2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا چه تصمیمی بگیرم

88 بازدید | 18 پست

مادرم و خواهرام اهل بیرون رفتن نیستن بیشتر وقت ها خونه ان و مادرم هم خیلی باهاشون بگو مگو داره . دلم میخواد خوشحال بشن و دلشون وا بشه برای همین یه مقدار وسایل یلدا آماده کردم که ببرم اونجا و دور هم باشیم و خوشحال بشن ولی میترسم باز سر یه موضوع بیخود مادرم بحث راه بندازه و یلدا را زهر کنه .خیلی وسواسیه و اگر یه بشقاب یا هر چیزی ناخواسته لک بیفته دیگه اوقات همه رو تلخ میکنه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان از عصر دارم با خودم کلنجار میرم که چه کار بهتره بریم یا نریم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم

ظرف ی بار مصرف ببر😁زیر اندازم بندازید زیر دستتون 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
از قبل باهاش حرف بزن بگو مامان ابن. ی شب یلدارو بزار خودش باشیم اوقات تلخی نکن

گوش نمیده  تازه بدتر میکنه .اونوقت میگه شما به من میخواین بگین چی کار کنم یا اونقدر آسمون ریسمون میبافه که میخوای فقط فرار کنی .بعضی وقتا که میرم وقتی دعواش میشه اونقدر با عجله جمع میکنم که تپش قلب میگیرم 

خیلیم عالیه.ازالان انرژی منفی نفرس.انشالله بهترین شب یلداتون باشه کنارخانواده .

یلدای امسال ماکه خراب شد💔

مادرعروسمون امروزبنده خداجوون بودفوت شد

خدارحمتش کنه خانوم مهربونی بود..حالمون گرفته شد

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

ببین خواهرام غذا درست میکنن مثلا . میگه گاز کثیف شده . یا سینک خشک نکردن و مایع ظرفشویی زیاد ریختند هزار تا غر دیگه

خونه شما هم که دخترشی یعنی سختشونه نمیان؟!اگه بیان خیلی خوبه، دیگه دغدغه نداری دعوتشون میکنی

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
خیلیم عالیه.ازالان انرژی منفی نفرس.انشالله بهترین شب یلداتون باشه کنارخانواده .یلدای امسال ماکه خراب ...

خدا رحمتش کنه 

نه بخدا انرژی منفی نمیدم  .همیشه همینطوره 

حتی گاهی رک میگه برنامه هاتون خونه ی خودتون بگیرید. 

با مامانت صحبت کنبگو میخوای یه شب فقط کنار هم باشیمو اگر از چیزی ناراضی هستید فقط آروم بهم بگید با ه ...

عزیزم مشکل اینجاست گوش نمیده تازه بدتر ناراحت میشه 

خونه شما هم که دخترشی یعنی سختشونه نمیان؟!اگه بیان خیلی خوبه، دیگه دغدغه نداری دعوتشون میکنی

نه نمیان .خواهرام گاهی سر میزنن خیلی کم اونم‌ مامانم همیشه خونه است

خدا رحمتش کنه نه بخدا انرژی منفی نمیدم .همیشه همینطوره حتی گاهی رک میگه برنامه هاتون خونه ی خودتون ...

خداهمه ی رفتگانوبیامرزه

خوب یه شبواگه حرفی زد به دل نگیرین ..تحمل کنین

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

ببین اینطوریه که ترجیح میده توی این سرما بریم توی حیاط که یه دفعه چیزی نریزه . همینطور پشت سر هم چک میکنه ببینه چیزی افتاده یا نه و دعوا میکنه حتی اگر همه چی تمیز باشه . به محض رفتن مهمون هم سریع خواهرامو مجبور میکنه جارو بکشن و همه جا را دستمال بکشن فقط با این کارا آروم میشه البته همزمان دعوا هم میکنه