستن پای تلوزیون و منم پای لپتاپ،  ۴ تا اپیزود دیدم و تمرین کردم. 

به همسرم پیشنهاد دادم بریم لپیتو رو ببینیم،  ایشون هم قبول کردن و برای ساعت ۸ بلیت گرفتن. 

پسرا رو به زوووور خوابوندم که تا اخر شب زنده بمونن😁. 

خودمم یه استراحتی کردم و برم دوباره پای لپتاپ. 

در ادامه: 

برای شام املت اماده کنم

نمازمو بخونم

بریم سینما و. برگردیم. 

تو مسیر چند تا دفتر بخرم.  برای خودم و نقاشی برای علی

فردا باید برم سرکار

شاید پنج شنبه برم به خواهرم سر بزنم. 

برای جمعه هم فعلا برنامه ای نداریم. 

سلااااام دیروز صبح فایزه اومد پیش پسرا موند و من یکم نشستم پای لپتای،  بعدشم حاضر شدم رفتم سمت ...

آخی ممنون دوست خوبم

چقدر به دلم خوب اومد.🥰😘😘😘😘😘

این نیز بگذرد...