2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043245 بازدید | 88175 پست
خانومی جان کارهای صدا دارو کی انجام میدی؟وقتی بیداره اذیتت نمیکنه؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
2روز مونده به زایمانم هم رفتم موهامو یه کم کوتاه کردم رنگ گذاشتم غذایی که فریز میشه وافعا به داد آدم میرسه چون واقعا آدم از بیخوابی و خستگی میمیره وقتی یه چیز حاضری داره ذوق میکنه
برای سلامتی کامل مامانم و سلامتی مامان خودتون یه صلوات بفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[رانا جون جارو برقی رو وقتی شوشو میومد خونه میکشیدم اون نی نی رو نگه میداشت آخه اوابل از صدای جاروبرقی میترسید از وقتی یکی دوماه بود سعی کردم ظهرها بخوابه و براش عادت شد که روزا باید بخوابه شما هم باید عادت بدید خودم میرفتم پیشش دراز میکشیدم و چشمامو میبستم اونم میبست و میخوابید بعد من یواشکی میومدم بیرون
ساناز جون حتما ظهرا بخوابونش هم خودش راحت میشه هم توراحت میشی بچه با خودش باشه نمیخوابه که من ظهرا دقیقا همون ساعت میبرم اتاق میگم باید لا لا کنیم اوایل کوچیک بود روی پام میزاشتم و اونقد تاب میدادم میخواید الان که سنگین شده و پام درد میگیره میزارمش رو تختش خودمم میخوابم میبینه ساکته که منم چشمام بسته اس میخوابه
آفرین خانومی وااااقعا خانومی همسر من همیشه به جای اسمم میگه خانومی
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
خانومی جون این فریز کردن که تا حالا خیلی به کار من اومده بعضی وقتها سر کار اینقدر کارامون زیاد بود میگفتن باید وایسین تا 6 وقتی میرسیدم خونه دیگه نا نداشتم آب بخورم چه برسه شام درست کردن. کلا فریز خوب نیست اما در بعضی واقع چاره ای هم نیست
بچه ها جریان گوشی چیه؟ من که از وقتی باردار شدم گوشی و دکتر برام ممنوع کرده
2810