2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043522 بازدید | 88177 پست
آخی پس همدردیم ولی اونم کمتر کن چون خدای نکرده حساسیت ریوی میاره و حتما حتما دستکش داشته باش چون من ...

اتفاقا یه مدت اگزما هم داشتم 😁😁😁

خداروشکر برطرف شد 

دستکش استفاده میکنم همیشه 😍

مرسی دوست مهربونم واسه راهنماییت 😍😍😍♥️♥️♥️♥️🤩🤩🤩🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزانم، شبتون بخیر

این چند روز عمدتا پای لپتاپ بودم، یه قورباغه بزرگ داشتم، خیللللی بزرگ،از روز شنبه شروع کردم و بخش بخش پیش رفتم ولی هنوز نتونستم تمومش کنم، شاید بشه گفت فقط دو تا دستانش تموم شد بقیه ش مونده🥴🥴🤐.خیلی سخت بود و هست البته.

دیشب جای همگی خالی یه حرم رفتیم و چقدددددر چسبید،هوا هم خوب بود و یه نسیم فوق العاده میومد، تو صحن نشستیم.

امروز هم صبح فایزه اومد پیش پسرا، من کماکان در حال مبارزه با قورباغه م بودم، یجورایی شکست دادن این قورباغه برام رسیدن به اولین  قله پیروزیم تو این حیطه کاری هست، برام دعا کنین خوب پیش بره

نهار خوردیم و فایزه مهدی رو خوابوندم و رفت

منم ذهنم خستتتته بود یه ساعتی خوابیدم

بعد از بیداری یکم دیگه کار کردم رو پروژه م

با پسرا یکم خونه رو جم کردیم

ظرف شستم

به گلدونا آب دادم

یکم با پسرا بازی کردم، حباب بازی و قایم موشک و گرگ بازی

شام املت گذاشتم

پسرا رفتن حمام و علی جون خود شو داداشش رو شستم و اومدن بیرون

همسرم اومد و شام خوردیم

قرانمو خوندم

دوش گرفتم

راجب مشکلاتی که سر راه شکست قورباغه م بود با یکی مشورت کردم و چند تا راهکار داد ولی وقت نشد از راهکارهاش استفاده کنم امیدوارم مسیر رو برام هموار کنه(فعلا بدجور پیچیده بهم).

خاموشی زدیم ولی پسرا دارن تو تاریکی بازی میکنم امیدوارم زودتر انرژیشون تموم شده و بخوابن

ممنون گلم. واسم دعا کنین مشکلم حل بشه

الهی هرچه زودتر فرج بشه،از اون فرجهای (عاجلا قریبا کلمح البصر او هو اقرب یا محمد یاعلی و یا علی یا محمد) و مشکلتون حل شه به حق محمد و ال محمد🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

سلام بچه ها ♥️ امیدوارم ایام به کامتون باشه ♥️🤗 من امروز چهار و بیست دقیقه رسیدم خونه.  سرو ...

سلام عزیزم، کتابهای زبان رو میتونید همیشه از دی جی کالا با یه تخفیف خیلی خوبی (تقریبا نصف قیمت) بگیرید، خیلی بصرفه اس

اتفاقا یه مدت اگزما هم داشتم 😁😁😁 خداروشکر برطرف شد  دستکش استفاده میکنم همیشه 😍 مرسی دوس ...

سلام عزیزم

امکانش هست بگید اگزماتون چطوری برطرف شد؟

دخترم اگزما داره و همیشه درگیره متاسفانه

سلام دوستان عزیز، صبحتون بخیر و شادی. 💐

برنامه ی امروزم: 

سینک خالی

جمع رختخوابها بلافاصله بعد از بیدار شدن

مرتب کردن یکی از کمدها

لباس دخترم رو ببرم پیش خیاط برای جادکمه

دوخت درز پتو پاره شده

درست کردن ناهار؟🤔

شام؟🤔

حمام کردن✔️

شستن لباس با دست✔️

گردگیری کوچیک

حذف پنج تا از تاپیکای ذخیره شده ام

با پسرم بداخلاقی نکنم و اصلا با صدای بلند باهاش حرف نزنم.

تاپیک عقل و بی عقلی بانو ارتمیس رو شروع کنم و نکته برداری کنم. 

سلام عزیزانم، شبتون بخیر این چند روز عمدتا پای لپتاپ بودم، یه قورباغه بزرگ داشتم، خیللللی بزرگ،از ر ...

الهی مسیرتون سهل و هموار بشه و هرچه زودتر به این قله برسید ان شاءالله🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