2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043630 بازدید | 88179 پست
سال نو  بر همه دوستان نینی سایتی عزیزم مبارک باشه با آرزوی بهترینها برای تک تک دوستان عزیزم &nb ...

سلام عزیزم

سلام بر همه ی عزیزانم 

سال نو, قرن نو و روزهای نو بر همه  مبارک .

امیدوارم سلامت و آرامش وبرکت هدیه ی این نو شدن باشه برای همه تون.

خیلی دیر تبریک گفتم , ببخشید .

روز و روزگارتون شاد و پر از انرژی.

سلام 

دیروز برنامه ای نداشتم   رو هوا گذروندم   نه زبان خوندم   نه کتاب   نه رانندگی 

خوب امروزم  نمیرسم     باید به کارای خونه رو برسم 

مهومونی برم  ...

فردا هم میخوام برم دشت دمن کوه و کمر تا جمعه   باید وسایل جمع کنم 

ان شالله بعد ۱۳ حسابی زبان میترکونم چون ۲ تیر امتحان دارم 😐 

از یکشنبه هم تو سطح شهر تنها رانندگی انجام میدم باید  پسرم ببرم مدرسه وووووو....... استرس دارم 🤒 برای موفقیتم صلواااات 🌺🌺🌺

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عیدتون مبارک . ازاین تاپیک خوشم اومده. اگر اشکالی نداره منم به جمعتون اضافه شم چون حس میکنم گزارش دادن باعث میشه بیشتر به کارام برسم . 

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
سلام عزیزم سلام بر همه ی عزیزانم  سال نو, قرن نو و روزهای نو بر همه  مبارک . امیدوارم س ...

سلام موگی جان سال نو شما هم به مبارکی ومیمنت عزیزم چقد خوشحالم که اینجا دوستان عزیزی مثل شماها دارم  ندیده عاشق تک تکتون هستم    

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام دوستان عیدتون مبارک . ازاین تاپیک خوشم اومده. اگر اشکالی نداره منم به جمعتون اضافه شم چون حس می ...

خوش آمدی عزیزم  عیدشما هم مبارک  

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام  دیروز برنامه ای نداشتم   رو هوا گذروندم   نه زبان خوندم   نه کتاب   ...

😁😘😍

سلام موگی جان سال نو شما هم به مبارکی ومیمنت عزیزم چقد خوشحالم که اینجا دوستان عزیزی مثل شماها دارم ...

سلام عزیز دلم. واقعا همه خوش انرژی و باصفا هستید.آرزو میکنم امسال سالم.پرانرژی و پرروزی باشی در کنار عزیزانت.

روی ماهت را می بوسم بانوی سحرخیز مهربون.

سلام عزیز دلم. واقعا همه خوش انرژی و باصفا هستید.آرزو میکنم امسال سالم.پرانرژی و پرروزی باشی در کنار ...

عزیزممممممممم کارنلین جون دیگه چهارم هم داره تموم میشه  ،کج دار و مزیر ، گذروندیم ، شما چه کرد ...

آره سخت بوود

ولی خدا رو شکر گذشت.

ان شالله سال جدید،سال خوبی باشه

این نیز بگذرد...                                                       
سلام  دیروز برنامه ای نداشتم   رو هوا گذروندم   نه زبان خوندم   نه کتاب   ...

من که امروز با یه سری از فامیل ها رفتیم دوازده بدر

با اینکه خونه نبودیم و دیروز تمیز و مرتب بود عصر که برگشتیم خونه ترکید😭😭😭😭😭

آنقدر دنبال بچم دوییدم و خسته هستم حال هیچ کاری ندارم 

حالا فردام دوباره باید با خانواده شوهرم بریم بیرون

ولی شوهرم گفت تو رو نزدیک ناهار میام میبرم یه ساعت بعدم برمیگردیم . برای همونم عزا گرفتم خیلی امروز اذیت شدم 😭😭😭😭

بخدا من لوس نیستماااااا پسرم شیطونه

پماد چی میزنین؟ من شنیدم پماد ویتامین آ چشمی کلاژن ساز و ضد چروکه

راستش   دچار   سبوره پوست سر و صورت شدم 

و صورت مث اینه ام شده پر جوش چرکی البته خدا رو شکر بیشتر رو گردنمه ولی کنار لبام همه لک انداخته و سرم رو درگیر کرده و برای اون دارو میزنم 

ولی برای دور چشمم پماد دست ساز زد چروک دارم که دکتر پوستم داده که گفته بالای ۳۰ سال بزن که از چروک جلوگیری میکنه ولی من یادم میره بزنم  اگه میخوای مواد تشکیل دهندش بزارم برات عکسشو 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلااام و صد سلام   من برگشتم   کلیم عکس گرفتم از دل طبیعت    نگم براتون عین کارت پستال بود😍😍 

عکسا رو گزاشتم تو این ادرس⬇️   هر کسی دوست داره  بره ببینه   گفتم  اینجا زیاد میشه صفحات و از موضوع تاپیک دور میشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8407550/عکس-طبیعت-که-امروز-گرفتم?page=1

سلام سلام با تاخیر فراوان عید همگی مبارک انشاالله سال خوبی برای همگی باشه🌷🌷

من انقدر عید امسال سرم شلوغ بود که اصلا وقت نکردم بیام اینجا قبل عید که ادامه ی اسباب کشی و بدو بدو های قبل عید بود 

عید امسال هم خیلی مهمون داشتم خیلی کار خاصی نکردم ولی خوش گذشت 

سال قبل من چندتا هدف گذاشته بودم بعضی هاش انجام شد مثلا ماهی یک کتاب خوندم و رانندگی یاد گرفتم بعد ۱۴ سال گواهینامه داشتن 😅البته توی سال جدید حتما میخوام یک ماشین جدا داشته باشم چون اونطوری همسرم بیشتر روزا ماشینو میبره من خیلی نمیتونم رانندگی کنم

و اینکه پس انداز کردم برای خودم برای اولین بار در زندگی مشترک با شرکت در قرعه کشی های دوستانه و تونستم کمی طلا بخرم 

(خیلی علاقه به طلا ندارم فقط برای اینکه پولم بمونه خریدم)

اسرافمون خیلی خیلی کم شد قبلا همش برنج میموند و دور میریختیم دیگه کمتر میپختم حتی اگه بعضی روزا کامل سیر نمیشدیم انقدرا هم مهم نبود  

امسال کارایی که میخوام بکنم خیلی بیشتره هنوز ننوشتمشون امیدوارم بیشتر بتونم از وقتم استفاده کنم هر وقت نوشتم اینجا میگم 

داشتیم برای سیزده بدر برنامه میریختیم که دخترا سرما خوردن دیگه گفتیم بمونیم خونه دخترم استراحت کنه زودتر خوب بشه بره مدرسه