2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043592 بازدید | 88178 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچها برنامه زندگی پس از زندگی فصل سومشا دوباره شبکه چهار گذاشته  به مناسبت ماه مبارک  رمضان عصرها ساعت ۶ونیم هر کس دوس داره ببینه

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام سلام با تاخیر فراوان عید همگی مبارک انشاالله سال خوبی برای همگی باشه🌷🌷 من انقدر عید امسال سر ...

چه عالی    سال نوی شمام مبارک 

خونه ی جدید مبارک 🌺🌺🌺

اره تمرکز کن رو ماشین  حتما   میشه 💚💚💚

منم میخوام رانندگی کنم فردا تنها استرس دارم  

هدفات رو دوست داشتم 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اگه تو داروخانه ها گیر میاد بزار

دست سازه  ، داروخونه میسازه    الان رفتم عکس بگیرم  دیدم کرمی شده

رد نوشته ها  رفت 😬🤦🏼

چه بد شد 😓😓😓 وای ببخشید 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامم برا امروز ۱۴۰۱/۰۱/۱۴

۸ تا ۹ لغت زبان  

۹ ربع  تا ۱۰ فیلم زبان

۱۰ و ده تا ۱۱  خواندن گرامر

۱۱ و ده تا ۱۱ و ۵۵  لغت محاوره‌

دنبال پسرم

نهار درست کنم

ابگوشت بار بزارم

بخوابم

با پسرم درساش کار کنم

افطاری آماده‌کنم

نمازا خونده شه

گاز تمیز شه

ظرفا شسته شه

به موهام ‌ صورتم دارو بزنم

لباسا شسته شه و پهن شه

داروها خورده شه

درسای پسرم رو کار کنم

نیم ساعت کتاب خونده شه

میز نهار خوری مرتب شه

ابچکون جمع شه

سلام بچها برنامه زندگی پس از زندگی فصل سومشا دوباره شبکه چهار گذاشته  به مناسبت ماه مبارک  ...

چه عالی، واقعا ارزش نگاه کردن داره

ممنون که گفتی🌹

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
چه عالی     سال نوی شمام مبارک  خونه ی جدید مبارک 🌺🌺🌺 اره تمرکز کن رو ماشی ...

قربونت عزیزم 

اصلا استرس نداشته باش اصلا اونطوری که آدم فکر می‌کنه سخت نیست  موفق باشی 💕

از هدفات شکم صاف جزو آرزوهای منه 😅😅کاش میتونستم بهش برسم قراره برم دکتر تغذیه در اولین فرصت 

گفتم اول نحوه خوردنمو درست کنم  باورت میشه ۵۸کیلوام همه جا لاغر فقط شکم  و پهلو دارم اینطوری خیلی بده خیلی نشون میده 

موضوع انشا :تعطیلات خود را چگونه گذراندین 

۲۹اسفند : در کمال ناباوری صاحبخونه محترمه یهویی رفتن مسافرت و خونه رو به ما سپردن قرار شد زودی برگردن که ماهم بریم ددر دودور....از صبح آبگرمکن عزیز بازی دراورد و روشن نشد تا یه ربع مونده به ۱۹ هول هولی رفتیم حموم و با حوله نشستیم سر میز( الان حسرت میخورم چرا ما عکس ننداختیم بعده ها به سر و شکلمون بخندیم)دم دمای تحویل سال موقع دعا کردن چشامو بستم بی هوا یاد @پاییز75   و سمیرا افتادم ازته دل برای هردوتون دعا کردم به خودم اومدم دیدم به پهنای صورت اشک ریختم و سال تحویل شده و بینصیب شدم از دعا کردن برای خودمون (ولی شک ندارم یه سریا اون لحظه واسه منم دعا کردن ) زودی لباسامونو پوشیدیم رفتیم خونه خانواده همسر

۱فروردین : عید دیدنی خونه مامانم و یه دور دور ریز به همراه خرید (بقیه ی عید دیدنیا موند واسه بعداز تعطیلات)

۳ فروردین : رفتیم سینما سانس آخر شب ،شادروانو دیدیم 

۴فروردین : مامان رفت شهرستان من تنها ترشدم ..با همسر رفتیم شهربازی جاتون خالی قندیل بستیم..چندتا بازی ای  که قبلا تجربه شو نداشتیم امتحان کردیم -راستی سینما ۷بعدی بلاخره رفتم (از کی تو ذهنم بود !!ولی از فیلمش راضی نبودم)

۶فروردین :بلاخره رفتیم پارک چمران کرج که تو tvنشون میده فرش گل داره از بوی سنبل هاش مست شدم و ازدیدن لاله هاش دیوونه +باغ پرندگان و شهربازی و یه پیاده روی طولانی و خرید کتاب جنایت و مکافات 

۷فروردین: باز رفتیم سینما موقعیت مهدی رو دیدیم 

۸ ام رفتیم سراغ امواتمون در بهشت زهرا (بعداز سال ها رفتم قطعه هنرمندان ...دیدم یا خدا چقد پر شده  )

همچنان صاحب خونه نیومده .....

