2777
2789
عنوان

تایپیک مرد متاهل

282 بازدید | 14 پست

همیشه همه رو همینطوری قضاوت میکنین؟! 

همیشه فقط منتظر حمله و فحش دادنین؟؟! 

توقع بی جایی بود که ازتون راهنمایی میخواستم.... کسایی که فقط براساس عنوان تایپیک و بدون خوندنش فقط حمله کردن و فحش دادن.... 

آره من دانشجو معلمم ... به خودم افتخار میکنم توو دوره ای که همه به فکر روابط بی بند و بار و قضاوت و پارتی و هزارتا کوفت و زهرمارن ،،، کلی زحمت کشیدم و درس خوندم تا دانشگاه قبول بشم.... 

من کسی رو نداشتم که ازش راهنمایی بخوام ... از حس های دخترونه ام بهش بگم .... از احساسات تازه ای که پیدا کردم... شاید کار اشتباهی بود که عنوان دروغ زدم که پر بازدید بشه ... فک کردم تا آخرش تایپیکمو میخونین و راهنمایی میکنین .... 

ولی توو یه کشور جهان سومی که فقط گوش میدن تا بهت حمله کنن توقع بی جایی بود ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نباید میگفتی متاهل هستن

چون وقتی عنوان درست مینوشتم هیچکس نمیوند که نظر بده ... عنوان جنجالی زدم که فقط بیان و راهنماییم کنن ... ولی نگو مردم ما عاشق فحش و قضاوتن ... (((

هیچ کس مثل من نمیتونه درکت کنه 

اول مطمئن شو کسی تو زندگیش نباشه تا بیشتر وابسته نشدی اگه کسی نبود زیر پوستی ازایش کن و به بهانه های مختلف کاملا نامحسوس باهاش دیدار داشته باش خودش اگه تمایل نشون داد ادامه پیدا میکنه 

این وسط نذر ام بکن یاسین برا شهدا بخون 

دورت بگردم از حال دلت خبر دارم 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
چون وقتی عنوان درست مینوشتم هیچکس نمیوند که نظر بده ... عنوان جنجالی زدم که فقط بیان و راهنماییم کنن ...

خودتو ناراحت نکن شده دیگه 

پاینده باشی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

هیچ کس مثل من نمیتونه درکت کنه اول مطمئن شو کسی تو زندگیش نباشه تا بیشتر وابسته نشدی اگه کسی نبود زی ...

ممنون عزیزم🤍🤍 

من یه شهر دور درس میخونم ... خوابگاهی ام ... اصلا نمیتونم ببینمش ... فقط توو یه باتلاقی افتادم که از عمرم داره کم میکنه 💔💔

مجرده ... پیج اینستاشو دارم و میدونم‌...

ممنون عزیزم🤍🤍 من یه شهر دور درس میخونم ... خوابگاهی ام ... اصلا نمیتونم ببینمش ... فقط توو یه باتل ...

سعی کن یه بهانه ای پیدا کنی میشه دنبال فرصت باش عزیزم 

امیدوارم نجات پیدا کتی

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
ممنون عزیزم🤍🤍 من یه شهر دور درس میخونم ... خوابگاهی ام ... اصلا نمیتونم ببینمش ... فقط توو یه باتل ...

خوب خودت بهش پیشنهاد بده ببین چی میگه اگه کسی را نداشته باشه صدردرصد قبول میکنه یکبار ببینتت.احتمال زیاد یکی را داره

چون وقتی عنوان درست مینوشتم هیچکس نمیوند که نظر بده ... عنوان جنجالی زدم که فقط بیان و راهنماییم کنن ...

قضاوت اصلا کار درستی نیست ولی خب بعضیا تا آخر متنو نمیخونن به خاطر همین فکر میکنن عنوان درسته متاسفم واقعا ولی کاری که شده از این به بعد فهمیدی که قضیه از چه قراره 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️