2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043489 بازدید | 88177 پست

@الهام1397  

عزیزم سلام 

گفته بودی در مورد تجربه م بگم و حرکت هایی که تو این مسیر عوض نکردن 😄خونه انجام دادم 

اول از اشتباهات خودم بگم، اشتباهات همسرم که خیلی زیاد بود و باید براش تاپیک بزنم 😬😬😬ولی اشتباهات خودم در قالب چند پست جا میشه. 

آقا ما ده سال پیش تصمیم گرفتیم خونه رو عوض کنیم. اولین اشتباهم این بود که خیلی رویایی فکر میکردم هم دنبال افزایش متراژ بودم هم دنبال محله خیلی بالاتر. چند بار همسرم پیشنهاد خونه بزرگتر محله خودمون رو داد که من رد کردم و این یه اشتباه. الان نمیتونم اون متراژ رو بخرم. 

دومین اشتباهم این بود که طبقه پایین خونه مون رو همسرم گفت بخریم و به نظر من یه کار بیهوده بود چون من فقط فکر رفتن به خونه بزرگتر و محله بالا بودم. الان اگر طبقه پایین رو داشتم راحت میتونستم برم خونه مد نظرم. 

بعد از دو سه سال سال 94که دیگه هم‌سرم از فکر خونه در اومده بود با اصرار من مجبور شد یه واحد شریکی بخره با فروش ماشینمون  که همسرم به شدت مخالف بود. وقتی خریدیم متری 2 خریدیم و وقتی برای فروش گذاشتیم خونه پایین اومده بود و متری 1800 شده بود، غر غر های همسرم و شریکمون که از درجه یک ها هستن تمومی نداشت 😑

دیدیم اومده پایین مجبور شدیم خونه رو اجاره بدیم و همیشه خداروشکر میکنم که فروش نرفت.هر چند نقلی کوچیک ولی خب اجاره ش کمک هست خداروشکر. 

بعد از چند وقت دوباره من اصرار اصرار که خونه رو عوض کنیم و چون خونه هی داشت گرون میشد همسرم میگفت اصلا، خونه رو بفروشیم و خونه بهتر نتونیم بخریم چی. توضیحات من برای اینکه همزمان معامله رو انجام میدیم کاملا بی اثر بود. 

ادامه پست بعد 

من  وقتی دیدم همسرم اصلا راضی به ارتقا خونه نیست زوم کردم برای خرید خونه شهرستان که بعد 6 سال سال 1400 از آشناها یه واحد آپارتمان پیش خرید کردیم، با فروختن ماشینمون و فروختن یه مقداری از طلای من، دادن رهن کامل و گرفتن قرض. با اینکه کل خونه شد 1 تومن ولی این همه رفتیم زیر قرض و بدهی 😒

سه ماه بعد ماشین تحویل 1 ساله به اسم من در اومد که از من اصرار و از همسرم انکار که ما کلی بدهی داریم از کجا بیاریم آخه پول ثبت نام رو. قسط اولش رو داشتیم با فروش بقیه طلاهای من، کلا از لحاظ طلا صفر شدم ولی قسط دوم رو که موقع تحویل ماشین بود اصلا نداشتیم. با وجود اون همه قرض هم همسرم فکر می‌کرد نمیتونه سر سال جور کنه مبلغ رو، درسته که مبلغ زیادی نبود ولی برای ما با توجه به درآمدمون و قسط هامون زیاد بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و یه دلیل مخالف بودن همسرم این بودکه میگفت داره قیمت کارخونه به بازار نزدیک میشه. 

ولی با پافشاری های زیادم مجبور شد ماشین رو بنویسه با این دلیل قانع شد که فوقش نشد جور کنیم حواله رو می‌فروشیم. 

سال 1401 ماشین رو تحویل گرفتیم و چون نیمه اول سال چند تا  کار خوب به پست همسرم خورد و افزایش حقوق هم داشتیم، تونستیم پول رو به سختی جور کنیم. 

برای خود من درس عبرت شد که نمیشه ده پله رو یکی کرد. باید آهسته ولی پیوسته قدم برداشت. 

نتیجه دوم اینکه برای خرید خونه، طلا و ماشین خیلی کمک کننده ست. 

پس بهترین کار این هست که به شکل طلا و ماشین پس انداز کنیم و موقع خرید خونه بفروشیم. اگر قیمت خونه رفته باشه بالا، اینا هم رفتن و یه مقدار از قیمت خونه رو پوشش میدن. 

مردها البته شاید شوهر من اینطور هست ولی به شدت محتاط هستند و از دایره امن خودشون بیرون نمیان باید عزم جدی داشته باشیم برای کاری که میکنیم. البته که قبلش جوانب رو بسنجیم. 

