2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043229 بازدید | 88175 پست
چه خوب خانومی من تا حالا برنج و فریز نکردم همچنین دلمه. دلمه و کوفته سخته درست کردنشون اما من جوجه آماده میکنم میزارم فریزر موقه خوردن یا سرخ میکنم یا کباب
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنج که عالیییییییییییییییییییییییی میشه اصلا با برنجی که تازه گذاشتی فرق نداره یه بار امتحان کنی مشتریش میشی دلمه و کوفته هم اصلا کاری نداره الان بچه نیست دست و بالت بازه آماده کن راحت میشی
برای سلامتی کامل مامانم و سلامتی مامان خودتون یه صلوات بفرستین
ساناز جون اینا که گفتی عااالیه ولی من الان با این وضعیت هیچ کدوم و نمیتونم انجام بدم تا پایان شیر دهی خانومی جان خوب شد گفتی به لیست سیسمونی کیسه آب گرم هم اضافه کنم ننوشته بودم یا خدا چقدر سخته غذا درست کردن برای همسرت ستاره جون مهمونی میرید چی میخوره؟؟؟؟؟/
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
الان18ماهشه و کاملاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا راحتم ظهرا از ساعت 3تا 5یا 6 میخوابه من راحت کارهایی که بی صدا هستن مثل گرد گیری ئ اتو کردن لباسها و شستن سرویس دستشویی میرسم شبا هم 11 یا 12 میخوابه بازم تایکی دو ساعت برای خودم میرم نت کتاب میخونم با شوشو فیلم اینا میبینم
برای سلامتی کامل مامانم و سلامتی مامان خودتون یه صلوات بفرستین
آخی ساناز جون تیرماه که نزدیکه منم الان درد بی پولی دارم شدیدددددددد
خوب خوبه کم خرجه خونه ما مهمونی بیاین
2810