2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043663 بازدید | 88179 پست
ان شالله ک آرزوتون محقق میشه عزیزم براتون صلوات فرستادم  اگه علاقه ب گل و گیاهان داشته باش ...

ممنون عزیز دلم لطف کردید 

ان شاءالله خونه جدید بخرم حسابی مزاحمتون میشم 

بهترین ها سهم قلب مهربون خودتون ♥️

عزیزدلم  منم رتبه 1 ارشد بودم و وقتی بدون کنکور برای دکترا هم استادم برم می‌داشت و من حتی در ح ...

یه دنیا ممنون به خاطر حرفای دلگرم کننده تون♥️

شوهرم کارش مربوط به ساختمانه و سخته ولی حتی روزهایی که بیکاره و خونه ست اب برنمیداره بخوره و من رو صدا میزنه اب براش ببرم. 

یا مثلا روزی که از بیمارستان مرخص شدم لباساش رو گذاشته بود تو تشت تا بشورمشون. ☹️

اون یه خورده تنبله منم اونقد زرنگ نبودم که بتونم تغییرش بدم. 😞

(حتی اگه شده روزی نیم ساعت یه ساعت براش وقت بذارین ولی پیوسته) 👍👍 از توضیحات خوبتون اسکرین میگیرم و در موردشون فکرمیکنم. 

الان پسر بزرگم بهم اویزون شده و نمیذاره فکر کنم. 

بازم ازتون ممنونم. 🙏💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها دیروز من خیلی دلم ماوی میخواست درست کردم با بچه ها خوردیم کلی ظرف شستم همسرم اومد پنکه رو درست کرد پشت یخچال رو باز کردم کلی خاک بود اونا رو جارو کردیم 

شام هم عدس پلو درست کردم خودم ارده شیره خوردم 

بچه های من تازه شب حس بازی کردن دارن با مکافات ۱۲.۳۰ خوابیدن و منم بیهوش شدم 

صبح ۸ بیدار شدم صبحانه آماده کردم و خوردم 

کوکی رژیمی درست کردم 

بچه ها بیدار شدن صبحانه اونا رو دادم 

منتظرم بسته ام بیاد 

ناهار هم لوبیاپلو میزارم برنامه بعد از ظهر هم شب میزارم

ممنون عزیز دلم لطف کردید  ان شاءالله خونه جدید بخرم حسابی مزاحمتون میشم  بهترین ها سهم ق ...

مراحمید عزیزم 

خیلی خوشحال میشم

ان شالله همون خونه ای دوست دارید نصیب و قسمتتون شه♥

خودم فکر میکنم توشگل بشه وای نمیدونم چه قابی؟ چه رنگی؟ چ سایزی

سه تا قاب عکس ست  

با عکسای دونفره تون 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
یه دنیا ممنون به خاطر حرفای دلگرم کننده تون♥️  شوهرم کارش مربوط به ساختمانه و سخته ولی حتی روز ...

سلام عزیزم ♥️

خواهش میکنم کاری نکردم 

فقط تجربه ده سال پیشم رو گفتم♥️ 

ان شاء الله که موفق باشی عزیزم 😍

مراحمید عزیزم  خیلی خوشحال میشم ان شالله همون خونه ای دوست دارید نصیب و قسمتتون شه♥

ان شاء الله با دعای خیر شما دوستان خوبم 

ده ساله قصد تعویض دارم ولی، نشده 

توکل به خدا، خدا خودش بزرگه

حتما حکمتی داره 

بعضی وقتا ناامید میشم و یا ناشکری میکنم خدا من رو ببخشه. 

بچه ها مقایسه کردن خودمون با آدما خیلی بده، من گاهی اوقات مقایسه میکنم و این اذیتم میکنه البته رو خودم خیلی کار کردم و الان خیلی بهترم ولی دلم میخواست تو وجودم به صفر برسه این خصلت 

راهکاری دارید؟ 

سلام شبتون بخیر وخوشی 

من امروز یخچال و کابینت کتابخونه  رو مرتب کردم

لواشکامو بسته بندی کردم😍اگه عکسش بیاد براتون میفرستم چه دختر با سلیقه ای شدم🙄

شلیل داشتیم بچهانمیخوردن ورقه ورقه کردم خشک بشه

برنامه فردا مبل و کمدا رو بکشم جلو زیرشون تمیز کنم و حمام بشورم

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۱۶_۲۰۲۶۴۶_gallery_sq63.jpg

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
سلام عزیزم شما هم خدا قوت و خسته نباشید♥️ قدم اول و مهمترینش : همسرم رو تنهایی نمیفرستم خرید 😅 خو ...

خیلی هم عالی . ممنون عزیزم 👌👌👌🙏🙏🙏🙏

منم اکثرا خرید خونه رو‌خودم انجام می دم . مگه ناچار باشم و اغلب سعی میکنم قبل از فساد میوه. ها به دادشون برسم

در مورد خیار اگه یه برگه کاغذ هم روی خیارها بزارین علاوه بر گذاشتنش تو ظرف فلزی، باز هم ماندگاری ش بیشتر میشه

و اینکه میوه ها به هیچ وجه روی هم نمیزارم . سعی میکنم در یک ردیف باشن و به هیچ وجه داخل نایلون نمیزارم. سبد جداگونه برای میوه ها معمولا میزارم

بعلاوه اینکه من پوست و قسمت دور ریز میوه ها و سبزیجات رو هم نمیزارم هدر برن . تو تراس خشک میکنمشون و بعد میدم به دامدار 

خیلی حس خوبی داره

سلام دوستان  خانمای کدبانو و باسلیقه  لطفاً راهنمایی کنید مرسی 1)میخوام چندتا گل طبیعی ...

عزیزم من یه دوتا بشقاب میناکاری به دیوار زدم و یه قاب ویترای که هنر دست خودمه

گل هم کاملا به شرایط خونه. بستگی داره. همچنان پتوس و یوکا برا من وفادار ترین بودن 

🌼🌼 من امروز بازم اداره کار داشتم رفتم و برگشتم.‌  باید در کابینتها رو با اسپره پاک کنم. بر ...

عزیزم انشالله که باز روحیه قوی خودت رد پیدا میکنی. قدریش هم بخاطر تغییر هورمونه . به خودت سخت نگیر

برا مربا هم میتونی دوباره بریزی داخل قابلمه و کمی آب جوش اضافه کنی و بزاری باز قل بزنه تا به غلظت مناسب برسه . البته این راهکار مامانمه. خودم تا حالا امتحان نکردم