2777
2789

اه اه از دست این پدرم خیلی دوستم داره ولی به چه درد میخوره 

خونه امون که کوچک و قدیمی بود به یک زوری ۱۴ سال پیش بزرگ‌ترش کردیم اون هم با کمک من که شاغلم بعد گذشت این چند سال خونه باید مجدد رنگ می‌شد ولی زیر بار نمیرفت تازه خودمم میخواستم پولش رو بدم وسایل جدید بخرم قبول نمیکرد واقعا اینها کی اند به چه درد میخورند به یک زور خونه رو رنگ کردیم ( چون به زحمت می افتاد نمیخواست سختی بکشه دو ماه رنگ و اثاث اینور انور کردن داشته باشیم ) وسایل خونه رو خودم با پول خودم نو کردم مبل و لوستر حالا تصمیم داشتم برای عید لوستر اشپزخونه و یک آباژور دیگه بگیرم ، مامانم برگشته بابت خرید یک شومیز که اینترنتی براش خریدم میگه من که کلا خریدهای الان رو دیگه قبول ندارم اوضاع بهم ریخته هست معلوم نیست چه جنسی رو به قیمت واقعی میدند یا نه  کلا رو مخم هستند هر وقت خواستم برای خودم خرید کنم برای لباس عروسی فامیل همین یک سال پیش گفت لباس نخر 

من از حرف امروزش لجم گرفت گفتم عمرا برای این خونه چیزی بگیرم مامانم خیلی مغروره اصلا از بابام پول نمیگیره برای خرید برای خودش اصلا ها منم با این حرفهاش تصمیم گرفتم هرگز دیگه براش چیزی نخرم  

اما خوب همش میگم فامیل میگند حتما به خاطر اوضاع خونه شون خواستگار نداشته( البته قبلا حتی تا پارسال هم وسایلمون خیلی عالی نبود)  خیلی همه چی رو مخمه 

البته خودم یک ماشین در حد نهصد میلیون دارم خونه هم دارم فامیل هم فکر کنم این چیزها رو میدونند ( خونه رو ) وگرنه ماشین پدرم پراید 

حرصم گرفته زمین هم داره ولی نمیفروشه 

حالا اینکه ازدواج نکردم هم مقصر خود منزوی شون بود و اینکه اصلا بابام فکر این چیزها نبود خونه خوب و مهیا کردن شرایط و اینکه با من حرف ازدواج نزدند 

منم مورد معرفی داشتم ولی کلا رد کردم از بس مامانم مثل غریبه ها بود در این زمینه یعنی یک مادر هیچ وقت کلمه ازدواج رو نیاره جلوی دخترش ؟ هر وقت خواست خرید کنه حتی با پول خودش بزنه تو برجکش ؟ بعد گاهی هم بگه تو که برای خودت چیزی نمیخری برای چی میری سرکار ؟ انگار هم عقده داره که خودش نمیتونه اونچه که دلش میخواد بخره هم نمیتونه خرید من رو ببینه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خانم اگه مشکلی نداره بگو شغلت چیه

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

اسی خانم اگه مشکلی نداره بگو شغلت چیه

کارمند یک ارگان دولتی چطور ؟

به نظرت وضعم خوبه ؟

تازه تا چند سال پیش مامانم میگفت ماشین جدید نخر ( اول رانندگی تو با این خوب کن ) یکی نبود بگه آدم عاقل ماشین بهتر بخرم برای تو هم خوبه لولمون بالا میره ! دریغ از درک این مساله 

کارمند یک ارگان دولتی چطور ؟به نظرت وضعم خوبه ؟تازه تا چند سال پیش مامانم میگفت ماشین جدید نخر ( اول ...

اره وضعت خوبه با تعریفایی که کردی،حالا خوبه تو به حرفشون گوش نمیدی و کار خودتو میکنی

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.....