2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043368 بازدید | 88176 پست
ووالا چی بگم . مشاور که میگفت بچه ها در حال اکتشاف هستن و بهشون اجازه بذید هر روز کشف کنن😁 وسایل بی ...

یاد بچگی های پسر خودم افتادم 😂😂😂😂 تا به رخت خوابا هم رحم نمیکرد از کمد همه رو میزاشت وسط 

البته تا پارسال همین بودااا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام به همه دوستان.

امروز کلی ظرف شستم و جابجا کردم.

کلی وسیله اضافه تو خونه بود که کمدها و کابینت‌ها رو اشغال کرده بود و استفاده هم نمی‌شد، واسه اونا تصمیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیری کردم.

یک ساعت و نیم تمرین کردم.

دو تا کتابم رو پیش بردم.

از هر دو تا سریالم یک قسمت دیدم.

جارو کردم و تی کشیدم.

یه دور ماشین لباسشویی روشن کردم.

ناهار درست کردم ولی حوصله شام درست کردن نداشتم از بیرون سالاد سزار سوخاری سفارش دادم.

یه سری وسیله رو جابجا کردم و بهشون نظم دادم.

به گل‌ها آب دادم و براشون موسیقی گذاشتم.

دیشب خرید کرده بودم انقدر خسته بودم، جابجاشون نکرده بودم.امروز اونا رو جابجا کردم.

یه چند تا چیز دورریختنی رو انداختم رفت.

یکم وسایل کابینت‌ها رو جابجا کردم تا جای بیشتری باز بشه و دسترسی به وسایل ضروری راحت‌تر بشه.

الآنم برم یکم به آشپزخونه برسم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی ممنون که به اشتراک گذاشتی .  دقیقا من دیروز بعدازظهر کارامو انجام دادم غروبش رفتم خونه ما ...

من خودم خیلی دلم میخواد ساعت خوابم منظم باشه 

یه چند روز هم بهش عمل میکنم باز بیخیال میشم

نمی‌دونم چرا بعضی شبا دلم میخواد بیدار بمونم 

حالا یا نت دارم یا فیلم میبینم یا کتاب میخونم

نمی‌دونم چمه😐

خودم فکر میکنم شاید چون توی روز آرامش و راحتی ندارم دوست دارم شب که بچم خوابه یکم به حال خودم باشم.حتی اگه خوابم بیاد

سلام به همه دوستان. امروز کلی ظرف شستم و جابجا کردم. کلی وسیله اضافه تو خونه بود که کمدها و کابینت ...

چه جالب برای گلا موسیقی میذاری؟ اگه شوهر من بفهمه مفیده اینکارو می‌کنه از بس به گل علاقه داره

من که امروز از صبح جارو ،گردگیری و کل خونه رو مرتب کردم 

عصر رفتیم باغ شبم خونه مادرشوهرم ساعت ۱۰ و نیم برگشیم خونه و باید حمام می‌رفتیم خاکی شده بودیم.شوهرمم این وسط خرید کرده بود آشپزخونه با وسایل پیک نیک ترکییییده 😭😭

انقدرم سرم درد می‌کنه دیگه حوصله نمونده .هرچی جمع کنی باز همونه

یعنی امروز که نه ناهار نه شام نپختم باز این وضعه💥💥

چه جالب برای گلا موسیقی میذاری؟ اگه شوهر من بفهمه مفیده اینکارو می‌کنه از بس به گل علاقه داره من که ...

آره عالیه.

گیا‌ه‌ها موسیقی دوست دارن.بعد یه مدت حالشون بهتر می‌شه و سر‌حال‌تر می‌شن.

یه چیز جالب این که یه گلدون آگلونما دارم که نزدیک سازمه.خیلی خیلی سر‌حال‌تر از دو تا آگلونمای دیگه‌ست.

با اینکه شرایط نوری اون دوتا خیلی بهتره.

من بدلایل شخصی و همین دلایلی که گفتی دعوتی مهمون رو تقریبا به صفر رسوندم،نه میرم و نه میام😅البته کا ...

