2777
2789
عنوان

شوهرم از الان خوابیده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 110 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم قهره خوابه امروز بعد مدت ها میخواستیم بریم بیرون زنگ زده خونه ننش اره واوره وشمسی رو خبر کرده بیاین بریم بیرون نشستیم تو ماشین دیدیم هرچی ادمه چوب چپون سوار ماشینمون شدن یعنی له شدیم تا رسیدیم اخرشم اینقدر کرم ریختن که دعوا شد

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

پس من چی بگم😣😣😣کلا ازهفته که۷روزه ۳روزونصفی خونه است.وقتیم میاد ساعت۵صبح بیدار میشه۸شبم میخابه 😢😢😢منم مجبورم باهاش برم بخوابم ...فکرکن.... ولی گناه داره خستس میدونم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
شوهرمنم صبح می‌ره تا ساعت ده ... بعدش یکم تلویزیون و خواب منم سعی میکنم درکش کنم و کاریش نداشته باش ...

اخه شوهرم مثل شوهر شما سرکار نمیره که

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
دقيقاااا مثل شوهر من روزى شايد ٢ ساعت همو ميبينيم همش يا خوابه يا سركار يا باشگاه

دقیقااااا

اون تایمی که همو میبینیم هم برای غذا خوردنه😐

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
وا😐 کارای مشکوک دیگه ام میبینی ازش مگه؟

نمیدونم یه مدت قرص تو جیباش میبینم . اخه قبلا اعتیاد داشته سه سالی میگه پاکم نمیبینم مواد مصرف کنه . اما کارشم سخته صبح از ۶ تا ۷ غروب سر کاره اما نمیدونم چرا مث ادم دراز نمیکشه بخوابه . اگه خسته . چرتش میبره . اعصاب برام نمونده دارم دیونه میشم . شده ایننه دقم 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
پس من چی بگم😣😣😣کلا ازهفته که۷روزه ۳روزونصفی خونه است.وقتیم میاد ساعت۵صبح بیدار میشه۸شبم میخابه 😢 ...

خوب نرو بخواب باهاش

من شوهرم ٩ميخوابه من تا ساعت ١پاي tv و بازي و...بعد ميخوابم

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
2810