2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043339 بازدید | 88176 پست
خب باج دادی از اول شوهرتون فوت کرده ؟یعنی از اول عروس همینا بودین و الان بیوه ی اینا حساب میشین؟

بله متاسفانه 

چون دخترم تو شکمم بود شوهرم فوت کرد 

الان دخترم شش ساله است 

و هر وقت میخوان دخترم را بیارن پیش خودشون بلیط من را میگیرند 

شدم خدمتکارشون 

اصلا بیرون نمیرم 

همیشه خونه ام 😑😑😑

والا من تمام خریدام  اولین مغازه نه دومین مغازه انجام میدم 😂😂😂   کتونیه دیگه گشتن نمیخو ...

😁😁😁

سر همین طفلی رفته تو حاشیه. 

چون الان مجبورم تو اولین مغازه ها خریدم رو انجام بدم.  

بعد شکل و طرحی که از اون کتونی انتظار دارم خاص هست و قطعا باید زیاد بگردم تا پیداش کنم و منم فعلا وقت انقد بازار گردی ندارم.  این شده که طفلی اصلا تو خریدا حساب نمیشه😜. 

راهنمایی و احمد اباد تنوعش خوبه.👌👌👌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و سلامی دوباره

این چند روز برنانه فشرده شده بود

یه عصر رفتیم حرم و کتابخونه حرم،  دلم میخواست یه غروب بریم حرم و تا پاسی از شب یه دل سیر تو حرم بمونیم ولی همسرم رفته بود فوتبال و له بود،  فقط نیم ساعت نشستیم و برگشتیم. 

دیشب رفتیم عینک واسه پای سیستم بخریم،  چیزی که میخواستیم پیداذنکردیم و دست خالی برگشتیم،  بجاش تو مسیر رفتیم یه لوازم خونگی و دو دست لیوان خریدیم.  خرید نکردن قبلش رو بشوره ببره😜. 

برگشتیم خونه و شام داشتیم(  پرستار بچه ها زحمت کشیده بود نهار زیاد گذاشته بود که شام هم بخوریم). 

امروز از صبح، همه خونه گردگیری وجارو شد، سرویس رو شستم

برای نهار مرغ گذاشتم

تراس تمیز شد

ظرفا شسته شد

یکم چیدمان کابینت رو تغییر دادم تا لیوان جدیدها جا داشته باشن. 

با علی جون یکم پازل چیدیم( پازل ۶٠٠ تایی واسه خودم بوده،  خیلی هم سخته، ولی اصرار داره با هم بچینیمش.) 

پسرا رو نوبتی حموم بردم،  خودمم دوش گرفتم، لباس دستی شستم، ماشین روشن کردم،  لباسا پهن شدـ یه عالمه لباس جم شد که تا بشه و یه عالمه هم باید اتو بشه. 

همه خونه تمیز و. مرتب شد فقط پرونده لباسها باز موند. 

این وسط همسرم واسه یکی از واحدای این ترمش باید پاور درست میکرد که بنده قبول زحمت کردم و تقریبا یک سومش رو انجام دادم( خدایا زودتر فارغ التحصیل بشه😁😁). 

تا اخر امشب: 

اگه قسمت بشه یه ساعتی بخوابیم با پسر کوچولا. 

شام ناگت مرغ سرخ میکنم. 

ادامه پاور رو. درست کنم امشب تموم بشه. 

به مامانم زنگ بزنم. 

لباسها رو جم کنم و اتو بزنم. 

راستی تو نورگیر اتاق خوابمون یسری کبوتر چند ماهی هست که زندگی میکنن. لونه شون دیده نمیشه فقط رفت و امدشون رو میبینیم،  از دیروز جوجه هاشون به دنیا اومده و صداشون میاد😍😍😍😍

بله متاسفانه  چون دخترم تو شکمم بود شوهرم فوت کرد  الان دخترم شش ساله است  و هر وق ...

