2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043254 بازدید | 88175 پست
عه آوین تو هم داری ؟  اسمت رو یادم رفت گفته بودی ؟  بعد یه سوال داشتم ازت میگم این ماش ...

من ظرف ها رو تمیز نمیکنم و همون جوری میچینم😄۱۱ ساله😄چه خونه پدری و چه خونه ی خودم،ماشین خودمم ال جی هست فقط هفته ای یکبار سینی و فی لتر کفشو درمیارم و تمیز میشورم میذارم سرجاش،من اگه ماشینام نباشن اصلا زندگی نمیتونم بکنم😅

عه آوین تو هم داری ؟  اسمت رو یادم رفت گفته بودی ؟  بعد یه سوال داشتم ازت میگم این ماش ...

سر مسیر لوله ی دو تا ماشینام و یخچال دو مدل فیل تر کربنی و رزینی گذاشتم هم بخاطر سختی اب و هم بخاطر تصفیه اب و عدم رسوب گیری لوله های جفت ماشینا🙃زیادی محیط زیستی و بهداشتی زندگی میکنم من خواهرم😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر مسیر لوله ی دو تا ماشینام و یخچال دو مدل فیل تر کربنی و رزینی گذاشتم هم بخاطر سختی اب و هم بخاطر ...

مرسی از توضیحت 👍🏼🌺

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ماشین ال جی و ای گ جلو دست من دووم اوردن،روزی دو تا سه بار میزنم فقط حتما نمک و جلا رو همیشه پر نگه دار،نمک هم هم بزن که مطمئن بشی حل شده تو اب

سینیش کجاست مال منم الجیه چند ساعت میشوری و چه قرصی

سینی کف عزیزم،بپیچون،فیلترشو دربیار بشور،قرص استفاده نمیکنم چون ظرفام ورق طلا داره،پودر یا ژل استفاده میکنم یا منو اوتو یا دوال اسپری بیشتر استفاده میکنم ولی دائما از یه برنامه استفاده نمیکنم

و سلام🥰🥰 این چند روزی که گذشت چند تا چالش بزززرگ رو پشت سر گذاشتیم.  خداروشکر همش بخیر گذشت ...

سلام عزیزم رفتی حرم نایب الزیاره منم باش التماس دعا دارم از امام رضا بخواه از خدابخواهد مشکلاتم حل شه 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

سلام به همگی

من بالاخره دیروز برگشتم .جاتون سبز خیلی خوش گذشت.دعا کردم همه خانومایی که تو این تاپیک هستن و باعث شدن تا حدود زیادی دیدم به زندگی عوض بشه و بهم انرژی میدن همیشه سلامت و خوشبخت باشن

حرم صفی شده بود .تا حیاط صف های چند ردیفی بود.حدود ده دق یه ربعی علافی داشت اما به جاش فوق العاده منظم بود و عدالت بین همه برقرار .خبری از هل و خفگی و اینکه یکی یه ساعت بچسبه به حرم یکی اصلا دستش نرسه نبود.اول صبح و بعد از ظهر صف خیلی خلوت تر بود.

شوهرم میگفت مردا رو زیاد موظف به صف نمیکنن چون اونا اصلا مثل زنا هل نمیدن

یادمه چندسال پیش که رفته بودم پشت جمعیت وایساده بودم حرم را نگاه میکردم دعا میکردم.یهو یه پیرزن که خیلی قدکوتاه و لاغر بود اومد چنان هلم داد کنار😑آخه به نظر شما چنین زیارتی درسته؟؟؟از رفتار بعضیا آدم شوکه میشه

خوب کاری کرده بودن که صف بود. نهایت ۸ ثانیه بیشتر اجازه نمیدادن به حرم بچسبن.مدیریت خادم ها عالی تررر شده بود.خیلیا رو میدیدم که میگفتن خیلی دارین به مردم سخت میگیرین😏

خودم فقط سه بار تونستم برم داخل حرم که هر سه بار هم صفی بود.وقتای دیگه از دور سلام میدادم.چون میترسیدم بچم رو ول کنم گم بشه و بغل کردنش هم تو صف خستم میکرد.مینشستم تو جمعیت تا مادر و خواهر شوهرم بیان.خیلی وقتا خواهر شوهرم بغلش میکرد با اینحال بازم دو روز آخر کمردردی شده بودم

اینکه با نیم قاشق یا یه قاشق سرخ بشه عالیه بادمجون هم اگه با نصفه ملاقه روغن سرخ بشه بازم خوبه  ...

