2777
2789
عنوان

چسبندگی بعد از ختنه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 59552 بازدید | 102 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پمادداده امادستشویی نمیره ازاون نگرانم

میترسه نزار خودشو نگه داره حتما زیاد چرب کنید من اولین بار نمیدوستم یک هفته چرب کردم فقط دوباره چسبید باید طولانی مدت و زیاد بزنی بازم از دکترش بپرس

میترسه نزار خودشو نگه داره حتما زیاد چرب کنید من اولین بار نمیدوستم یک هفته چرب کردم فقط دوباره چسبی ...

آخه پسرم۵ماهشه ادرارکردن توبچه ۵ماهه غیرارادیه چطورخودش نگه داره سرآلتش هم بیرونه 

من پسرم دو بار بردم چسبندگیشو با کشیدن باز کردن و مرتب چرب میکردم ولی بعد چند ماه باز میچسبید ..ولی ...

سلام

اگه تا سه سالگی باز نشد چی؟

پسر من باباش گفت پوستشو کم بکن و منم هر روز پوستشو نمیدادم عقب که بشورم و الان نکرانم

اکه خودم هرروز بشورم و عقب بدم ممکنه بهتر شه؟

سلام اگه تا سه سالگی باز نشد چی؟ پسر من باباش گفت پوستشو کم بکن و منم هر روز پوستشو نمیدادم عقب که ...

از همه که چسبندگی نمیده ...من یه پسرم که داخل میرفت چسبندگی داد ..پسر دیگم اصلا مشکل نداشت ....اگرم چسبندگیش موند باید دکتر ببرید ژه حراح عمومی اطفال 

از همه که چسبندگی نمیده ...من یه پسرم که داخل میرفت چسبندگی داد ..پسر دیگم اصلا مشکل نداشت ....اگرم ...

من پسر بزرگمم میرفت تو چسبندگی نداد

این کیی داده 

دیروز باباش برد هموم یکم باز شد بع اندازه دوسه میلیمتر 

خودمم زمانیکه میشورمش یکم میدم عقب پوستشو بعد که خشک شد وازلین میزنم

ولی درد داره که واکنش نشون میده دست میزنم

سلام چسبندگی پسر شما خوب شد چیکار کردید

سلام گلم. مال پسر من که فکر کنم عکسشم هست تو تاپیک، بردمش فوق تخصص اورولوژی اطفال. دو سال پیش بود. پماد بی حسی زد اول و نیم ساعت روی بدنش بود پماد تا اثر کرد. 

بعد با یه حرکت سریع پوستشو‌ کشید و آزاد کرد پوست چسبیده رو. دقیقا مثل لحظه ای شد که تازه ختنه کرده بود. الهی بمیرم سهل انگاری من باعث شد دو بار پسرم درد ختنه رو تحمل کنه. و یک هفته هم طول کشید تا کاملا خوب شد و کاملا عادی شد. ولی انقدر ترسیده بود بچم که تا یه روز به شدت بی حال بود و از ترس جیش نمیکرد. اینو نگفتم که بترسی یا بد به دلت راه بدی. تجربمو کامل گفتم که کمک کنه هرچه سریعتر پسرت خوب شه . 

برو متخصص اورولوژی اطفال حتما

من پسرم دو بار بردم چسبندگیشو با کشیدن باز کردن و مرتب چرب میکردم ولی بعد چند ماه باز میچسبید ..ولی ...

وای ینی واس پسر منم خوب میشه؟ یبار بردیم جدا کردن با اینکه چرب میکردم بعد دو هفته دیدم هی داره میچسبه ک دوباره کامل چسبید ولی میترسم باز ببرم جدا کنن درد بکشه ولی بازم بچسبه، موندم چیکار کنم ینی انقد فکرم درگیره۶🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️