2777
2789
عنوان

می‌خوام پیامش بدم

124 بازدید | 30 پست

تقریبا ۸ ماهه کات کردم دیشب خواب دیدم داریم با هم حرف می‌زنیم باز دلم برای اون روزا الان خیلی تنگ شده دلم میخواد بهش پیام بدم 😭😭 خودم کات کردم به ی سری دلایل ولی چون دیشب خواب اینجوری دیدم خیلی الان روم تاثیر گذاشته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو همین حالتم بنظرم پیام نده چونکه این حس و حالا یهویی میاد یهویی هم میره ممکنه بعدا پشیمون بشی از پیام دادن جدایی مث ی زخمه با رفتن سمتش دوباره زخمو تازه میکنی بازم همون پروسه ی ۸ ماههه رو باید بری همه زحماتتت خراب مشن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

2805
چرا گرفته دوسه بار من جواب ندادم دلیل کات هم شرایط خانواده من و ی سری کار های اون و شکاک بودنش و .‌.

خب پس دلیل منطقی برای کات داشتی الان برگشت دیگ معنی نداره خودتو کوچیک نکن

😘Thanks GOD 
چرا گرفته دوسه بار من جواب ندادم دلیل کات هم شرایط خانواده من و ی سری کار های اون و شکاک بودنش و .‌.

چند وقت بعد از جدایی واسه اولین بار پیام داد؟ 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

منم تو همین حالتم بنظرم پیام نده چونکه این حس و حالا یهویی میاد یهویی هم میره ممکنه بعدا پشیمون بشی ...

خیلی دارم عذاب میکشم واقعا دارم عذاب میکشم دارم میمیرم😭😭 خیلی سخته هیشکی درکم نمیکنه همه فکر میکنن ادا در میارم دلم میخواد مثل بقیه دوستام باشم وقتی با یکی تموم میکنن دیگه بهش فکر نمیکنن اگه کسی رو پیدا کنن زود میرن تو رابطه باش اصلا براشون مهم نیست من چرا اینجوریم 

چند وقت بعد از جدایی واسه اولین بار پیام داد؟

اصلا دلش نمی‌خواست جدا شیم خیلی التماس کرد ولی دیگه دیر شده بود اینقدری با کاراش منم زده کرده بود که کلا حسم رو به همه چی از دست دادم تقریبا دو تا سه ماه 

خیلی دارم عذاب میکشم واقعا دارم عذاب میکشم دارم میمیرم😭😭 خیلی سخته هیشکی درکم نمیکنه همه فکر میکنن ...

میفهممت منم مث خودتم هرکسی ی عمق احساساتی داره دیگ قرار نیست همه مث هم باشن ولی خب دلایلت هم منطقی ان شکاک بودن و مشکلات خانوادگی و اینا دلایل منطقی هستن بنظرم خودت تو خلوت خودت سر کن ولی سمتش نرو دوباره 

اصلا دلش نمی‌خواست جدا شیم خیلی التماس کرد ولی دیگه دیر شده بود اینقدری با کاراش منم زده کرده بود که ...

چقدر بد 

بجز شکاک بودنش چی اذیتت میکرد

چند وقت بعدش مهمه؟؟

اره پسرا بعد ۳.۴ ماه یهویی هوایی میشن فیلشون یاد هندستون میکنه ولی خب اگ قبل از این تایم پیام داده یعنی واقعا دوست داشته اسی رو

2810