خیلیم عالی😂

خوب بهونه ای هست که به اونام بگیم ما توقع نداریم تو این شرایط بیایم بهتون زحمت بدیم😂

به لطف کرونا که رفت و آمد ، دست و روبوسی منسوخ شد دیگه رسم مهمونی هم کم کم از بین می‌ره شکر خدا

من با اینکه در طول سال شاید فقط دو بار مهمونی بدیم بازم زوووورم میاد

تازه همه کارا رو خودشون انجام میدناااا اما خب برای منم بدون خستگی نیست😁  

آره عالیه. گیا‌ه‌ها موسیقی دوست دارن.بعد یه مدت حالشون بهتر می‌شه و سر‌حال‌تر می‌شن.  یه چیز ...

باورنکردنیه😳

شاید اون گل فکر می‌کنه اون موسیقی مخصوص اونه

دیدی خودمون یه آهنگ عاشقونه گوش میدیم خودمون را می‌گذاریم جای مخاطبش😜شما رو نمی‌دونم ولی من اینطوریه🤣🤣

یه آزمایش هم چندسال پیش تو خارج انجام داده بودن که دوتا گلدون از یه نوع گل یه نوع خاک و نور تو مدرسه بودن

بعد به بچه ها میگن یکیشو ازش تعریف کنید اون یکی رو بگید چقدر زشتی .و نتیجه این شد  اون گل تعریفی سرحال تر شد اون یکی خشک شد🥺

باورنکردنیه😳 شاید اون گل فکر می‌کنه اون موسیقی مخصوص اونه دیدی خودمون یه آهنگ عاشقونه گوش میدیم خ ...

من که موزیک بی کلام می‌ذارم براشون.

یه عالمه وقت می‌ذارم هر روز که براشون موسیقی مناسب و ملایم انتخاب کنم که تکراری هم نباشه🙂

گل موجود زنده‌ست.نیاز به توجه داره🥰

خب من خداروشکر سرم بهتر شد رفتم آشپزخونه رو جمع کردم

نیم ساعته هم وسایل ها رو گذاشتم سر جاشون هم ظرف شستم.

میز ناهارخوری وسایل خرید روش بود اسکاج و دستمال کشیدم

لپه هم خیس کردم فردا خورش قیمه بزارم

حالا روی اینکه باز برم روی منبر رو دارم😁

شهرزاد یه خونه تکونی کرده بود.متوجه شدین چه نکته ای داشت؟

الان به اندازه کافی وقت و فراغت داریم تا عیوب خونه رو اصلاح کنیم .چیزای به درد نخور را از خونه خارج کنیم.جاهای پنهان رو تمیز کنیم....و خیلی کارای دیگه که برای هر خونه ای خاص هست

اگه این کثیفی ها،چربی های آشپزخونه و اینکه چه وسیله ای کجا باشه ....را بزاریم به امید عید نوروز چاره کنیم براش اونوقت حسابییی خسته میشیم.سرخورده میشیم...و اونوقت انرژی برای کارای اصلی و نهایی نمی‌مونه.چون توقع داشتیم کارایی که باید در چند مرحله انجام می‌شده و پشتش فکر باشه حالا یهو یه روزه سر و سامان بگیره.

من تو همین خونه تکونی قبل عید تازه دیدم چقدر اهمیت داره که حداقل دو یا سه ماه یه بار یه تمیزکاری کلی و سبک انجام بشه و  کارهای اصلی تر ،تمیزی عمقی بمونه واسه همون عید

قبل از عید که تاپیک خونه تکونی میزدن یه خانمی گفته بود من اصلا خونه تکونی نمیکنم.خونه رو در طول سال تمیز نگه میدارم و یکی دو هفته مونده به عید یه دستمال کشی و گردگیری اساسی انجام میدم

حالا دیگه نمی‌دونم کثیفی های زیر یخچال و کابینت ها رو چکار میکرد🙄

باشد که انشالا ماهم به‌ اون مرحله برسیم

🤣🤣🤣 خدا حفظش کنه مثل محمد منه  با این تفاوت که پسرم به محض دیدن ظرف خالی برمی‌داره اسباب باز ...

محمد هم این کارها رو میکنه 😐

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من خودم خیلی دلم میخواد ساعت خوابم منظم باشه  یه چند روز هم بهش عمل میکنم باز بیخیال میشم نمی ...

بله منم بعضی وقتا این حس رو دارم واقعا شب آرامش عجیبی داره .حتی یه میوه خوردن طعم دیگه ای داره  چه برسه فیلم دیدن 😅

🖤🖤🖤🖤