2777
2789
عنوان

گرفتن رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 98813 بازدید | 106 پست

من خودمم یک تایپیک زدم گفتم که از پکیج لاغری آنیتا برای لاغری استفاد کردم راضی بودم گفتم دوباره اینجام بگم شما هم در جریان بزارم این پکیج یک پکیج آموزشی جامع واسه لاغری هست تو گوگل بزنید پکیج لاغری آنیتا میتونید تهیه کنید . قیمتی هم نداره ولی واقعا موثره

سلام 

دوستاني كه قصد لاغري دارن من ٢ تا محصول فوق العاده بهشون پيشنهاد ميكنم دمنوش لاغري كه قبل از وعده غذايي هست كه باعث چربي سوزي ميشه به علت داشتن گياهان ارگانيك باعث اكسيد شدن چربي ميشود طريقه مصرفش اينطوريه كه روزي سه بار و هر بار يه تي بگ به همراه مقداري اب مثل دمنوش مصرف بشه و٣ تا ٥ دقيقه بايد دم بكشه اگر درست مصرف بشه ٦ تا ٨ كيلو كاهش وزن خواهيد داشت

محصول ديگه سبوس برنج هست كه اونم عاليه

باعث كاهش اشتها ميشه و خيلي تو لاغري موثر هست علاوه بر اون توي ريزش مو و پوست هم تاثير داره و كسايي هم كه ديابت دارن خوبه

من خودم اين محصول رو  از يه خانومي تهيه كردم كه شمارشو اين پايين ميزارم

٠٩١٢٢٠١٣٨٩١

🌺🌺🌺🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم واسه لاغری، دکترم گفت بادستگاه انجام بدی برنمی گرده این کار رو برات انجام میدم.

هنوز نمیدونم چیکار کنم اسم دستگاشم گفت بادی جت حالا نمیدونم چیکار کنم کسی اینجا با این راه لاغر کرده؟؟؟؟

تو رو خدا جواب بدین!!!

2805

دکتر خوب برید . رژیم سالم بگیرید که مریض نشید. دکتر کورش صمدپور رژیم های سبک میده میگه از همه گروه های غذایی باید خورد . وعده ایی رو حذف نمی کنه . منظم برید پیشش جواب می گیرید.

سلام دوستان عزیز شبنم هستم و خوشحال که از طریق این سایت تونستم یکی از مشکلات زندگیمو حل کنم، بنده قبلا بدلیل اضافه وزن باردار نمیشدم که دکترم گفت حداقل 20کیلو باید کم کنی تا بتونی نتیجه بگیری دنبال ی داروی خوب بودم که بتونه کمکم کنه نتیجه بگیرم و در عین حال عوارض هم نداشته باشه، وقتی تحقیق میکردم این سایت برام جالب بود که افراد تجربیات خودشونو به اشتراک گذاشتند و وقتی کامنتهارو میخوندم دیدم بعضی از دوستان از داروی مهندس محمدیان تعریف کردن و راضی بودن، من هم به صحبتهاشون اعتماد کردم و با قرصهای مهندس تونستم نتیجه لازم را بگیرم و خوشبختانه الان بچه یکساله دارم البته یکسال و 2ماهشه و خیلی خوشحالم، خواهرم هم استفاده کرد چون ما ژنتیکی چاق هستیم و ایشون 4ماه استفاده کرد و 16کیلو کم کردن و اینکه کیست تخمدان داشت و بهبود پیدا کرد، البته داروی لاغری مهندس کمی حالت تهوع داشت ولی خب تحمل کردیم ولی مهم این بود که نتیجه گرفتیم و از آقای محمدیان سپاسگذاریم. لازم دونستم به نوبه خودم تجربه خودمو به اشتراک بذارم. آدرس سایتwww.darougiyahi.com هست، موفق باشید.

لاغری اصولی

داروهای کاملا تضمینی و بدون عارضه ی گیاهی جهت چاقی و لاغری، روغن ها ی تخصصی و ترکیبی و گیاهی ضد چروک، صاف کننده، روشن کننده، ضد پرمویی صورت زنان، ضد پیری، روشن کننده ی نواحی تیره مانند زیر بغل و کشاله ی ران، ضد لک، دورچشم و درمان یبوستهای مزمن و طولانی و ناباروری مردان و زنان به صورت کاملا تضمینی و توانمند و بدون عارضه. سلامتیتان را دوست بدارید و زیبا زندگی کنید.

