2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست
عالیه👍 یه نکته رو من تازه فهمیدم، به شماهم بگم منم گاهی می نوشتم و می زدم به یخچال، اتاق یا جاه ...

بله درسته منم یه جا خوندم اگه اشتباه نکنم نوشته بود ذهن ما دنبال لذته فرقی نمیکنه چجوری به لذت برسه ولی وقتی رسید دیگه تلاش نمیکنه و زمانیکه یکی اهداف و برنامه هاتون رو ببینه مغتون  لذت میبره و دست از تلاش میکشه به همین دلیل  اهدافتون به کسی نگید  و نه جلو دست نبزارید ...من همیشه فکر میکردم شاید چشمم میزنن که نمیتونم انجام بدم خخخخ نگو قضیه یه چیز دیگه اس .خخخخ

🖤🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کار برای اینکه بادمجون خیلی خیلی کم روغن مصرف کنه اینه که تکه های بادمجون و یه کوچولو ماست به ...

سلام عزیزم خوبین نمیدونید با دیدن پیامتون چقدر خوشحال شدم الان که اومدین میخوام تشکر کنم بابت این تاپیک واقعا باعث انگیزه من و خیلیا شده  خدا خیرتون بده همیشه دعا گو تون هستم همیشه به ما سر بزن 

. اولش فکر کردم دچار دوبینی شدم بعد که دقت کردم دیدم نه واقعیه 🤣 کلی ذوق کردم 😘😘😘😘😘😘😘

🖤🖤🖤🖤
سلام امروز رفتم سرکار،  تلاش کردم همه موارد رو جمع بندی کنم تا یه چند روزی نرم و بتونم ر ...

بله به نظر من هم تدریجی عذاب آورتره یهو کامل بگیریش بهتره و زودتر هم نتیجه میده .

با این که من دوتا پسر بزرگترو اول شیر روز گرفتم و بعد یک هفته شیر شب و برای پسر سوم به این نتیجه رسیدم و عملیش کردم که خداروشکر بهتر جواب داد ولی مامانم میگفت گنا داره چجوری دلت میاد  یهو میگیریش ولی خب چاره ای نداشتم خیلی اذیت می‌کرد 

🖤🖤🖤🖤
اره خیلی .من به همه پیشنهادش میدم کتاب خیلی خیلی خوبیه .

میشهدیکم ازش بگید موضوعش چیه . 

من اهل مطالعه نیستم یعنی وقتی نیست بخونم یا اینکه کتاب با محتوای خوب سراغ ندارم  در کل  کتاب خوندن رو خیلی  دوست دارم . 

🖤🖤🖤🖤
میشهدیکم ازش بگید موضوعش چیه .  من اهل مطالعه نیستم یعنی وقتی نیست بخونم یا اینکه کتاب با محتو ...

محتواش در مورد تربیت فرزند و از همه ابعاد تربیتی مثل بعد دینی و اجتماعی وروانشناسی گفته   

بسیار روان هست و کم حجم ، 

بهتون پیشنهاد میدم قطعا جذبش میشید .

خیلی توضیحاتش ملموسه 

بچه ها تاپیک پس انداز دارین؟ همون چالش قلک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-امد-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردنش-و-نکات-مهم-خانه-داری

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

سلام  برنامم برا امروز 

مرتب کردن تخت و اتاقم 

مرتب کردن پذیرایی 

رفتن به مدارس  برای ثبت نام پسرم  میخوام مدرسش عوض کنم 

زیر سینک رو مرتب کنم همه چی دیشب ریختیم بیرون   لوله گیر کرده بود 

پختن نهار و شام 

شستن ظرفاشون 

استارت باشگاه از امروز  میخوام برم تی ار   دوباره 

برم کتاب خونه وسایلم رو بیارم 

خوندن زبان   ۱ ساعت 

خوندن کتاب غیر زبان   ۱ ساعت 

شستن لباس ها و پهن کردنشون

زدن داروها به موهام و صورتم 

‌گرفتن دوش 

خوردن داروها 

پسرمم ببریم بسکت ثبت نام کنیم از امروز کلاس بره 

راستی دیروزم موهام زدم 🤗 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
2810