2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043184 بازدید | 88175 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عروسش از اوناست که خیلییییییییی ادعاش میشه نمیدونم می خواست کلاس بزاره؟از من تعریف کنه؟ خلاصه نفهمیدم اما کلی خندیدم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
وااااااااااااای هم نی نی بد غذاست هم همسرت خدا بهت رحم کنه
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
موافقم ساناز جوون البته هزینش زیاد نباشه خخخخخخخ
وااااااااااااااای نه خدایی پس چی میخوره؟میشه منو غذاییت و بگی در هفته؟
منم قبل از باردار شدنم شدیدااااااااااا تنبل بودم تو بارداریم خداروشکر خیلی هم سرحال بودم تا 9ماهم بدو بدو داشتم و خسته نمیشدم فقط تا 2ماهیگی بچه ام خیلی اذیت شدم چون اصلا شبا نمیخوابید و واقعا درمونده بودم ولی.......... بعد از اون خیلی خوب شد دیگه شبا تا صبح راحت خوابید شوشو هم خداییش خیلی کمکم میکرد وقتی خونه کارش کم باشه تو عرض یک ساعت میشه تموم خونه رو برق انداخت بخاطر همین نمیزارم خونه بیش از حد ریخت و پاش بشه هر روزم کارامو میکنم تا انباشته نشه و اما ..... شماهایی که باردارید اگه قراره بعد زایمان زودتر برید خونه خودتون و خونه مامان نباشید یکی دو روز مونده به زایمانتون غذا آماده کنید و فریز کنید تا وقتی نی نی نمیزاره راحت و زود در بیارید گرم کنید من که واقعا با این کار راحت شدم چون بچه اوایل اصلااااا اجازه نمیده آدم کاری کنه چه برسه 2ساعت سر اجاق گاز بایستی!! من انواع دلمه گذاشتم برنج آبکش کردم برای هر وعده ریختم تو کیسه فریز بسته کردم هر وقت که میخواستم با بسته میزاشتم زیر آب گرم کیسه رو درمیاوردم میریختم قابلمه یه ربع آماده میشد مواد ماکارونی هم همچنین کوفته هم گذاشته بودم تو بارداریم هم هرچی مرغ و گوشت میپختم آبشو میخوردم و کمی هم میریختم و نگه میداشتم بعدا تو سوپ ها و آب کوفته و آب گوشت اضافه میکردم
برای سلامتی کامل مامانم و سلامتی مامان خودتون یه صلوات بفرستین
از موهامون شروع کنیم من باید پایین موهامو یه کم کوتاه کنم و مدل بستنش و هم عوض کنم خسته شدم از دم اسبی اهههههههه فعلا نمیتونم رنگ کنم اما میتونم مدلش و عوض کنم یکی دو تا رژ رنگی بگیرم دو تا رژالان بیشتر ندارم یکیش نارنجی یکیش کالباسی. دنبال رنگه دیگه باشم. بدلیجاتی که دارم استفاده کنم و .......
تموم سیسمونی و اتاق نی نی رو هم تا 7ماهگی آماده کرده بودیم کیسه آب گرم هم پیشم بود و بعد زایمان روی سینه هام میزاشتم تا شیرم زود روان بشه و اذیت نشم وااااااااای چقدر طولانی شد ببخشید
برای سلامتی کامل مامانم و سلامتی مامان خودتون یه صلوات بفرستین
2810