2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2053987 بازدید | 88530 پست

سلام.  

خوب من در چالش تغییرات‌ خودم هستم 

امروز حرفایی که تو دلم بود و باید به شوهرم میگفتم و گفتم خیییلی سبکترشدم شاید چندین سال بود تو دلم نگهش داشتم

خیلی چیزا حتی به زبون اوردنش سخت بود ولی من این طلسم شکستم  و اونم خیلی برخورد منطقی و خوبی باهام داشت حس کردم خییییلی دوسم داره حتی فراتر از تصوراتم  مرد ایده ال منه  خییییلی احساس سبکی می کنم 

بعد رفتم جنگل دور زدم از فضای پاییزی لذت برم   

اینم عکسش 

دیروز می خواستم برنامه ی ماه دی رو مشخص کنم نرسیدم 

و کتاب بخونم که اونم نرسیدم 

امروز ان شالله 

کلا برنامم برا حال خوبم اینه که 

یکم سرچ کنم برا رهایی از ذهن اشفتم و ضمیر ناخداگاهم 

یوگا برم 

باشگاه برم 

استخر برم 

ارایشگاه برم 

لاک ناخن برم 

کتاب بخونم 

اها طب سنتیم می خوام برم  

ابن کارا رو قبلا انجام میدادم خیلی تاثیر داشت برام  دوباره می خوام انجام بدم 

#‍من باید حالم خوب کنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

شمام اگر دوست دارین حال خوبتون و کارایی که می کنین حالتون بهتر میشه رو بگین 

بیاین باهم ارامش بگیریم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزمبلا بدور باشه فداتشمبخار آویشن و بابونه رو هم امتحان کن ان شالله بهتر باشی

ممنونم عزیزم.برای دخترم پرسیدم.الان یک ماه بیشتره درگیرم.عفونت سینوسها و قسمتی از ریه ها...

آویشن عسل میدم بهش به امیدی که بهتر بشه.

در کنارش مایعات مثل آب سیب و....

هر چی که بتونه بخوره و پرهیز نداشته باشه.

اما متأسفانه سوپ که براش خوبه نمیخوره.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام درنا جان من بلد نیستم ولی یه بار شربت زوفا از داروخونه خریدم خیلی خوب بود برا ریه گیاهی بود

ممنونم عزیزم.زوفا هم دارم اما چون اولای مریضیش دو تا شیشه تیمکس دادم،دیگه زوفا رو ندادم.بعدش هم داروهای دکتر...پونه و پنیرک هم شنیدم خوبه....ذهنم خیلی شلوغه

دعا کنید زودتر خوب بشه.🌼🤲🏻

ممنونم عزیزم.زوفا هم دارم اما چون اولای مریضیش دو تا شیشه تیمکس دادم،دیگه زوفا رو ندادم.بعدش هم دارو ...

دکتر عفونی ببر 

این طور وقتل که خوب نمیشه بستری کن بهتر جواب میگیری 

ان شالله که کسالت رفع میشه 🩷

خوب من امروز یه عکسی از یکی از دوستام دیدم که من حسابی تو خودم فرو برد 

۴۰ سالش بود و موهاشو خرگوشی بست گیره های عروسکی زد 

امروز فهمیدم دلایل حال بدم قسمتیش ریشه در کودکیم داره 

کمبودهام  وجود یه فکر سمی کنار گوشم 

بچگی نکردم  ازاد نبود هیچ تصمیمی رو خودم نگرفتم ....

برا همین هی برا خواهرزادم وسیله میخرم که خودم خالی بشم 

ولی این دفعه می خوام برم فقط برا خودم جینگیل پینگیل بخرم هر چیزی که حالم خوب میکنه گل سر عروسکی .... 

یه دایی داشتم اون دقیقا عین الان من بود حالا فهمیدم  چرا من میبرد عروسک فروشی چرا من میبرد لوازم التحریر شاید  می خواست عین خودم خودش خالی کن از کمبودهاش 

داییم دو قطبی بود  و با یه خودکشی تو سن ۳۴ سالگی رفت  

دقیقا هم سن من  ولی من می خوام خودم نجات بدم 

دکتر عفونی ببر این طور وقتل که خوب نمیشه بستری کن بهتر جواب میگیری ان شالله که کسالت رفع میشه 🩷

بردیم دوبار.دارو داد گفت اگه میخواهید بستری نشه این داروها رو بدید...بخور دو جلسه،،،سرم و آمپول سفتر،،سه تا 

و شربت و اسپری.

