2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043338 بازدید | 88176 پست

سلام ب همه دوستای قدیمی و جدید 

ی هفته هست ک تو ی دوره آموزش های پیش از ازدواج ثبت نام کردم و ویس های مشاور و گوش میدم و تمرین میکنم ک امروز یک ساعت تمرین کردم 

۴۰ م نهج البلاغه گوش دادم  /  ۱ ساعت کتاب نامیرا 

شکر گذاری ✔ محاسبه نفس ✔ روتین پوستی ✔ برنامه فردا✔

ظرف شستم و گردگیری کردم 

وقت داشتم برای دکتر ک دو ساعت تو راه بودم😐

۸ لیوان آب ✔

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سلام خانوما من خیلی وقته این تاپیک و دارم  به کمکتون احتیاج دارم خودم ۴ماهه باردارم پدرم ۱۴سا ...

سلام 

تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده براشون فاتحه خوندم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندماه پیش ما می‌خواستیم برای کاری بریم اصفهان.شوهرم شبش گفت فلاکس چای و صبحانه برداریم.صبح نون بربری بخریم تو راه صبحانه بخوریم.

من خوابم نمی‌برد. رفتم استکان،ظرف قند ،تنقلات...هر چی لازم بود گذاشتم تو سبد رو اوپن.حتی پنیر و مخلفات رو شستم تو یه ظرف در دار گذاشتم تو یخچال...

شوهرم صبح بیدار شده بود داشته با خودش می‌گفته وای حالا فلاکس رو از کجا پیدا کنم.آخه فلاکس رو اکثرا می‌بره سرکارش.اونروز گذاشته بود تو پارکینگ که من آوردم شسته بودم چای و هل هم داخلش ریخته بودم.فقط کافی بود صبح آبجوش بزارم و خودم آماده بشم.حتی لباسای خودم ، لباسا و وسایل بچم رو هم آماده کرده بودم...

یعنی وقتی با این افکار تو آشپزخونه با این صحنه مواجه شده بود ذوق کرده بود چه جوووور .باورتون نمیشه بخاطر همین کار ساده چقدر ازم تعریف کرد .

من ایکارا رو صبح هم انجام میدادم نتیجه همون بود.اما چطوری؟ هول هولی.با استرس.دنبال گشتن وسایل .شاید یه چیزایی رو هم یادم می‌رفت بردارم.قبلا شوهرم می‌گفت فلان چیزو برداشتی؟؟؟و من تازه میرفتم اونو جور کنم.وقت کافی نداشتم که خودم رو درست و مرتب آماده کنم.اما اونروز تا مدارکی که نیاز داشتیم دم دست بود

اینارو نمیگم از خودم تعریف کنم و اصلا هم مدیر خوبی نیستم. یه وقتایی یهو اینطوری جو گیر میشم تلافی میکنم.میگم که ایده بگیرید

فرض کنید صبح زود نوبت دکتر دارید.صبح بیدار می‌شی صبحانه خورده نخورده حالا چی بپوشم؟آی این چروکه .آی این لک داره...این روسری با این مانتو نمیاااااد😵😵😵 این کوووو اون کوووو🤯🤯 

آخرشم با یه ظاهر آشفته می‌رید بیرون و با دهن باز به خانمهای خوشتیپ نگاه می‌کنی میگی اینا کی بیدار شدن آنقدر به خودشون رسیدن

در صورتیکه میتونی شب قبل مدارک پزشکی لازم را جلوی چشم بزاری. لباساتون را آماده کنید.اتو کنید.لکه گیری کنی.اگه بچت رو می‌بری لباسا،خوراکی و وسایل اونم آماده کنی.بساط صبحانه همینطور.صبح تا وقتی چای دم بکشه تو این فاصله قشنگ آرایش کنی لباس بپوشی.بچه رو حاضر کنی و بعد صبحانه بزنی بیرون.

ادامه داره .ولی بعداً

ماشالا چقدر اکتیو.انشالا همیشه همینطوری سرحال و باانرژی باشی شهرزاد جون از نظم کابینت گفتی کبابم ک ...

عزیزم خدا حفظش کنه 😂

چند سالش هست؟ 

میگذره دیگه این روزا 

البته بگم محمد ما هم که 4 سال و نیم هست همچنان به کابینت ها رفت و آمد داره 

پریروز کابینت مداد غذایی رو چیدم، یکی از ظرفهای حبوبات که خالی بود تو ردیف آخر هم بود، کارم تموم شد رفتم تو اتاق دیدم ظرف به دست اومده میگه مامان این چرا خالیه 😐

بیشتر هم ظروف پلاستیکی و دردار رو برمی‌داره و بازی میکنه، کلا اون کابینت معمولا وسایلش پخشه تو خونه 

اما خب الان بهش تاکید کنم مثلا کابینت چینی ها رو دست نزن و شکستنی هست میدونه دست نباید بزنه، موقع کوچیکی هاشون منم چسب و بند و... زده بودم به در کابینت 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
 شوهر من میگه میام مثلا حیاط را میشورم.اما آنقدر دیر میاد یا من استرس میگیرم که نکنه وقت نکنه ی ...

عمرا اگه دست به مرغ و گوشت بزنه!😄باورت میشه تا حالا پیش نیومده !

