2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم اینجا هوا خیلی خیلی گرمه

اونجا به نظرم داغون تره   یه بار شهریور اومدم جنوب داشتم خفه میشدم   نفسم بالا نمیومد  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام رفتی مشهد ؟ مانتو فروشی ایثار اینجا دکمه دار پیدا میشه راهنمایی فردوسیمن راهنمایی رو بیشتر ...

سلام سوسن جون، ممنون گلم مرسی😘 هنوز که نرفتم مشهد

ایثار قبلا رفتم

راهنمایی رو یکی دونفر دیگه هم خیلی تعریف کردن، من تاحالا نرفتم، ایشالا این دفعه میرم❤ 

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
اونجا به نظرم داغون تره یه بار شهریور اومدم جنوب داشتم خفه میشدم نفسم بالا نمیومد

آره از بس هوا گرم و خشکه آدم کباب میشه، تو شرجیاشم آبپز😅

همسر من کارگاه صافکاری داره ، خودش و پسرام اونجان بعد فکر کن تو این گرما بخوان رو ماشینایی که  از شدت گرما داغ شدن کار کنن ،جوشکاری و اینا هم که بماند🥺🥺🥺

کارشونم طوری نیست زیر کولر باشن و به خاطر گرما و آفتاب هی سردرد میگیرن 😔😔

آره از بس هوا گرم و خشکه آدم کباب میشه، تو شرجیاشم آبپز😅همسر من کارگاه صافکاری داره ، خودش و پسرام ...

اوه اوه. واقعا خدا بهشون توان و قوت بده.  خیلی سخته 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام.  امروزم 

با حال بد بیدار شدم. اصلا حوصلم نمی گرفت. هیچ کاری نکردم. فقط برا پسرم کباب دیگی پختم 

داروهام رو خوردم 

چند تیکه لباس با دست شستم 

چند تیکه ظرف با دست شستم 

گاز و کنار گاز مرتب و تمیز کردم 

ابچکون خالی شد 

ماشین خالی کردم 

عصر رفتم مغازه خواهرم موهام رو اتو کرد 

رفتم به مامان بزرگم سر زدم 

حموم رفتم 

زیر ابروهام رو برداشتم

شب با دوستای مامانم رفتیم سفره خانه.  نگم چه حریص بود صاحب سفره خانه دیگه نمیرم اونجا. اصلا بدم اومد. غذا کیفیت صفففر  دو لا پهنا هم حساب کرد 

اوه اوه. واقعا خدا بهشون توان و قوت بده. خیلی سخته

ممنونم😘

فردا قراره اینقدر گرم باشه که هواشناسی  تعطیل اعلام کرده🥵😰

یه فصل خرما پزون داریم تا تموم شه خودمون بیشتر از خرماها پختیم🤦🏻‍♀️

سلام. امروزم با حال بد بیدار شدم. اصلا حوصلم نمی گرفت. هیچ کاری نکردم. فقط برا پسرم کباب دیگی پختم ...

من دیروز کباب دیگی رو برای اولین بار تو سینی فر درست کردم و طعمش عالی شد. سینی فر رو گذاشتم داغ شد بعد گوشتا رو تو سینی  پهن کردم،فر رو از بالا و پایین روشن کردم و گذاشتم با حرارت کم گوشتا پخته بشه،اینجوری دیگه لازم نیست مثل ماهیتابه  کباب رو زیر و رو کنی.

سلام خانما اگه براتون مقدوره ب نیت دل من نفری ی صلوات بفرستینممنونم ازتون❤❤

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

الهی نیتتون هرچه زودتر محقق بشه و به خواسته دلتون برسبد🤲🤲🤲

سلاااام به همهزهرا جون و سایر مشهدی های تاپیک بشتابید به سوال من جواب بدین لطفامیخوام ان شاالله بیام ...

سلام عزیزم

سفرت بخیر🥰🥰🥰

صدف تو آبکوه مرکز حجاب هست ،هم چادرهای مختلف داره هم عباهای قشنگ.جنساشم نسبتا خوبه. سرچ کن عکس محصولاتش رو ببین انشالله مدلی که میخوای داشته باشه

سلام عزیزانم😍❤️

همش فک میکردم بیام بنویسم ولی قسمت نمیشد

امروز خونه هستم. صبح یکم دیرتر از روزای دیگه بیدار شدم ، ذهنم عادت کرده زود بیدار شه، روزای تعطیلم که می‌خوام یکم بیشتر بخوابم نمیتونم.

بلند شدم هال رو مرتب کردم و نپتون کشیدم

پسرا لباس خشکای تراس رو جم کردن

آشپزخونه رو مرتب کردم و دستمال کشیدم

ظرفا رو شستم

اسپند دود کردم

مرغ و پلو برای نهار گذاشتم

صبحونه حاضر کردم و چایی دم کردم 

فریزر رو از برق کشیدم و تمیز شد

اتاق پسرا رو مرتب کردم،خودشون جارو برقی کشیدن، بد نبود منم تصحیحش نکردم.

اتاق خودم رو مرتب کردم، یه شومیز نصفه دوختم این چند روز انشالله امروز تمومش کنم.

یسری لباس باید تا بشه و یسری هم اتو بشه.

امشب بریم یکم خرید کنیم

باید همین روزا دیدن نی نی تازه به دنیا اومده هم بریم

سلام عزیزمسفرت بخیر🥰🥰🥰صدف تو آبکوه مرکز حجاب هست ،هم چادرهای مختلف داره هم عباهای قشنگ.جنساشم نسب ...

ممنون عزیزم، حتما نگاه میکنم مرسی😘😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
2810