بعد از دو هفته دوباره بردیم گفتیم برگشته سرفه هاش،

گفتن میدونم بعد از دو هفته احتمال برگشت داره...😶

دوباره داروها و اسپری تکرار شد.هنوز شربتش تموم نشده،خدا کنه با همینا خوب بشه کامل...

بچم دیگه خسته شد از سرم و آمپول...😔

خوب من امروز یه عکسی از یکی از دوستام دیدم که من حسابی تو خودم فرو برد ۴۰ سالش بود و موهاشو خرگوشی ب ...

عززززییییززززم.

متأسفم.😞

خیلی فکر و تصمیمتون عالیه،خیلی خیلی.👏🏻👏🏻🌹🌹👌🏻👌🏻

بردیم دوبار.دارو داد گفت اگه میخواهید بستری نشه این داروها رو بدید...بخور دو جلسه،،،سرم و آمپول سفتر ...

به نظرم بستری کن  انتی بیوتیک هایی که میزنن قوی تره 

و مراقبتم بیشتره 

ممنونم عزیزم.برای دخترم پرسیدم.الان یک ماه بیشتره درگیرم.عفونت سینوسها و قسمتی از ریه ها...آویشن عسل ...

سلام عزیزم انشاالله که دخترتون هر چه زودتر خوب بشه

تجربه خودم اینجور موقع ها اینه تا دو یا سه شب وقت خواب کل سینه دخترم وبا روغن زیتون ماساژ میدم وبا یه پلاستیک فریزر کل سینه وشکمشو میپوشونم تا فردا صبح پلاستیک در میارم دوبار ه شب همین کارو تکرار میکنم خیلی سریع خوب میشه امیدوارم برای شما هم کارساز باشه

به نظرم بستری کن انتی بیوتیک هایی که میزنن قوی تره و مراقبتم بیشتره

عزیزم خاطره ی خوبی از بستری کردنش ندارم.

روح بچم دوسال پیش آسیب دید به خاطر رفتار نادرست یک پرستار...قصه ش طولانیه. 😔

سلام عزیزم انشاالله که دخترتون هر چه زودتر خوب بشهتجربه خودم اینجور موقع ها اینه تا دو یا سه شب وقت ...

سلام عزیز دل.ممنونم.

بله گاهی این کارو میکنم اما با روغن زیتون امتحان نکردم.

برای سینوزیت روغن سیاهدانه رو شنیده بودم که به شقیقه ها باید مالید.

بازم ممنون از راهنمایی تون،حتماً انجام میدم.👌🏻

سلام من امروز ساعت ۱۰ بیدار شدم خونه رو مرتب کردم جارو برقی زدم جای پسرم و لباس هاشو عوض کردم شیرشو دادم صبحونه رو درست کردم خواستم پاشم کارهارو بکنم ک پسر کوچیکم  گفت نمیزارم ک نمیزارم یعنی حتی نمیزاشت پاشم ی لیوان اب بخورم گریه شدید منم دیگه ول کروم ناهار ی چیز سبک اماده کردم تا عصر بدتر کسل شدمو اعصابم داغون من خونه رو تمیز کردنی ذهنم اروم میشه ی بخشیش .دیدم دیگه اینطوری نمیشه پاشدم پسر مو بردم حموم تو حموم هم بدقلقی میکرد نمیزاشت بشورمش دیگه گریم گرفت بود زار زدم خدایا چرا کمکم نمیکنی تو حداقل اومدیم بیرون خدا شاهده پسرم اروم شد انقدر ذوق میکردم ک هی خدارو شکر میکردم پاشدم ظرف هارو شستم شام گزاشتم برا پسر بزرگم کتاب داستان خوندم دوصفحه از ی کتاب باهم نوشتیم بیچاره از صبح با گوشی و تلوزیون خودشو سرگرم میکرد ی کم بادوم شکوندم شام اوردم خوردیم جمع کردم ظرف هاشو شستم سینک رخشا زدم حسابی سابوندمش برق میزنه الان لباسشویی هم دوسری زدم حموم رفتم پسر بزرگمم بردم شستمش هنوزم باورم نمیشه چطوری پسرم ی دفعه ساکت شد هی میگم خدایا ممنونم ازت به دادم رسیدی الان جغله نشسته داره برا خودش بازی میکنه 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم