2777
2789

سلام عزیزان میشه هر کس اطلاعی داره کمک کنه پدرم درد بازوی چپ داره دستش کلن خشک میشه بعد چند دقیقه خوب میشه چند ماهیه همینجوره الان دیگ درد قفسه سینه هم داره چند روزه و حالت تهوع تو نت خوندم نشانه حمله قلبیه😭دکترم نمیاد کسی تجربه ای داره چیکار کنم چ دارویی خوبه ؟😔

کیسه اب گرم بزار رو دستش

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا قلبه ببرید دکتر سریعععع یعنی چی نمیاد

هر چی میگم بیااا نمیاد میگه بزار ی وقت مناست کلی سرگرم کار سرش شلوغه تو نت خوندم نشونه حمله قلبیه اینقد میترسم چیزیش بشه نمیدونم چی کنم😔

اولشو خودندم  خواستم  بگم  منم دو هفته است   بازو  کتفم  درد میگیره  یهو  خشک میشه   اصلا  دارم میمیرم از  دردش  ولی  علائم دیکه  پدرتون    مشکل  به قلبش هست چون  پدر بزرگم  هم  داره هر سال  انژیو  میشع 

خودتو مسخره کردی یا مارو.....اگه دکتر نمیره. .اینجا بهت دارو بگن واقعا میخای اون دارو بدی بهش....معلوم نیست پدرت مشکلش چیه ...چرا اینقدر بیکارین هم وقت خودت وهم وقت دیگران میگیری ...اول ببر یه دکتر متخصص ...بعد اگر تشخیص داده نشد ببر دکتر عظله وعصب

اولشو خودندم خواستم بگم منم دو هفته است بازو کتفم درد میگیره یهو خشک میشه اصلا دارم میمی ...

بابای منم اولش چند ماه دستش بود فقط 😔میشه بگید مشکل پدربزرگتون چی بود چجور متوجه شدین

خودتو مسخره کردی یا مارو.....اگه دکتر نمیره. .اینجا بهت دارو بگن واقعا میخای اون دارو بدی بهش....معل ...

الان چرا فشار میخوری خانم خو نظر نده مگ مجبورت کردم من فقط خاستم تجربه یا نظر کسی ک این علائمو داره و ی ذره درک کن شاید اگ خودتم همچین مشکلی داشتی اینجا درمیون میزاشتی