2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام یعنی چی🙄

گفتید قدیمی هستید.من فکر کردم شما همون کاربر پارادایس هستید که سال ۹۸ توی تاپیک پست گذاشته بودن.یکی از پستهاشونو ریپلای کردم براتون.

ببخشید چون امضاتون شبیه ایشون بود،اشتباهی گرفتم.

😊😊😊

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام دخترا❤️

از دو روز گذشته بگم❤️

مرحله اول خریدهای کلینیک انجام شد😍دیگه برای مریض های جدید مشکل نداریم❤️

تحویل گرفتم،پولشو زدم،وانت گرفتم و تحویلشون گرفتم❤️

مرحله دوم قرارداد ها بسته شد❤️

جلسه توجیهی هماهنگ شد❤️

با سه تا مرکز mri صحبت کردم،احتمالا با یکی شون ببندم❤️

یه دوره میخوام برم و مدرکشو لازم دارم،پرس و جو و تحقیق درموردش انجام دادم،انشالله شنبه تصمیم قطعی میگیرم❤️

چندتا ویدئو اموزشی دیدم❤️

با دکتر صحبت کردم،دوتا کار رو بهش سپردم،قراره دو تا جلسه ست کنه❤️

رفتم حموم❤️

یکم به خودم رسیدم و ناخن هامو گرفتم❤️

تمام سطل زباله ها خالی شد و زباله ها رو گذاشتم بیرون❤️

ابچکان دو سری خالی شد❤️

خورش بامیه با پلو درست کردم❤️

کلی ظرف شسته شد❤️

سینک رو برق انداختم❤️

ماشین ظرفشویی خالی شد و دوباره چیدم،فیلترش شسته شد و نمک و جلا هم پر شد❤️

ماشین لباسشویی زدم و خالی شد و پهن شد و لباس خشک ها جمع شدن❤️

یسری لباس های خودم و خواهرم رو بردم خشکشویی و لباس قبلی ها رو گرفتم❤️

یسری لوازم خواهرم رو جا دادم سرجاشون❤️

با دو تا پزشک همکار صحبت کردم❤️

امار دستگاه سانتریفیوژه رو دراوردم❤️

کلی آب خوردم و قرصامم خوردم❤️

به گل ها آب دادم❤️

پنجره سازه اومد شیشه رو درست کرد،پولشو دادم❤️

دو تا دعوای حسابی رو از سر گذروندم،اما هنوز زندم و سرپا❤️

وقت از تراپیست ام گرفتم❤️

خودمم از  سخت جانی خودم در عجب ام😁🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتید قدیمی هستید.من فکر کردم شما همون کاربر پارادایس هستید که سال ۹۸ توی تاپیک پست گذاشته بودن.یکی ...

🤣🤣🤣🤣🙊من فکر کردم یه نوع مریضی هست 🤣🤣🤣🤣نه نیستم خواهری من از بوه های تاپک گلبوته خانومم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
🤣🤣🤣🤣🙊من فکر کردم یه نوع مریضی هست 🤣🤣🤣🤣نه نیستم خواهری من از بوه های تاپک گلبوته خانومم

😅😅😅

نه بابا...

گلبوته خانومو نمیشناسم.تاپیکشون در مورد چی هست؟

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
😅😅😅 نه بابا... گلبوته خانومو نمیشناسم.تاپیکشون در مورد چی هست؟

خانه داری و روابط

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

باشگاه دارم برم✅

با پسرم درساش کار کنم ❌

چند تماس تلفنی دارم بگیرم✅

برم دکتر زنان✅

دوش بگیرم✅

لباس بشورم و پهن کنم✅

تختم مرتب بشه✅

سینی فر شسته بشه✅

نهار و شام درست کنم✅

ظرفای شام و نهار بشورم✅

نمازا اول وقت✅

داروها خورده بشه +امگا و ففول✅✅

آشپزخونه مرتب بشه✅

گاز آشپزخونه تمیز بشه✅

اتاق پسرم مرتب بشه✅

۲ ساعت کتاب بخونم💎  ا ساعت شد 

بعد از ظهر یک ساعت و نیم بخوابم و صبح نخوابم✅

کالری رو ۱۳۰۰❌ پرید 😐

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام شبتون بخیر 

یادم نیست از کی ننوشتم

پس فقط همین امروز رو میگم

صبح موقع اذان باز لرزیدیم، بعدش خوابیدم ولی خوابهای آشفته دیدم

بیدار شدم علی جون رو حاضر کردم با باباش رفت مدرسه.

نشستم پای لپتاپ، غول مرحله آخر یه پروژه رو تلاش کردم شکست بدم که موفق نشدم.

یه عالمه تماس داشتم برای هماهنگی سرویس علی جون که نهایتا به نتیجه ای نرسید و موند برای بعدا‌

خونه رو گردگیری کردم و جارو زدم

مهدی جون رو حمام بردم

دو سری لباسشویی روشن کردم و لباسها پهن شد

لباس دستی هم شستم

نهار داشتیم

علی جون اومد نهار خوردیم

یکی دو ساعت با پسرا خوابیدیم

خونه رو مرتب کردم ظرف شستم

نیم ساعتی با پسرا گرگم به هوا بازی کردیم(خودم به تخلیه انرژی نیاز داشتم😅🥴).

