2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست
سلام عزیزم زیارتت قبول چقد دلم هوای زیارت کرد خدا برا همه بخواد

سلام گل .خیلی ممنونم سلامت باشی

انشالا که قسمت بشه

ما حدود سه سال بود هیییییچ جایی نرفته بودیم.اول کرونا بلافاصله بارداری بعدم دستگیر بودن بچه که هنوزم دردسرم میداد ولی بازم خوش میگذشت باهاش.خاطره میشه

خدایی خیلی تو حال و روحیه م تاثیر گذاشت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبح جمعه به شادی و خیر. 

عصر چهارشنبه رفتیم یه مقدار واسه خونه خرید کردیم دوتا پارچه هم خریدم ولی پارچه ای که مدنظرم بود پیدا نکردم برگشتیم خونه شاید تو پیج ها بتونم پیدا کنم.  

مودم رو تحویل گرفتیم و دیشب ۴قسمت هم گناه دیدیم. 

از دیروز صبح سرما خودم و با ماسک تو خونه تردد میکنم.  امیدوارم زودتر خوب بشم،  چالش های زندگیم دیگه دارن خیلی زیاد میشن، خدا خودش کمک کنه یکک شرایط اروم تر بشه. 

قرار بود اقای مهدی رو از شیر بگیرم ولی با این شرایط خودم شدنی نبود،  تصمیم گرفتیم از این فرصت استفاده کنیم و یه هفته شیر شب رو قطع کنیم و بعدش شیر روز رو. 

دیشب شیر خورد و خوابید،  بعدش منم اومدم اتاق خوابیدم و همسرم تا صبح پیشش موند،  چند باری بیدار شد که همسرم خوابوندش. 

دیشب ابگوشت بار گذاشتم تا نصفه پخت الان مجدد باید روشنش کنم. 

امروز برنامه ای نمیچینم،  باید استراحت کنم،  

روزتون قشنگ

سلااااااام  

گزارش سه شنبه تا جمعه :

خونه رو جاروبرقی کشیدم 

گردگیری کردم 

بالکن و دستشویی رو اساسی شستم 

اجاق گاز و سینگ اساسی تمیز شدن

براش های ارایشی رو شستم

فرش لکه گیری شد 

چند تا اتویی داشتم که اتو شد

مطالعه# بریت ماری اینجا بود تموم شد 

۴ساعت کلاس انلاین داشتم 

یکی از کلاسای حضوری کنسل شد

ماسک صورت و دست و مو _لایه برداری پا انجام شد 

برنامه این هفته رو نوشتم 

مدارک فردا رو آماده کردم  

غذای امشب و ناهار فردا و شام فرداشب رو آماده کردم 

و اما نتیجه این هفته:

از ده مورد ۵تاش انجام نشد که مهم ترینش دکتر رفتن بود

۵تای انجام شده شامل : برگشت به دوران اوجم تو کتابخونی (تموم کردن کتابم)_دو مورد نوشتنی داشتم که مربوط به اطلاعات سیو شده خودم و همسرمه _نصب اینستا‌و....واسه فعال کردن پیج همسر_خونه رو مرتب تر نگه دارم 

روز و روزگارتون خوش  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
عزیززززدلم.  خداروشکر.  انشالله روزات پر از شادی و تلاش باشه همیشه.  خوشحالم واست ...

همه ی اینا رو از تو دارم زهرا  

حضورت تو تاپیک بهم انرژی و انگیزه میده 

مرسی که هستی  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
پس من چرا برام مهم نیست اهدافم دیده بشه😅فک کنم اختلالی چیزی دارم😅

اتفاقا شما نرمالی 

خیلی خوبه که واستون مهم نیس 

سلام بچه ها قبلا خواننده خاموش یودم منو به جمع خودتون بپذرین 

سلام عزیزم خوش اومدی

میپذیریم بفرمایید....

اره واقعا ثابت شده هست و چه جالب که خودت آزمون و خطا کردی تا بهت ثابت شد😀 تو وویس های آقای عرشیا ...

آقای عرشیانفر رو میشناسم در حد یکی دوتا صوت نه بیشتر

چشم حتما

امروز صبح ساعت ۸ و نیم بیدار شدم و یک ربع بعدش پسرم بیدار شد با همدیگه صبحانه خوردیم از ساعت ۹ و رب ...

زیارت قبول 

با منظم تر شدن حرم خیلی موافقم 👌🏻اصلا اون بی نظمی قبل در شان حرم نبود، به رفتارخادم ها هم درست اشاره کردی، شنیدم خیلی رو این موضوع دقت شده و براشون آموزش تکریم و تعامل با زائر هم میزارن گ این خیلی خوبه خداروشکر 

راستی چه جالب که لباسای بالاتنه و پایین تنه رو جدا میزاری، من جداسازی رنگی دارم و لباس بچه و بزرگ و لباس زیر، اینو نشنیده بودم 

در مورد ظرف هم خدا قوت،. اما من دلم خواست که یک عالمه ظرف شستن به نظرم نیم ساعت باشه 😥 فکر کنم روزی سه چهار بار تایم های نیم ساعت، چهل دقیقه ای ظرف میشورم 😩

میدونی که اینجا به سلطان ظرف ملقب شدم 😐

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
2810