2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043516 بازدید | 88177 پست
آخی عزیزم آره مواد شوینده به مرور زمان خدای نکرده حساسیت میارن من میگرن دارم برا همین نمیتونم خیلی ...

اگه بهم نخندید(حالا خندیدید هم اشکال نداره😅)خواستم بگم که آنتی تز ،رو تا حالا نشنیده بودم و امروز از شما این کلمه رو یاد گرفتم🤗🌹

سلام  والا کلا کم حرفم زیاد حرف نمیزنم  وگرنه خاموش نیستم

سلام

خوشحالم که پیشمون هستین😃هرچند به قول خودتون کم حرف، ولی باز خوبه که با لایکاتون ما رو از همراهی و بودنتون باخبر میکنید😍🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، کتابهای زبان رو میتونید همیشه از دی جی کالا با یه تخفیف خیلی خوبی (تقریبا نصف قیمت) بگیر ...

ممنون که گفتید🌹🌹

منم دخترمو میفرستم زبانکده ،ببینم شاید برای دخترم هم داشته باشن.

سلام عزیزم امکانش هست بگید اگزماتون چطوری برطرف شد؟ دخترم اگزما داره و همیشه درگیره متاسفانه

سلام عزیزدلم♥️🤩 

من انواع کرم های خارجی مارک های معتبر مثل اون ، کرم های دست‌ساز، کورتون و... رو استفاده کردم. 

تنها چیزایی که روم جواب داد و واقعا موثر بود:

یکی اینکه از مایع دستشویی مطلقا استفاده نکردم و به جاش از صابون گلیسرین استفاده می‌کردم.

دوم کرم اوره ثمین عااااااالیه، مرتب دستم رو با این کرم مرطوب نگه می‌داشتم. 

سوم موقع تماس با آب، ظرف شستن، سرویس و....، اول یه دستکش پارچه ای دست میکردم بعد دستکش نظافت 

ان شاء الله دختر گلتون خوب بشن هر چه سریعتر ♥️ 

سلام عزیزم امکانش هست بگید اگزماتون چطوری برطرف شد؟ دخترم اگزما داره و همیشه درگیره متاسفانه

ترکیب گلیسیرین و وازلین و پماد آد  به نسبت مساوی خوبه. وقتی دستاشو شست و خشک کرد و یکم رطوبت موند بزنه.

برا من خیلی خوب بود. بهتر از داروهای ترکیبی بود که دکترم نوشته بود و خیییلی گرون در میومد

منم سه سالیه دارم متاسفانه. و خودم رعایت نمیکنم وگرنهخوب شده بود.

منم موقع کار با مواد شوینده زیر دستکش یه دستکش نخی میپوشم.

مشکل من فقط اینه که وقتی دارم غذا درست میکنم شونصد بار دستامو با آب میشورم.

از این به بعد دستکش لاتکس بدون پودر میخوام بگیرم و موقع آشپزی بپوشم. تاثیر داشت میام میگم.

خانمها مرسی در مورد اگزما صحبت کردین.‌

چند وقته رو دستم قرمز شده بود و با مرطوب کننده هم خوب نشد نمیدونستم از چیه. 

من اصلا از دستکش نه برا لباس شستن و نه ظرف استفاده نمیکردم. فکر میکردم فقط پوست دستم با مواد شوینده خشک میشه که بعد با مرطوب کننده مثل اولش میشه.  

کاش اینا رو قبلا میدونستم که دستم به این روز نمی افتاد. ☹️

سلام عزیزدلم♥️🤩  من انواع کرم های خارجی مارک های معتبر مثل اون ، کرم های دست‌ساز، کورتون و... ...

گلم شما دستات دقیقا مثه قبل شده؟

اصلا خشکی نداره؟

من یه مدت که رعایت میکنم بند اول انگشتام دقیقا عین اولش میشه. ولی بعدش که اصلا خارش و پوسته نداره یادم میره کرم اینا بزنم بازم مثه قبل میشه.

میخواستم بپرسم که شما دستات اول از بندای بالایی خوب شد یا از پایینا؟ و اینکه آبو غذا هم تاثیر داره چیا رو رعایت کردی؟