۹ ام :میزبان خانواده همسر بودم (با اینکه خونه تمیز بود بازم  من استرس کثیفی های پنهانو گرفتم و شروع کردم به تمیز کردن (بماند که همسرم چقد غر زد که خونه تمیزه بخدا سخت نگیر ولی اون لحظه من نمیشنیدم   )غذام‌به موقع شد کلی فرصت داشتم تو جمع بشینم به گپ زدن  _بعد از رفتنشون بیهوش شدم 

۱۰ ام : دلم نمیخواست ریخت و پاشارو جمع کنم زودی چمدونو بستم که بریم مسافرت ،خونه رو به مامانم بسپاریم ولیییییییی ماشینمون خراب شد تا روز ۱۲ ام هر جایی رو که فکر کنین بردیم تا تعمیر بشه که یا تعطیل بودن یا سرشون شلوغ بوده سفارش جدید قبول نمیکردن   من خیلی زود بیخیال مسافرت شدم ولی همسرهمچنان تلاش میکرد که رفتنمون حتمی بشه 

سیزده به در در پشت بام سپری شد بینهایت خوش گذشت بهمون

تو این روزا مطالعه ی خودم تعطیل بود ولی همسر ادامه داد بلند بلند میخوند و من مشغول بازی کردن میشدم  وسطش درمورد داستان سوال میپرسید اگه اشتباه جواب میدادم جریمه ام میکرد

همه ی قسمتای جوکرو دیدیم

بلاخره میان ستاره ای رو تا اخرش دیدم (چندبار تا نصفه پیش میرفتم)

روتین خونه سرجاش بود\کلی لباس شسته شد و اتو شد /دیروزم همسرمو گرفتم به کارکردن وضعیت خونه رو رسوندم به وضعیت قبل‌ از سال تحویل  

از یه خونه ی تمیز بهتون سلام میکنم  

و در آخر صاحب خونه هنوز نیومده 

روز و روزگارتون خوش    

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام خدا قوت ‌. منکه تنهام نه خانواده مادرم هستن (رفتن دیدن پدربزرگ‌ها شهرستان ) نه خانواده ه ...

عزیززززززم اگه میدونستم که میاوردمت پیش خودم 

منم امسال تنها بودم 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
آفرین چقدر از حرفاتون انرژی گرفتم خیلی خوبه که سعی کنیم سال به سال بهتر بشیم دوره آموزشی که گفتین ...

ممنونم عزیزم 

اگه اجازه بدین فعلا درموردش حرفی نزنم تا به یه جایی برسونمش (جدیدا در مورد هدفام حرف میزنم  یه چیزی باعث نصفه رها کردنشون میشه )میدونم همش تلقینه هااااا ولی چه کنم 

برنامه دیروز  از ۴ صبح راه افتادم برم افغانستان تا ۸ شب تو اتوبوس و توی راه بودم بماند ک بعضی ...

عزیزم ...

متاسفم بابت اذیت شدنت  

عزیزم من چندتا از پستهای شمارو خوندم  از اینکه اینهمه انرژی داری و مدام داری کار می‌کنی شگفت ز ...

ممنون از توجهی که داشتی عزیزم😊😊🥰

سلاااام روزتون قشنگ. 

انشالله سال جدید بهارین سال زندگیتون باشه😍😍🥰🥰. 

تعطیلات ما هم تموم شد،  خداروشکر خوب بود،  یه سفر کوچواو هم داشتیم به شهر مامانم. 

عروسی رفتیم،  سالگرد مادر همسرم بود برگزار شد.  و کلی اتفاقات کوچیک و بزرگ.  ولی در مجموع خداروشکر تعطیلات خوبی بود. 

دیشب ساعت 1 رسیدیم و به شدت خسته بودیم.  

برای سحری هم بیدار نشدیم چون شام سنگین خورده بودیم. 

راستی روز اول ماه رمضون مبارک،  من همیشه ماه رمضون رو دوس داشتم، انشالله امسال بتونیم بعد مدتها سفره افژاری مهمونی پهن کنیم😍😍😍. 

امروز از صبح که بیدار شدم شروع کردم وسایل سفر رو مرتب کردم،  هنوزم ادامه داره،  ولی فعلا مهدی شیر میخواست،  تایم استراحت اعلام شد. 

بچه ها تازه صبحانه خوردن،  نهار رو دیر تر براشون اماده میکنم. 

برای افطار حبوبات گذاشتم اش درست کنم. 

کارهای باقی مونده:  

بقیه ظرفها رو بشورم. 

بچه ها رو ببرم حمام. 

چند سری دیگه باید ماشین لباسشویی کار کنه

نهار بچه ها رو بدم

امروژ انرژیم کمه سعی میکنم تا افطار به صورت نیمه فعال باشم