2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043676 بازدید | 88179 پست
سلام دوستان  خانمای کدبانو و باسلیقه  لطفاً راهنمایی کنید مرسی 1)میخوام چندتا گل طبیعی ...

سلام به قول سوسن خانم اول سانسوریا بعد پتوس  البته نور با فاصله از پنجره میخواد ونه نور مستقیم بعد کاکتوس که من عاشقش هستم ورسیدگی زیاد نمیخواد شاید هفتگی یبار سیراب بشه کافیه...بعدم میتونی بری گلخونه های اطراف خونتون اونجا نگاه کنی باتوجه به آب وهوای منطقتون انتخاب کنی گلم.دیوارهای ما هم خالی هست و من هیچی جز ساعت نزدم به دیوار

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام امروز میرم خونه پدرم وزود بیدارشدم تاخونه مرتب بشه ساعت ۸میان دنبالمون .اتاق هامرتب بشه برای بچه ها لباس بردارم .ظرف های شسته شده بره سرجاش .به گلدونها آب بدم .صبحانه خونه بابا خورده میشه فقط قرصهامو بردارم.روزتون خوش😘😘😘❤️

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  خانمای کدبانو و باسلیقه  لطفاً راهنمایی کنید مرسی 1)میخوام چندتا گل طبیعی ...

سلام عزیزم

برای مورد اول ک گل بزرگی میخواین ک نیاز کمی ب نور داره: زاموفیلیا، سانسوریا، برگ انجیری فر، اگه پولش براتون مهم نیست بابا آدم ک من خودم عاشقشم

برای توی سرویس هم بامبو و پتوس ساده یا سبز، ابلق خراب میشه توی محیط تاریک

و ی نکته دیگه اگه خونتون نور نداره ب هیچ عنوان گیاهان ابلق یا برگ رنگی نگیرید، چون خراب میشن و میخوره تو ذوقتون

بازم سوالی بود در خدمتتونم

سلام عزیزم برای مورد اول ک گل بزرگی میخواین ک نیاز کمی ب نور داره: زاموفیلیا، سانسوریا، برگ انجیری ...

سلام. مرسی از راهنمایتون

اسمشون رو سرچ میکنم

خونم کلا خالیه همه وسایل ساده البته خودم سادگی رو بیستر دوست دارم ولی میخوام برا تنوع ی تغیراتی بدم ک سلیقه خانم خونه بیشتر ب چشم بیاد😏 ک متاسفانه اصلا نمیدونم باید چکار کنم و چی باید بخرم

سلام. مرسی از راهنمایتون اسمشون رو سرچ میکنم خونم کلا خالیه همه وسایل ساده البته خودم سادگی رو بیس ...

اتفاقا دست روی بهترین گزینه گذاشتین

بنظر من گل و گیاه ب روح انسان نشاط میبخشه و باعث شادابی میشه

من گل توی خونمون خیلی زیاد دارم بازم سوال داشتین بپرسین عزیزم

اتفاقا دست روی بهترین گزینه گذاشتین بنظر من گل و گیاه ب روح انسان نشاط میبخشه و باعث شادابی میشه ...

مرسی دوست عزیز 

فقط میشه بگی مثلا چندتا بخرم همه بزرگ باشن یا اصلا چ اندازه باشن و چطور و کجا بزارمشون همه رو کنارهم و نزدیک بزارم؟ گوشه بزارم چطوری باشه خوشگلتر جلوع میده

پذیرایی تقریبا نزدیک ب 55 متر هستش

🌼🌼

من امروز بازم اداره کار داشتم رفتم و برگشتم.‌

باید در کابینتها رو با اسپره پاک کنم.

برا ناهار ابگوشت درست کنم. 

رختخوابها رو جمع کنم.

سرویس رو بشورم. 

لباس بشورم. 

لباسای توی کمد خودم رو مرتب کنم. 

یه گردگیری سطحی کنم.

.......

بالاخره مربا رو درست کردم ولی نمیدونستم نباید ابش خیلی بخار شه سفت شده شاید قابل خوردن نباشه. 🙄 

دیروز با اینکه منظم کارهام رو کردم ولی بعد از ظهر دیگه از نظر روحی کم اوردم. با خودم گفتم تا کی باید انقد خونه داری و بچه داری کنم دلم میخواد یه ساعت وقت ازاد برا خودم داشته باشم. دلم میخواد برم دانشگاه و کار کنم.‌ 

چرا منی که شاگرد اول بودم هیچی نشدم... 

انقد اعصابم خورد بود که سر بچه ی دو ماهه ام داد زدم.😭 از دست شوهرمم عصبی شدم که چرا به اندازه کافی کمکم نمیده... ☹️

امیدوارم بتونم از پس این تلاطم های روحی بر بیام. دلم میخواد  رشد کنم از نظر اخلاقی و شخصیتی ادم بهتری بشم.

مادر خوبی باشم اونجوری که دوست داشتم مادر خودم باشه ولی نبود. ارزووومه یه روزی بتونم از اول یه رشته ی دیگه بخونم رشته ای که کاربرد داشته باشه نه مثل رشته ی فعلیم. 

