بچه ها یه چیزای جدید یاد گرفتم چندوقته میخوام بیام اینجا بگم فرصت نکردم.مخصوصا خانمهایی که تازه اومدن به دردشون میخوره .چیزای خیلی ساده ای هست و همه بلدن .اما اکثریت به اهمیتش آگاهی نداریم و عمل نکردیم تا ببینیم چقدر باعث میشه وقتمون مفید بگذره
البته چندماه پیش اینارو تو نت خوندم .اما خودمم تازه دارم عملی میکنم
نوشته بود میزکار تون را از شب قبل آماده کنید.این فقط یه اصطلاحه.میز کار فقط اون میز نیست که مثلا یه کارمند اداره داشته باشه
میز کار یه زن خونه دار آشپزیش هست.خونه ی مرتبی که صبح باهاش روبرو میشه و حس خوب میره هست.
اگه شما شب تصمیم بگیری ناهار فردات چی باشه دیگه صبح تا نیم ساعت قنبرک نمیزنی که حالا چی درست کنم.نیم ساعت هم تو کابینت و فریزر دنبال ایده باشی و تازه متوجه بشی مثلا روغنت رو به اتمامه و باید بره تو لیست خرید🥴
اینکه میگید باردار هستید یا بچه ی کوچولو دارید و اصلا وقت ندارید یا حالتون بده با کمال احترام فقط دارید خودتون رو گول میزنید.چون من خودم این دوران رو طی کردم .زمانی که میتونستم فقط روزی نیم ساعت به خودم سختی بدم و خونه رو تمیز کنم کنار بچم خوابیدم و دوساعت تو نت میچرخیدم.به دلایلی واقعا افسردگی داشتم.اما نه اونقدر که نتونم از پس کار خونه بر بیام.
حتی تو بارداریم خیلی بدویار بودم و دوماه آخر چندبار خون بالا آوردم.اما بازهم اونقدر توان داشتم که خونه در حد ظاهری تمیز باشه.یادمه تو بارداریم تنبل هم نبودم و مرتب کار میکردم پیاده روی میرفتم اما بازم گاهی پیش میومد که خونه کثیف بشه.چون اون زمان بلد نبودم تمیز نگه دارم.اما هفته آخر یه خونه تکونی کوچولو کردم که مهمون اومد تمیز باشه
برای من که خیاطی میکنم میز کارم همون میز و چرخ و پارچه هام هست.گاهی که شبا حوصله و وقتش رو دارم پارچه های سرویس آشپزخونه را برش میزنم .وسطش ابر یا پارچه میزارم .با سوزن ته گرد فیکس میکنم.یا اگه بخوام لباسی بدوزم از شب قبل تصمیم میگیرم چی باشه.چرخم رو نخ و ماسوره را پر میکنم .اگه روغن کاری نیاز باشه میزنم...همه اینا نیم ساعت بیشتر وقت نمیگیره.اما همین صبح یک ساعت کار منو جلو میندازه .یعنی صبح فقط کافیه بشینم پشت چرخ .اگر بخوام همه اینارا صبح انجام بدم لازمه که چند بار از پشت چرخ بلند بشم تا مثلا فلان قرقره رو پیدا کنم یا برای یه دستگیره ابر برش بزنم .فلان چیز کجاست؟اینورو بگرد اونورو بگرد آخر برو از طبقه بالا بیار... خلاصه ساعت طلاییم میسوزه
میگن از غروب به بعد وقت مرده حساب میشه.یعنی دیگه انرژی روز را نداریم.روشنایی طبیعی هم نیست و زمان استراحته....
اما من به شخصه این حرفو قبول ندارم.ما میتونیم از شب بهترین استفاده رو کنیم و کارای روز بعد رو جلو بندازیم .حتی همین که میخوابیم خودش یه کار مفیده که صبح باانرژی باشیم.(نه اینکه مثل من تا الان تو نی نی سایت باشید😜)
حالا مثلا چکار کنیم؟ همین که بعد شام ظرفات رو بشوری،گاز و هود رو پاک کنی،و اگر نیازه یه گردگیری جزیی ،یه جارو دستی به پذیرایی بکشی نیم ساعت بیشتر نمیشه اما اثرش رو صبح که بیدار بشی میبینی که چقدر آرامش بخش.چه انرژی مثبتی بهت میده.بهت القا میکنه تو دیگه الان یه زن کامل هستی و تشویق میشی که بیشتر و بیشترش کنی این کامل شدن رو...
ادامه داره