2777
2789
عنوان

چسبندگی بعد از ختنه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 59552 بازدید | 102 پست
من از بس نگرانم دو روزه هیچی نتونستم بخورم،الانم منتظرم فقط ساعت ۳ بشه زنگ بزنم دکتر باشه ببرمش،بابا ...

چند وقتشه پسرت؟ کی ختنه کردی؟

پسر من ۱۳ ماهشه. پارسال همین موقع ۵۳ روزش بود ختنه کردم. دو هفته ای میشه حس کردم اینطوره. ولی از دیشب حس میکنم درد داره و التش کج شده

چند وقتشه پسرت؟ کی ختنه کردی؟ پسر من ۱۳ ماهشه. پارسال همین موقع ۵۳ روزش بود ختنه کردم. دو هفته ای م ...

من سه ماهش بود ختنه کردم،الان ۲۳ ماهشه یعنی ۲۰ ماه پیش،وای خدا به دادهر دومون برسه،شما برا پسر من دعا کنید،منم برا پسر شما دعا میکنم،انشاالله که مشکلی نباشه و حل بشه،توکل بر خدا جون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس عزیزم،توکل بخدا

سلام خوبی عزیزم،من بردمش دکتر،گفت چیز خاصینیست،من میتونم با دستم جداش کنم،ولی یه کم درد داره،چون خودم دلش رو نداشتم و اصلا نمیدونستم چه جوری درسته خودم انجام بدم،دکتر براش انجام داد،یه دقیقه بیشتر طول نکشید شاید هم کمتر،ولی طفلک بچه ام خیلی دردش اومد،و دکتر بهش تتراسایکلین داد گفت ممکنه عفونت کنه،قشنگ با اب و شامپوی بدون بو بشور بعد هر ۴ ساعت تترا سایکلین بزن،گفت بعد که خوب شد مدام با وازلین چربش کن،گفت اد و بتامتازون زیاد استفاده نکن،گفت اگر درد داشت یه ذره هم استامینوفن بده،من دادم بهش،انشاالله به امید خدا عفونت نکنه و زود خوب بشه،خدا رو شکر،خیلی نگران بودم،گفتم به شما هم بگم،نگران نباشید

من پسرم دو بار بردم چسبندگیشو با کشیدن باز کردن و مرتب چرب میکردم ولی بعد چند ماه باز میچسبید ..ولی ...

اگر بحال هودش بزارم روی رشد آلت تاثیره نمیزاره مثلا نمیزاره بزرگ بشه ؟پسرم‌۹ماهشه 

جیش کردن مشکل نداره،فقط همون دو روز اصلا دوست نداشت جیش کنه،جیشش رو نگه میداشت

سلام خانم شرمنده پسرمنم چسبندگی داشت دیشب دکترکشیدالان ملتهب شده اماادرارنمیکنه ازصبح فقط ظهرگذاشتم توآب گرم یکم جیش کردچکارکنم