2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043330 بازدید | 88176 پست
راستی نایب الزیاریه همتون هستم🌹

مخصوصا برای من عزیزم اگه وقت کردی یک حدیث کساء به نیابت من هدیه به آقاامام رضابخون خیلی گرفتارم انشاء الله دعا کنی مشکلاتم حل بشه وامسال هم بتونم برم مشهد الرضا 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جانم قضیه این پروفایل چیه؟همه پروفایل اشون اینطوری شده

سلام عزیز دل . بچه های سایت یه اکیپ راه انداختن دعا برای ظهور آقا امان زمان عج و هر روز یکیشون تاپیک میزنه و در مورد ظهور و دعای های فرج پست میزارن و همه با هم هماهنگ هستن که تاپیک ها بروز بشه و بره تو داغترین ها و پر بازدید ها تا بیشتر دیده بشه و برای شناخته شدن پروفایل ها و امضاهارو یکی کردن 😊

دقیقا .مامان و خاله من دیشب داشتن تو خیابون میرفتن از جای خلوت یه پیرزن از کنارشون رد میشه ۲۰ متر آن ...

وای چه ترسناک 😲

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
دقیقا .مامان و خاله من دیشب داشتن تو خیابون میرفتن از جای خلوت یه پیرزن از کنارشون رد میشه ۲۰ متر آن ...

طفلی خانومه  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
بچه ها یه نظرخواهی من دارم میرم مشهد و شنیدم اونجاها روغن مار اصل گیر میاد کسی جای خاصی که مطمعن ب ...

تا جایی که من شنیدم روغن مار واسه دردای عضلانی و گرفتگی خوبه نه واسه رشد مو....

به نظرم تو دوران شیردهی هرچیزی رو امتحان نکن 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

خدا لعنتشون کنه.به یه پیرزن رحم ندارن 

ببخشید آخه اینهمه دختر رنگ به رنگ که.....

خدا عاقبت به خیرمون کنه

من دیشب تا ساعت ۷ صبح از استرس خوابم نبرد .تازه ۷ خوابیدم تا ۱۱

برای ناهار لوبیا پلو پختم و یکم بیشتر که برای شام هم بردارم

ظرفای دیشب رو وقت نکرده بودم بشورم تا ظهر ساعت ۱ و نیم فقط تو آشپزخونه بودم😩😩😩 تمومی نداشت که

بعد ناهار شوهرم لطف کرد بچه رو خوابوند

لباسایی که شسته بودم پهن شد .البته قبل ناهار.از شانس ما باد گرفت لباسای بچم گیره نداشت آوردم داخل رو شوفاژ تا لباسای خودمون خشک بشه .دوباره اونارو بردم جابجا کردم اصن یه وضعی

لباسا و وسایلی که میخواستم گذاشتم تو چمدون

عصر که بچم بیدار شد خونه رو مرتب کردم و جارو گردگیری هم انجام شد

باز رفتم آشپزخونه و کلی ظرف شستم باااازززززز😭😭😭😭

تازه آبمیوه گیری درأوردم آب هویج بگیرم چون دیگه خراب میشد .در واقع مریض هم هستیم احتیاج داشتیم.بعد دوباره شستن آبمیوه گیری.......

💚 چند روزیه متاسفانه حالم خوب نبود کارهای خونه رو در حد نیاز انجام دادم

نمیدونم بخاطر اخبار این روزهای اخیر بود یا چی کلا دل و دماغ نداشتم

💚 تصمیم گرفتم برم خرید چند تا تی شرت و تاپ خریدم، دنبال فلاسک چای هم هستم( فردا میرم بخرم)

💚 پیاده روی کردم و پاساژ گردی

💚 سبزی خریدم و پاک کردم

💙 امروز از صبح درگیر وای فای شدم قطع و وصل میشه همش!!!

💙 یه مدتی هست واسه خودم چالش گذاشتم (حذف شکر صنعتی) امروز بعد چند هفته دیگه نتونستم و یکم شیرینی خریدم و چقدر حالم خوب شد😁 بعد دوباره چالشمو ادامه میدم

💙 میخواستم واسه خودم گل هم بخرم دیگه کولاک کنم و خودمو تحویل بگیرم ولی گفتم خونه رو اساسی تمیز کنم بعد بگیرم با خیال راحت بذارم پذیرایی و شروع دوباره داشته باشم

شبتون به زیبایی گلبرگ 🌻✨😘

🦋 زیباترین پروانه ها هم قبل از پرواز کِرم بودند و تغییر آنها را زیبا کرد...
2810