سلام
منم انشالله فردا مسافرم و این چند روز با اینکه هم سرما خوردم و هم پری شدم سعی کردم کارایی کنم تا وقتی برگشتم با یه خونه تمیز روبرو بشم.حس خیلی خوبیه و فکر کنم اولین باره که تجربه ش میکنم
شنبه پارکینگ و ورودی رو مرتب کردم و شستم
یکشنبه پا و کمرم درد داشت نتونستم خیلی کاری کنم.فقط عصر آشپزخونه رو یکم مرتب کردم که بازم شب به همون حالت قبل برگشت😣
یه شومیز دوخته بودم که فقط وصل آستین و جادکمه اش مونده بود. میخواستم تو سفر بپوشم کاملش کردم
امروز دوشنبه صبح رفتم بهداشت و گفتم چهارشنبه نوبت واکسن ۱۸ماهگی پسر هست چکار کنم که گفت چهارشنبه هفته دیگه بیارش چون ممکنه تا دو سه روز دستت بهش بند بشه.دیگه وقتی مطمعن شدم مشکل نداره با خوشحالی اومدم خونه دوباره پسرمو خوابوندم .
ساعت ۹ شروع کردم آشپزخونه رو مرتب کردم.کانتر ،اوپن و میز ناهار خوری گردگیری کردم و یه سری وسیله ها رو گذاشتم سر جاشون که خلوت باشه.فویل روی گاز رو. با سیف و اسکاج شستم سوپ درست کردم.شوهرمم بیچاره مریضی منو ازم گرفت و این چند روز همش سوپ و غذاهای آب پز میخوردیم😁
یک مانتو و همون شومیز جدیدم رو با دست شستم پهن کردم
این بین موقع ظرف شستن و استراحت ها یه قسمت از اوشین رو دیدم و مطمعن شدم این فیلم با اینکه تکراریه واقعا ارزش دیدن داره.البته من چندسال پیش هم درست ندیده بودم چون بچه بودم میذاشت.از صبحه واقعا تو فکرم و میگم چرا اینهمه نعمتی که داریم رو نمیبینیم🤔😊
بعد ناهار هم خوابم گرفت و دیدم دیگه بدنم نمیکشه
فکر کنم از ۳ و نیم تا ۶ خوابیدم🤭
عصر پاشدم یکم خونه رو مرتب کردم .ظرفای ناهار رو شستم ....
بعد شوهرم اومد رفتیم خونه دختر خواهرش که هم خداحافظی کنیم و هم عیادت .طفلی پاش پیچ خورده و تو گچ بود
اومدیم خونه و شام هم تخم مرغ آب پز بود اگر ریا نباشه😜😅
ما هم تو این هفته نمیخریم و از قبل داشتیم
در آخر ساعت ۱۰ و نیم رفتم حمام اول پسرم رو شستم تحویل باباش دادم و بعدم کلی لباس طبق معمول شستم و بعدم خودم رو.خلاصه امروز فقط بشور بشور بود
خیلی کارای ریز ریز دیگه هم انجام دادم این چند روز دیگه مهم تراش رو گفتم😊
و اما کارای فردا
باید یه سری ماشین لباسشویی را روشن کنم
چمدونم رو ببندم
جارو و گردگیری
سرامیک های آشپزخانه را دستمال بکشم
ابروهام رو امروز مرتب کردم ولی وقت نشد اصلاح کنم که اونم میمونه برای فردا
الانم خوابم نمیاد پاشم برم ببینم میتونم یه مقدار از وسایل خودمو جمع و جور کنم 😐🖐️یا حق