خدایا کمکم کن. 🙏🥺

سلام عزیزم برای مورد اول ک گل بزرگی میخواین ک نیاز کمی ب نور داره: زاموفیلیا، سانسوریا، برگ انجیری ...

چه قدر اطلاعاتتون خوبه 

چی میشه منم برم خونه جدید و بزرگ 

گل بخرم برلی خونه م از شما و بقیه بچه ها راهنمایی بخوام 🥺

لطفا اگر براتون مقدوره برام صلوات بفرستید یه خونه خوب بخرم ♥️

مرسی دوست عزیز  فقط میشه بگی مثلا چندتا بخرم همه بزرگ باشن یا اصلا چ اندازه باشن و چطور و کجا ...

بنظرم برای دکور خونه هر چی گل و گلدون بزرگتر دکور شیکتر در میاد، البته این نظر منه

من برای گوشه های خونمون از برگ انجیری و سانسوریا استفاده کردم و یدونه بنجامین ک داره برگ میریزه و خراب میشه😥

البته دیفن باخیا هم دارم ولی خب گوشه ای گذاشتم ک نور زیادی نداره و کمتر هم توی چشم هست چون گلدونش کوچیکه. 

غیز از اینها ی استند پر از گل و سه پایه گل دارم ک شامل گلدونهای کوچیک و بزرگ رنگی رنگی هست

پذیرایی ماهم اندازه پذیرایی شماست و کلا سمت پنجره رو استند و پایه گلدون گذاشتم

چه قدر اطلاعاتتون خوبه  چی میشه منم برم خونه جدید و بزرگ  گل بخرم برلی خونه م از شما و ب ...

ان شالله ک آرزوتون محقق میشه عزیزم

براتون صلوات فرستادم 

اگه علاقه ب گل و گیاهان داشته باشی نا خوداگاه تموم سرچ ها و کتابهات میشه راجع ب این مورد😍

بنظرم شما از گلدونهای شیشه ای پتوس استفاده کنید، نه توی جابجایی ها آسیب میبینه نه چیز دیگه، تازه فضای داخل خونتون رو فوق العاده شیکتر میکنه😍

🌼🌼 من امروز بازم اداره کار داشتم رفتم و برگشتم.‌  باید در کابینتها رو با اسپره پاک کنم. بر ...

عزیزدلم 

منم رتبه 1 ارشد بودم و وقتی بدون کنکور برای دکترا هم استادم برم می‌داشت و من حتی در حال آماده سازی کارهای مقدماتی تز دکترام بودم(چون کار ارشدم زمان‌بر بود و تو دکترا هم قرار بود همون فیلد رو ادامه بدم، نظر استادم این بود که بعد دفاع پایان نامه م بیام دانشگاه و کارهای مقدماتی رو بکنم) یهو متوجه شدم باردارم 

رفتم سونو دیدم دوقلو 

خلاصه دکترام کنسل شد و نرفتم چون شهرستان هم بود 

کار هم که هیچی 

انقدر داغون بودم که، یادمه بچه هام کمتر از یه ساله بودن کتاب ها رو می‌آوردم وسط که بخونم که تهران بیارم، ولی نمیتونستم با دو قل بچه و شهر غریب و بدون کمک 

تا اینکه کم کم پذیرفتم و همه انرژیم رو گذاشتم واسه بچه ها.ولی ته دلم منتظر فرصت بودم که بخونم یا کار کنم 

5 سالگی بچه ها یه کاری برام درست شد که همه میگفتن احمقی داری میری آنقدر حقوقش، کم بود ولی رفتم 

بعد یه مدت کم کم خودم رو نشون دادم نمیگم الان حقوق بالایی دارم نه معمولی وزارت کاری ولی تقریبا راضیم 

شما هم عجله نکن عزیزم به جاش شمشیرت رو تیز کن 

مثلا ببین چی به کارت میاد در آینده، اکسل، زبان، حسابداری، مهارت مربوط به رشته خودت؟؟؟؟؟ 

سعی کن شده روزی نیم ساعت یه ساعت براش وقت بذاری ولی پیوسته 

ادامه پست بعد

بعد یه مدت میبینی کلی حرفه ای شدی تو اون کار 

همسرتون هم اگر همراهی نمیکنن واقعا تایمش رو دارن یا نه؟ اگر نه که الویت تون دو تا چیز باشه غذا درست کردن و بچه داری، این رو به عینه خودم تجربه کردم و برام مفید بود 

خیلی درگیر خونه نباشید، نه که بگم خونه کثیف باشه ولی قبول کنید تا چند وقت نمیشه به همه کارا رسید 

اگر همسرتون تایمش ن آزاده باهاشون صحبت کنید و بگید تحت فشارید نه با غر. کاملا منطقی و دوستانه 

همه کارا رو قبل اومدن همسر نکنید که وقتی میاد فک کنه کاری نبوده 

وقتی میان یه سری کارا رو جلو چشمشون بذارید انجام بدید و بچه رو بدید ایشون نگه داره 

ویتامین ها و مکمل هاتون رو بخورید که از لحاظ جسمی و روحی کم نیارید و بدونید که این شرایط موقته و بعدا حسرت می‌خورید که چرا از نوزادی بچه لذت نبردید 

ببخشید پر حرفی کردم ♥️