2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043630 بازدید | 88179 پست

سلاااام به همگی

ادامه گرزارش دیروز:

بچه ها که بعدناهار خوابیدنرفتم سراغ تمیز کردن خونه یخچال مرتب کردم دستمال کردم.فریزر خاموش کردم برفک هاشو آب شد قشنگ تمیز کردم ازاین سبد های نظم دهنده گرفتم خیلی خوب شد قشنگ یکی برای مرغ ها یکی برای گوشت ها یکی سبزی ها ویکی هم خرا وپرت ها ذرت وپنیر پیتزا وزرشک و آلو واینا...خیلی جابازشد خلوت شدقشنگ فریزرم.

بعد هم لباس سفید شستم.یه عالمه جوراب بادست شستم خونه رو جارو برقی حسابی کشیدم سرامیک هارو طی کردم در کابینت هارو دستمال کردم.

بچه ها که بیدارشدن بردمشون حموم حسابی آب بازی کردن‌خسته شدن. ساعت ۱۰ شوهرم اومد دنبالمون رفتیم خونه خواهرم تاصبح اونجا بودیم.نماز صبحم به جماعت خوندیم وبرگشتیم😁

تاهمین الانم خواب بودیم😅

خدانگهدار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ کس نیست چرا؟یعنی همه درگیر دید وبازدیدن...

سلام خدا قوت ‌.

منکه تنهام نه خانواده مادرم هستن (رفتن دیدن پدربزرگ‌ها شهرستان )

نه خانواده همسرم (اونها هم رفتن مسافرت )

خلاصه امسال عید خیلی تنهاییم ،  

کار هم کار خاصی ندارم که گزارش بدم ولی تند تند میام سر میزنم .

سلام سلام

ما از مسافرت برگشتیم 😃😄

قبل اینکه بریم خونه رو تمییییز کرده بودم لباس کثیف و ظرف کثیف و آشغال ها از بین رفته بودن 

وقتی برگشتیم چه لذتی داشت اون خونه تمیز 

گفتم بیام اینجا لذتی که بردم رو به شما منتقل کنم😍😍😍

چمدان ها رو هم خالی کردم لباس هاش رو گذاشتم سر جاش

خلاصه کیف داد بهم☺

هیچ کس نیست چرا؟یعنی همه درگیر دید وبازدیدن...

آره دیگه همه درگیر دید و بازدید و مسافرت هستن خدارو شکررر

خدایا هیچ کس رو درگیر مریضی نکن

همه سالم و سلامت باشن و سرگرم خوشحالی شون باشن

ان شاالله

سلام خانومای کدبانوی تمیییییز🤩👌

سال نو مبارک

ماشالا به همه مون با این خونه تکونی ها

من چندماه پیش اینجا میومدم تا امروز دیگه نیومده بودم

امروز تقریبا یک هفته بود خونه رو تمیز نکرده بودم.جارو و گردگیری و مرتب میکردم.اما تمیز کاری اساسی خب نه

امروز تایم گرفتم دیدم از دوساعت هم کمتر کل خونه رو تمیز کردم و اینطوری دیگه سختم نمیشه.حالا هرکس واسه خودش برنامه ای داره . برای من دوساعت بود. اما اینکه سعی کنیم دست مون تند باشه خیلی تاثیر داره تو زود تموم شدن کارها

دیگه امسال تصمیم جدی گرفتم همیشه تمیز نگه دارم.شما چطور؟⁦☺️⁩

تاپیک مینیمالیست هم امسال خیلی بهم کمک کرد

عملکرد مثبتم در سال ۱۴۰۰:   روزی یه دور انداختنی :اولش با سختی و‌دو دلی شروع شد ولی این رو ...