یعنی چی آخه🥺

پیوند شما دیگه گسسته شده .چنین حقی ندارن.یعنی اینکه بیان گاهی ببیننش طوری نیست نه اینجور که شما بری بست خونشون بشینی 

این کارشون مزاحمت هست که شما رو از خونه زندگیت آواره کنن .از اول اشتباه کردی که محکم نبودی .الآنم دیگه بسه 

وای بچه ها قطار از شانس ما تاخیر داشت 

سه ساعت پیش باید میرسیدیم تازه الان یکم نزدیک شدیم

زنگ زدیم به رییس کاروان گفتیم نصفه روز ما بیخود حروم شد حالا گفته اگه بخواهید صحبت میکنم تا یک روز بیشتر بمونید.دیگه نمی‌دونم قسمت چی بشه

سلام دوستان گل بعد از غیبت طولانی اومدم یه گزارش بدم  من اومدم مسافرت امروز روز چهارم  ...

دختر دلیل خاصی داره اینجورین؟😅یعنی از قبل اینطوری بودن؟و اینکه چرا مجبوری اونجا باشی؟

میگن کاری نداره ولی دل میخواد که ما نداریم گوشتش حرومه .ولی نمی‌دونم دیگه کارای خدا را 😐

نمیدونستم حرومه

من اعتقاد دارم گوشتی ک خدا حروم کرده ینی شاید مشکلی داره که حروم کرده ، ولی خب مردم میخورن، یه مستند دیدم صحرا بود مار میگرفتن میخوردن میگفتن راز نیرو و قدرت ما گوشت ماره،  ایران هم بود

🦋 زیباترین پروانه ها هم قبل از پرواز کِرم بودند و تغییر آنها را زیبا کرد...
بچه ها یه نظرخواهی من دارم میرم مشهد و شنیدم اونجاها روغن مار اصل گیر میاد کسی جای خاصی که مطمعن ب ...

عزیزم . ان شاءالله بهتون خوش بگذره . دعا گوی منم باش عزیز .

من وقتی بچه بودم شنیدم که خوبه ولی کلا فراموشکرده  بودم  الان یاداوری شد اره برای رشد مو خوبه طبق شنیده های سالهای پیش . اصلشو نمیدونم باید از کجا اورد الان چیزای بهتر اصلشو گیر نمیاد روغن مار جای خود منم به شدت رو به کچلی هستم 😢

🖤🖤🖤🖤
عزیزم . ان شاءالله بهتون خوش بگذره . دعا گوی منم باش عزیز . من وقتی بچه بودم شنیدم که خوبه ولی کلا ...

چشم عزیزم محتاجیم به دعا

حالا من اگه گرفتم بعد از شیردهی استفاده میکنم اگه خوب بود بگم

راستش از بس قبلاً چیزای دیگه استفاده کردم و فایده نداشته این آخرین امیدم هست

ذات موهام کم پشت نیست.خیلی پرپشت هم نه.نرمال بود.اما از بس الان ریخته واسه پر شدنش یه چیزی میخوام که زود جواب بده

یعنی چی آخه🥺 پیوند شما دیگه گسسته شده .چنین حقی ندارن.یعنی اینکه بیان گاهی ببیننش طوری نیست نه این ...

همه شون مثلا تحصیل کرده ان

ولی درک و شعورشون صفره 

حتی نمیذارن قرص افسردگی بخورم

میگن چیزیت نیست 

خودت خودت رو مریض کردی 

حتی نمیذارن دخترم را ببرم پارک 

همیشه سر نماز دعا میکنم خدا بهم صبر بده

مادر شوهرم اونقدر بهم ظلم کرده بود الان دو سال میشه سکته کرده 

دختر دلیل خاصی داره اینجورین؟😅یعنی از قبل اینطوری بودن؟و اینکه چرا مجبوری اونجا باشی؟

از وقتی ازدواج کردم اینجوری بودن 

مثل خانواده شوهر هندی ها که خیلی ظالمند

همیشه همین جوری ان 

من باید سیاست بلد باشم و له نشم 

الان سه ماه که مدارس تعطیله باید پیششون باشم 

خدا بهم رحم کنه 

باید مثل خر کار کنم براشون 

حتی نمیذارن آرایشگاه برم 

خیلی عقده ایی و بد و‌ حسود و سنگدل هستند

2810