مشاوره 09903848454

یکبار استفاده کنید و از زیباتر شدن خود دیگران را به وجد آورید.

من تجربه زیادی دارم به خانمهای جوان میگم تا جوان هستید سعی کنید تناسب اندام خود را بدست بیارید من که 50واندی از سنم میگذره متاسفانه در برابر رژیم خیلی مقاوم شدم وهزاران راه رومیرم تا مثقال مثقال کم کنم پا درد شدید نمیتوانم ورزش کنم کورتن مصرف میکنم وصدها اشکالات دیگرتاشاداب وجوان هستید وزن کم کنید که فردا دیر است نه برای زیبایی بلکه برای فقطفقط سلامتی .........یاعلی بگید وبا اراده و پشتکارشروع کنید

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

سلام من که خودم اراده لاغری ندارم هربارم شروع کردم وسطها ول کردم 

اما به توصیه یکی از دوستان نی نی سایت با سایتی آشناشدم رفتم تحقیق کردم دیدم مدرک تحصیلیشون تغذیه است و مربی و مشاور برتر نیوشاست ، سایتشون هم معتبر بود و درگاه بانک داشت اما هیچکدوم از سایتها و نماینده ها مثل ایشون کار نمیکردن و ازشون دمنوش نیوشا رو خرید کردم خوشبختانه خیلی عالی جواب داد از اولشم صادقانه گفت تا 40 روز باید صبر کنی یه روزه لاغر نمیشی باید مدام تا آخر بخوری همینطورم شد بعد از 20 روز شروع کردم به کم کردن من با پک 80 روزه خانم همتی پور تونستم ۸کیلو کم‌کنم خیلی خوشحال و راضیم هر روز دعاش میکنم

شمارشون رو واستون میذارم 09125677634

سایتشونم که همون نیوشانت http://newshanet.com

سلام به همه دوستان، چند ماه پیش دنبال ی داروی لاغری خوب بودم که بدون عوارض باشه و واقعا اثر داشته باشه که دیدم توی این سایت هرکسی تجربه خودشو عنوان کرده و این خیلی خوب بود، نظرات مختلفو میخوندم که چند نفر از داروی مهندس محمدیان تعریف کرده بودن و نتیجه گرفته بودن، من هم به سایت ایشون مراجعه کردم تا بیشتر آشنا بشم و در نهایت این داروی گیاهی رو تهیه کردم و استفاده کردم، 114کیلو وزنم بود، ماه اول 8کیلو کم کردم، ماه دوم 6کیلو، ماه سوم 5کیلو،ماههای بعدی هم بین 4 تا 5 کیلو کم کردم و الان رسیدم به 82 ، نسبت به قدم هنوز اضافه وزن دارم ولی بدنم تقریبا مقاوم شده و مثل روزهای اول وزنم پایین نمیاد و قراره با همسرم مستقیما برم پیش مهندس و راهنماییم کنه، دختر عموم هم حدود 3ماه استفاده کرد از 90کیلو به 77کیلو رسید، در کل خیلی راضی هستم و احساس سبکی میکنم، کمر دردم تقریبا خوب شده، قبلا اشتهای کاذب داشتم و شیرینیجات دیوانم میکرد ولی الان معدم جمع شده و تمایل به شیرینی هم از بین رفته، قبلا بزور پیاده روی میرفتم ولی الان که وزن کم کردم باشگاه میرم، البته آقای محمدیان گفتن فقط ورزش هوازی انجام بدم، امیدوارم ی روزی به 75کیلو برسم. آدرس سایتwww.darougiyahi.com هس شاید کسایی مثل من باشن که بدردشون بخوره، موفق باشید

من خواهرم اضافه وزن خیلی داره میشه یه دکتر خیلی خوب به ما معرفی کنید که برنامه ای که میده اصولی باشه ...

اره منم الان شش ماهه که مریضشونم. خیلی خوبه. رژیم هایی که میدن واقعا اصولیه. بر گشت نداره. مطبشونم غرب تهران این آدرس سایتشونه اگه خواستی وقت بگیری شمارشون هست. http://drsamadpour.ir/

2810