یه بار شام خوردیم منم خسته بودم خوابم برد سفره پهن بود صبح پا شدم دیدم همینجوری سفره پهنه حتی سس هم نذاشته بود یخچال خراب نشه در این حده ☹️

من خودمم مهمون دوست دارم بهم خوش میگذره ولی بعضی وقتها دلم می‌خواد تنها باشم مخصوصا روزهایی که میرم باشگاه خسته میشم

خوب بعضی از مهمونها حتما باید دعوت بشن چون کم میایم و میریم و خودشونم حتما زنگ میزنن دعوتمون میکنن مثلا فردا شب بیاین ولی بعضی ها دیگه دعوتی نیستن ما خودمون هر وقت خواستیم بریم خودمون زنگ زدیم و رفتیم ولی همسرم میگه زنگ بزن دعوت کن میگم خوب چرا مثل ما دلشون بخواد خودشون میان دیگه مگه اونا ما رو دعوت کردن 😤کلا دلش می‌خواد خونه همیشه شلوغ باشه و خودش هم کاری انجام نده فقط لذت ببره 😄

عزیزم خدا حفظش کنه 😂 چند سالش هست؟  میگذره دیگه این روزا  البته بگم محمد ما هم که 4 سا ...

رفته تو نوزده ماه

پس خیلی زوده الان جا بزنم

بعضی وقتا هم به بی‌خیالی میزنماا اما اکثرا اعصابم خورده

بخدا سعی میکنم آزاد هم بزارمش میفرستمش تو حیاط میگم بازی کن نهایتا ده دقیقه میره دوباره میاد داخل.میگم آخه از تو خونه چی میخوای😩

عمرا اگه دست به مرغ و گوشت بزنه!😄باورت میشه تا حالا پیش نیومده ! یه بار شام خوردیم منم خسته بودم خ ...

من بدلایل شخصی و همین دلایلی که گفتی دعوتی مهمون رو تقریبا به صفر رسوندم،نه میرم و نه میام😅البته کار و درس ام خیلی زیاده،همسر منم علاقه زیادی به مهمون و مهمون بازی داره ولی مجابش کردم تو این وضعیت اقتصادی و کاری مون و...امکانش نیست😅

حالا من چند وقته اصلا حس مهمون نداشتم و همسرم عاشق مهمونه همش به من میگفت مدتیه اخلاقت عوض شده   ...

خدا قوت عزیزم 

😂😂😂 حیف شوهرم نمیتونه کمک کنه مگر نه حتما از روش شما استفاده میکردم .  شوهرم عاشقه مهمون حتما هر روز باید یکی بیاد یا خودش یه جایی بره البته حق داره . 

زن داییم اصفحانه هر روز مهمون داره ماشاءالله به حوصله اش همیشه میخوام ازش الگو بگیرم ولی نمیشه 😢

اون خیلی خوبه خیلی خوش برخورد و مهمون نواز اگه بری خونش نمیخوای بیرون شی از بس خوبه  منکه فقط اب و چایی بدم دست مهمون کای سر شوهرم غز میزنم 😂

🖤🖤🖤🖤
ماشالا چقدر اکتیو.انشالا همیشه همینطوری سرحال و باانرژی باشی شهرزاد جون از نظم کابینت گفتی کبابم ک ...

ووالا چی بگم . مشاور که میگفت بچه ها در حال اکتشاف هستن و بهشون اجازه بذید هر روز کشف کنن😁 وسایل بیخطر رو داخل کابینت پایین بزارید که راحت به کارشون برسن 😂 زیاد به خودت سخت نگیر . 

دوستم چند روز پیش میگفت پسرم که از خواب پا میشه شروع میکنه همه کشو کمدا رو خالی کردن و ......بعد میزارم همینجوری بمونه تا شب . شب دوباره مج میکنم میزارم تو کشو ها ....ازش پرسیدم حالا چه کاریه شبم بزار باشن 😅 

گفتش اع باز پسر صبح بیدارشه کاری داشته باشع انجام بده 😂😂

🖤🖤🖤🖤
بچه ها یه چیزای جدید یاد گرفتم چندوقته میخوام بیام اینجا بگم فرصت نکردم.مخصوصا خانمهایی که تازه اومد ...

عالی ممنون که به اشتراک گذاشتی . 

دقیقا من دیروز بعدازظهر کارامو انجام دادم غروبش رفتم خونه مامانم از اونجا اومدم شام پسرارو دادم ظرفارو شستم و برای ناهار امروز فکر کردم و ساعت ۱۰ و نیم خاموشی زدم . صبح وقت نماز بیدارشدم اثراتش دیدم اینکه خیلی سرحال تر بودم و ذهنم آشفتگی قبل رو نداشت و اعصابم آروم تر مامان خوش اخلاق تری شدم  و کلی از کارای عقب موندم تا الان تونستم انجام بدم.  

🖤🖤🖤🖤
عزیزم خدا حفظش کنه 😂 چند سالش هست؟  میگذره دیگه این روزا  البته بگم محمد ما هم که 4 سا ...

🤣🤣🤣 خدا حفظش کنه مثل محمد منه  با این تفاوت که پسرم به محض دیدن ظرف خالی برمی‌داره اسباب بازی های ریزشو میریزه داخل یا میبره داخل حیاط از قسمت خاکی حیاط پر خاک میکنه میاره تو هال پخش میکنه 🤕

پسرای من با بطری آب خیلی مشکل دارن الان دوساله بطری آب داخل یخچال نداریم فقط از پارچ استفاده میکنم . 

🖤🖤🖤🖤

من بر اساس تجربه شخصی خودم بهتون. توصیه میکنم قبل از هر کاری فقط کافیه خواص شیر بز رو در اینترنت سرچ کنید بعد خودتون متوجه میشید چه گنجی هست شیر بز تنها یه مزرعه در تهران هست که شیر بز خالص داره و واقعا بهداشتی و تمیزه بدون هیچ افزودنی اونم مزرعه مروگل هست اگه اشتباه نکنم لبنیات مروگل رو تو گوگل سرچ. کنید آدرسش میاد و شمارو از خیلی از بیماری ها نجات میده

2810