2777
2789
عنوان

شوهرم تولدمو یادش رفت

86 بازدید | 13 پست

سال دوم ازدواجمونه. دو روز پیش تولدم بود ولی هیچی نگفت . یکم هم مریض احوال بود . به نظرتون به روش بیارم الان که بهتر شده یا هیچی نگم؟ اگه قراره به روش بیارم با شوخی بگم یا سر و سنگین شم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من امسالم تولد خودم یادم نبود،شب قبلش دوستم بهم تبریک گفت ،گفتم مگه چندمه😅

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
من امسالم تولد خودم یادم نبود،شب قبلش دوستم بهم تبریک گفت ،گفتم مگه چندمه😅

منم واسم مهم نبود امسال تولدم چون سرم خیلی شلوغه ولی انتظار داشتم وقتی همه اطرافیانم یادشونه همسرم هم یادش باشه . نه اینکه دورترین دوستم یادش باشه ولی شوهرم نه

به خودش بگم یا استوری بزارم؟

به خودش بگو 

خودش جلوت نشسته 

قشنگ مستقیم باهاش صحبت بکن 

نه خیلی عصبانی باش نه خیلی شوخ 

عادی بهش بگو حواست بود اصلا تولدم رو تبریک نگفتی ؟

بنده خدا شاید کارش واقعا از عمد نبوده 

به هر حال پیش میاد 

منم واسم مهم نبود امسال تولدم چون سرم خیلی شلوغه ولی انتظار داشتم وقتی همه اطرافیانم یادشونه همسرم ه ...

میدونم چی میگی عزیزم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....