یادمه مادربزرگا بادنجون را ورقه میکردن و میذاشتن تو یه سینی  آفتاب میدادن.اینطوری یکم آبش کشیده میشه و کمتر روغن میبره

خودم گاهی که بخوام بپزم از روز قبل خورد میکنم میزارم رو کابینت 

دیروز ظهر رسیدیم

بعد ناهار دیگه غش کردم و سه ساعتی خوابم برد

عصر که بیدار شدم لباسشویی را روشن کردم کاورهای مبل را شستم.یکم از سوغاتی ها و لباسای کثیف رو آوردم داخل .همه چمدون و ساک ها تو راهرو بودن .چون خیلی اینور اونور افتاده بودن دلم نمینشت بیارم تو خونه.خرده خرده وسایل را میاوردم

بعدش شام گذاشتم و یه کارایی انجام دادم

قبل خواب تازه فرصت کردم دوش بگیرم

راستی وقتی اومدم و خونه تمیز بود کیف کردم اما آخرشب باز شلوغ شد .مخصوصا آشپزخونه.چون هنوز خسته بودم به همون حالت گذاشتمو خوابیدم🙄

این از دیروز

امروز صبح ساعت ۸ و نیم بیدار شدم و یک ربع بعدش پسرم بیدار شد با همدیگه صبحانه خوردیم

از ساعت ۹ و ربع بود که همه وسایل رو آوردم داخل و ولو کردم رو اوپن . بهداشتی ها.وسایل بچم .شستنی ها که یه جا بالای ماشین لباسشویی گذاشتم

نمک های نذری امام رضا و کلی خنزل پنزل دیگه...

ماشین رو روشن کردم و لباسای بالاتنه را شستم و پهن کردم

بعدش شلوار ها رو گذاشتم داخلش تا عصر که بلوز ها خشک بشن اینارو بشورم دوباره

خلاصه ساعت ۱۰ و نیم شد و هنوز نتونستم ناهار بزارم به شوهرم زنگیدم گفتم تا میام تکون بخورم یا  باید دست و پای این آقا را بشورم یا لباسش کثیفه یا پی پی کرده.جمع کردن گندکاریاش هم که بماند.....یهو یکی میاد خونه و آبرومون میره.اونم میخواست بره باغ کار داشت گفت پس نمیرم.اصلا تمرکز روی کارام نداشتم.یکمی هم پاهام هنوز خسته س درد میکنه . شل شلی راه میرم این بود که بیشتر سختم میشد... نیم ساعت بعد اومد بردش خونه مادرش.اونام این چندروز بهش بیشتر عادت کردن میگن بیارش پیش ما.با اینکه این چندروز همش سر این بدبختا جیغ میزد و اذیت میکرد میگفتن خیلی باهاش خوش میگذره اگه نبود حوصله مون سر میرفت😄

بعد که رفتن یک عااااالمه ظرف شستم.نیم ساعتی پای ظرفشویی بودم

ناهار رو کم کم پختم و ساعت ۱۲ دیگه آماده بود

خلاصه فقط تو آشپزخونه بودم در حال شستشو

اوپن هم از وسایل خالی و گردگیری شد

عصر هم یه جارو و گردگیری کردم ،لباسشویی دوباره روشن شد .لباسای قبلی تا شده رفت تو کمد

بعدم رفتیم بیرون

شستن چمدون و ساک،حیاط و ورودی موند واسه فردا

سلام به همگی من بالاخره دیروز برگشتم .جاتون سبز خیلی خوش گذشت.دعا کردم همه خانومایی که تو این تاپیک ...

سلام عزیزم زیارتت قبول

چقد دلم هوای زیارت کرد

خدا برا همه بخواد

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
2810