قبل از اومدن بچه و حتی قبل رفتن بچه به مدرسه میشه خوب پس انداز کرد پس تازه عروس ها قدر بدونید. و استفاده کنید. البته سن که میره بالا یه مقدار جسارت آدم کمتر میشه شاید من اینطوری شدم. مثل قبل رو یه موضوعی گیر سه پیچ نمیدم که انجام بشه 😢

و مهمترینش و مهمترینش 

تلاش کن مدیریت کن خدای مهربون خودش به موقع میچینه برات 

ببخشید اگر پرحرفی کردم، این تجربه ها برای من گرون تموم شده دلم میخواست به اشتراک بذارم شاید چراغ کسی باشه و اشتباهات من رو نکنه. 

لطفا برام دعا کنید بتونم خونه م رو عوض کنم و برم خونه ای که دوست دارم. البته با سلامتی و با دل خوش 

بهترین ها نصیبتون ان شاء الله 😍😍😍

دوستتون دارم 

بازم ببخشید پرحرفی کردم 

سلام  برنامه ی دیروزم

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅

اتاق پسرم مرتب بشه ✅

ابچکون خلوت بشه ✅

نهار درست کنم ✅

داروها خورده بشه +دی پسرم ✅✅

کالری ۱۳۰۰ ✅

ظرفای نهار بشورم ✅

گاز تمیز شه ❌

شام درست کنم  ✅

کتاب بخونم ۱ ساعت ❌

پذیرایی مرتب بشه سطحی ✅

ظرفای شام بشورم ✅

لباس خشک ها تا زده و جا به جا شه

بالکن دستمال بشه ✅

گاز بالکن دستمال بشه ✅

صیفی جات شسته بشه و بره یخچال ✅

فرنی و شیر برنج درست کنم ✅

نمازا اول وفت خونده بشه✅

جانبی مایه ماست زدم

همه‌جا رو سطحی یه برقی کشیدم

خمیر درست کردم

با پسرم درساش کار کردم

فیلم دیدم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامه ی امروزم

باشگاه دارم برم

با پسرم درساش کار کنم

چند تماس تلفنی دارم بگیرم

برم دکتر زنان

دوش بگیرم

لباس بشورم و پهن کنم

تختم مرتب بشه

سینی فر شسته بشه

نهار و شام درست کنم

ظرفای شام و نهار بشورم

نمازا اول وقت

داروها خورده بشه +امگا و ففول

آشپزخونه مرتب بشه

گاز آشپزخونه تمیز بشه

اتاق پسرم مرتب بشه

۲ ساعت کتاب بخونم

بعد از ظهر یک ساعت و نیم بخوابم و صبح نخوابم

کالری رو ۱۳۰۰

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام خواهری ها من از قدیمی های این تاپیکم الان حالم خوب نیست همه جا به هم ریخته حالمم خوب نیست کمکم کنید 😭😭😭بخدا دوست دارم خودمو بکشم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
و باز هم زلزله و باز هم افغانستان 

بله امروز دوباره زلزله 6ریشتری، شهر ما هم لرزید نمیدونیم باید تو خونه باشیم یا  آواره کوچه خیابونا،  برای هر روز و شبی که آسوده سرتون میزارین رو بالشت و میخوابین خداروشکر کنین،  ما پنج روزه خواب و بیداریمون پر از استرس وترسه  و خونه هامون  تا مرز فرو ریختن میره  ولی نجات دهنده فقط خداست،  دعامون کنین لطفا. 

بله امروز دوباره زلزله 6ریشتری، شهر ما هم لرزید نمیدونیم باید تو خونه باشیم یا  آواره کوچه خیاب ...

ان شاء الله که به حق همین وقت و ساعت بلا ازتون دور باشه عزیزم 

خدا به مردم افغانستان هم کمک کنه 

سلام خواهری ها من از قدیمی های این تاپیکم الان حالم خوب نیست همه جا به هم ریخته حالمم خوب نیست کمکم ...

سلام دوست عزیزم.

شما پارادایس هستید؟🌼🌼

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
بله امروز دوباره زلزله 6ریشتری، شهر ما هم لرزید نمیدونیم باید تو خونه باشیم یا  آواره کوچه خیاب ...

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء.

خدایا به حق امام رضا(ع) آرامش رو به زمین بازگردان.

الهی آمین،،،یا رب العالمین.🤲

سلام خانما من امروز کار خاصی ندارم خونه مرتبه گاز و سینک هم تمیزه ناهار آبگوشت بار گذاشتم پسرم رو صب ...

نمیدونم شما همین کاربر هستید یانه،حداقل امضاتون که همونه،خواستم بگم اگه این پستو بخونید حتما انرژی میگیرید.👩💪

سلام دوست عزیزم. شما پارادایس هستید؟🌼🌼

سلام یعنی چی🙄

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم