2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044376 بازدید | 88227 پست
من یه دختر ۲سال و نیمه دارم .همیشه وقتی میخوایم بریم بیرون  شب قبل پنکیک درست میکنم و رفتی بیرو ...

الان شما به نظرتون ۱۵ میلیون دارم بجای پس انداز چه بگیرم خوبع عزیزا هر کسی هم میدونه نظر بده 

سلام خانوما  ی خبر خوب دیروز زنگ زدن بهم گفتن ویزات اومده بیا ببر 💃🏻💃🏻 خیلی خوشحالم و کمی ...

نگین جان انشاالله عاقبت بخیر باشی، خوشحالم که مسیر زندگیت به سمت رویاهات هموار شده😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.من تازه این تاپیکو دیدم.کاش زودتر آشنا میشدم.میشه لطف کنید راهنماییم کنید؟من پول نقد نگه ...

سلام عزیزم ‌ یه تاپیک هست که کلا درمورد مدیریت مخارجه . حتما اونجا بهتر میتونن کمک کنن و کلی نکته میگن .  فکر کنم مدیریت مخارج خانه  بود یه همچین چیزی 

دوستان اگه دارین بزارین برای دوستمون  

🖤🖤🖤🖤

سلام من از دیروز ی کم حالت سرماخوردگی دارم دیگه از صبح همش دمنوش و لیمو شیرین میخورم ایشالا تا دوشنبه خوب بشم عملم عقب نیفته 

عصر بعد ی هفته همسرم از ماموریت برگشت رفت تره بار میوه و خرت و پرت خرید مشغول شستن اونا شدم 

شلغم پختم آب هویج گرفتم لیمو شیرین دارم میخورم باید تا جمعه اکی بشم بدبختی نمیشه دارو هم خورد 

سلام برنامه ی انجام شده ی من 

اتاق کن و فکیون شدم تمیز کنم ✅

تخت مرتب بشه ✅

اتاقم برقی بشه ✅

آشپزخونه و حال طی کشی بشه ✅

پذیرایی برقی بشه ✅

سرویس بهداشتی رو بشورم ✅

ظرفای دیشب  شسته بشه   زیاد نیست ✅

نهار درست کنم    ماکارونی ✅

برم دنبال پسرم ✅

بیایم خونه نهار بخوریم ✅

اتاق پسرم مرتب بشه ✅

با پسرم درساش کار کنم ✅

پدر شوهرم امشب میاد خونمون    برا عصرونه کتلت درست کنم و با مخلفات   بیشتر درست میکنم شامم بشه برا پسرم 

همسرم نیست  رفت مسابقات اداره ای تا پس فردا    پدرشوهذم پیش مون می مونه   ✅

شام درست کنم ✅

ظرفاش بشورم ✅

نمازام بخونم ✅

دارو ها خورده بشه ✅

امگا پسرم     (جدا مینویسم تا انجام بدم ) ✅

سطل زباله خالی بشه ✅

گاز تمیز بشه ❌ 

جانبی   بالکن جاروشود و دستمال شد 

لباس خشک ها تا زده شد و جا به جا شد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نه عزیزم پس شما صد در صد خرجای اضافی خیلی دارید .اول از همه از بچه ها شروع میکنیم .بچه ها چند سالشون ...

۹ ساله و ۵ ساله.پیش وسوم.خوراکی نمیخورن مگر تفریحی.همیشه لقمه میوه میبرن گاهی آجیل.بد غدا نیستیم هرچیزی باسه میخوریم.همین حدود که شما استفاده میکنید منم مرغو گوشت استفاده میکنم.حدودا ماهی ی مرع دوتاماهی ی کیلو گوشت چرخی ی کیلو گوساله.مصرف حبوبات و لبنیاتمون بالاس که دیگه شیر از گاوداری میخرم و پنیر کیلویی ماستم خودم میزنم.ولی نمیدونم ماهی ده تومن گاهی هم بیشتر کجا میره  

آهان خیاطی هم بلدم و لباس بچه هارو اکثرا خودم میدوزم که بصرفه هست

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

@sh_saadat      خیلی ممنون شهرزاد جونم انشالله ک وقتتون خالی باشه بیاین عروسیم با کاربرای مشهدی دیگه

@تپلو۹۲ سوسن جون چ آرزوی قشنگی برام کردی انشالله هر چی صلاحه همون پیش بیاد 💐

@zahra009     ممنون زهرا جون انشالله ک شما هم بیاین عروسیم  خوشحال میشم⚘

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سلااااام دیروز صبح فایزه اومد پیش پسرا موند و من یکم نشستم پای لپتای،  بعدشم حاضر شدم رفتم سمت ...

اونور شهر فکر کنم میشد خونه ما 😁

اینورا میای یه سرم به ما بزن 😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام  گزارشم مال دیروز بود ارسال نشده بود، تازه اخرشم نصفه ارسال شد. 🙄🙄.  و امروز:& ...

تصمیم جدید علی آقا خیلی جذاب بود 👌😁

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
@sh_saadat      خیلی ممنون شهرزاد جونم انشالله ک وقتتون خالی باشه بیاین عروسیم با کا ...

قربونت نگین جون 😍

خوشبخت باشی 🌺

سلام خانوما  ی خبر خوب دیروز زنگ زدن بهم گفتن ویزات اومده بیا ببر 💃🏻💃🏻 خیلی خوشحالم و کمی ...

موفق باشی من تازه به گروه پیوستم برنامتون چیه بسلامتی باشه ایشالا با موفقیت ارزو می کنم برات کجا میرین