همسرم اومد رفتیم خرید

برگشتیم میوه و سبزیجات رو شستم خشک شد چیدم سبد گذاشتم یخچال

شام آماده شد صرف شد

یه خیاطی داشتم انجام دادم

و نهایتا خاموشی زدیم

اگه بشه فردا پروژه م رو تموم کنم انشالله،عالی میشه

دندونپزشکیمم باز کنسل شد. طرف قراردادمون نیست دیگه و باید یه دندونپزشکی دیگه برم.

@الهام1397   عزیزم سلام  گفته بودی در مورد تجربه م بگم و حرکت هایی که تو این مسیر عوض ...

عزیزم ممنونم از اینکه از تجربه هاتون گفتین. 🙏♥️

ما شش سال پیش که ازدواج کردیم رفتیم یه خونه ی کلید اول شیک ولی تو یه منطقه ی نوساز و در حال پیشرفت. 

اون زمان ۳۰ رهن نشستیم. صاحبخونه گفت میخواد خونه رو بفروشه ۷۰. خود خونه هم حدود ۳۰ وام داشت. 

بعد ما گفتیم نهههه ما اصلا اینجا خونه نمیگیریم اینجا برا ما خوب نیست.‌ الان قیمت اون خونه ها بالای یه میلیارده وقتی بهش فکر میکنم که چقد راحت میتونستیم خونه دار بشیم خیلی ناراحت میشم. 🙄

خلاصه منم که خیلی توقعم بالا بود گفتم من این محله نمیمونم سریع چند ماه بعد عروسی بلند شدیم. رفتیم یه خونه ی دیگه. متاسفانه تا سال بعدش پول رهنمون  به شدت بی ارزش شد. باز اونجا هم من بهونه اوردم گفتم خونه قدیمی سازه  و فلان... 

بعد دیگه رفتیم یه محله ی دیگه که تقریبا بیرون شهر حساب میشد ۲۰ تومن رهن نشستیم بقیه ی پول رو هم که قرار بود بزاریم روش و بذاریم بانک مسکن، از دستمون رفت. 

خدا رو شکر پارسال تونستیم با وام و قرض و فروش ماشین یه خونه ی نقلی بگیریم. 

اگه تجربه ی الانم رو داشتم از همون قبل عروسی تلاشم رو برای خرید خونه میکردم.  اون زمان واقعا راحت میتونستیم خونه بگیریم. اما چون بی تجربه بودم و هیچ وقت مستاجر نبودیم قدر خونه داشتن و خریدن رو نمیدونستم.

کاش اون وقت کسی بود که راهنماییمون میکرد. متأسفانه شم اقتصادی اطرافیان هم مثل خودمون پایین بود و راهنماییهاشون بدتر باعث شد چند سال اول درجا بزنیم. 

عزیزم ممنونم از اینکه از تجربه هاتون گفتین. 🙏♥️ ما شش سال پیش که ازدواج کردیم رفتیم یه خونه ی ک ...

سلام عزیزدلم، خواهش میکنم. 

خدارو هزار مرتبه شکر که خونه گرفتید 

اوایل زندگی متاسفانه آدم خامه و پر از اشتباه. اگر اطرافیان آگاهی هم نداشته باشیم که بدتر. 

برای ما هم دقیقا همین بود متاسفانه مشاور دلسوز و آگاهی نداشتیم. 

ولی من یه تجربه دیگه هم به دست آوردم و اون اینه که نباید دست رو دست گذاشت و غصه گذشته رو خورد. 

باز هم قطعا طول زندگی فرصت پیش میاد برای پیشرفت، ما باید فقط شمشیرمون رو تیز کنیم(با کار و تلاش و مدیریت)که وقتی فرصتی جور شد، آماده باشیم. 

اان شاء الله با تجربه هایی که داریم در آینده بهتر قدم برداریم. 

به امید بهترین برای شما دوست خوبم و بقیه بچه ها ♥️♥️

نمیدونم شما همین کاربر هستید یانه،حداقل امضاتون که همونه،خواستم بگم اگه این پستو بخونید حتما انرژی م ...

سلام عزیزم بله همون کاربر هستم 

هنوز هم به این تاپیک وفادارم و پیامها رو میخونم ❤️

دورادور از بچه های قدیم حالشون رو میپرسم 

ممنون بابت انرژی مثبتت 🌹🌹🌹

به دلم انداختین برم اون صفحات رو بخونم 

امیدوارم موفق باشین😘😘😘

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
اا یده پاییزی من، با اولین بارون اهواز فلافل واش رشته میزنم بربدن    ، ورو میارم به انواع ...

سلام خوبی 

گفتی نون سیاح یادم اومد هنوز دستور مفطح مامان پزت رو ندادی🧐🙃

نون سیاح رو خودت درست میکنی آیا؟ من تا حالا درست نکردم آخه دوسش ندارم😅

و یه دلیل مخالف بودن همسرم این بودکه میگفت داره قیمت کارخونه به بازار نزدیک میشه.  ولی با پافش ...

سلام عزیز🌹

ممنون اکه وقت گذاشتی و تجربه هات رو به اشتراک گذاشتی😘

درسته تجربه های سختی بوده ولی درس های خوبی داشته👌

اللهی که با سلامتی ودل خوش بتونید خونه اتون رو با خونه دلخواهتون عوض کنید و خوشبختی و آسایش ساکن همیشگی قلب و روح و خونه اتون باشه 🤲🤲🤲