آفرین چقدر از حرفاتون انرژی گرفتم

خیلی خوبه که سعی کنیم سال به سال بهتر بشیم

دوره آموزشی که گفتین در مورد چیه؟

چند روز پیش خالم تعریف میکرد می‌گفت یه دوستی داره که گفته چند ساله هرشب هر طور باشه ظرفام رو میشورم و سینک باید شب خالی باشه و این خیلی باعث برکت توی خونه و وقت میشه

به حرفش که خوب فکر کردم دیدم بعضی شبا که ظرفام رو نمیشورم (حالا خداییش بیشتر وقتایی هست که سرم درد باشه مریض یا خسته باشم....)خلاصه فردا صبحش هم تا کلی وقت پای ظرفشویی ام ظرفای صبحانه هم اضافه میشه این بین دارم یه صبحانه بی خاصیت میخورم . صبحانه بچم رو میدم.ناهار میپزم .خونه مرتب میکنم.شلوغ کاری های بچم رو تحمل میکنم و و و و و 

و مسلما اعصابم داره خاک میشه

همش گله و شکایت دارم که آخه چرا همش باید مشغول بشور بساب بپز باشم⁦☹️⁩

همون موقع هم می‌دونم اشکال کارم کجاست اما ...

اگه شب ظرفام رو بشورم،برای ناهار فردا برنامه ریزی کنم،بعد از خوابیدن بچم نیم ساعتی بزارم برای مرتب کردن خونه و.... قطعا میتونم روزم رو با کارهای مفیدتری شروع کنم .تفریح و پیاده رویم هم بجاست.البته اگر این بادهای بهاری تموم بشه

پس بدونیم برکت فقط به پول و خوراک خونه برنمی‌گرده.اینکه شب یکم به خودمون سخت بگیریم تا صبح را با ذهن آروم و کار کمتر شروع کنیم خودش برکته و در اخلاق خوبمون هم تاثیر گزاره

موفق باشین🌹🌹🌹

یه سوال

بچه من رو یکی از مبل ها شیر ریخته و یه هاله ی سفید رنگ ازش مونده . با آب و ریکا چند بار تمیزش کردم اما لکه تکون نخورد که نخورد .جنسش از این مخمل هاست.ممنون میشم اگه کسی پیشنهاد خوبی داشت بگه 

عزززززیزززدلم😍😍😍😍ممنونم دوست مهربونم از حس قشنگی که تو حرفاته🤩🤩🤩🤩🥰 انشالله به زودی به همون ...

عزیزم من چندتا از پستهای شمارو خوندم 

از اینکه اینهمه انرژی داری و مدام داری کار می‌کنی شگفت زده میشم

هم سر کار میری هم خیاطی میکنی و هم طراحی سایت

خونه داری و بچه داری هم که بماند

منم خیلی دوست دارم مثل شما اینهمه اکتیو باشم اما وقتی هم زیاد کار میکنم بدندرد می‌گیرم 😐

ولی جسارتا معلومه خیلی به خودتون فشار میاری .بیش از حد از خودت انتظار داری . توی سال جدید یکم بیشتر خودت رو دوست داشته باش🌹 بیشتر استراحت و تفریح کن

سلاااام سلااام 

با تاخیر زیاد سال نو همتون مبارک 💃🏻🦋

انشالله امسال بهترین سال زندگیمون باشه 

این روز ها ک گذارش ندادم یا درگیر کارای خونه بودم یا این ک مهمون داشتیم راستی عکس از سفره  هفت سین تون بذارین حتما 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

تنها کار مفیدی ک دیروز انجام دادم رفتن ب پارک بود

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سلام سلام ما از مسافرت برگشتیم 😃😄 قبل اینکه بریم خونه رو تمییییز کرده بودم لباس کثیف و ظرف کثیف ...

واااای منم امتحان کردم خیلی خوبه...فک کن با کلی خستگی ازمسافرت برمیگردی باید تازه خون ه روهم جمع وجور کنی ازدماغت درمیاد

اصلا خونه تمیز باشه انگار هیییچ کاری نداری